Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 452 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 ... LastLast
Results 301 to 320 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #301 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Ms RvsS pt codul de la Gameshop trimis prin pm

2. #302 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Fable 2 va veni la pretul recomandat de producator de 70 EUR. Nu va veni editia de colectie.

3. #303 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Adica in jur de 270-280ron cum Euro este aproape 3.95ron? Cam scumpicel. Afara am preorder in jur de 185 ron. Hai ca la 20-25 ron merge diferenta in schimb la aproape 100ron.

4. #304 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, stiu, acesta este pretul recomandat de producator - a se vedea amazon.de de exemplu. Stiu ca se mai gaseste pe undeva ceva mai ieftin si incercam ceva mai jos, e posibil sa ajungem undeva la 60 EUR daca totul merge bine. Voi sti in cateva zile.

5. #305 SP
    Nici azi n-a venit . In fine, s-a dus tot cheful de joc. Sa vina cand o veni. Rvss, sa anunti cand primesti exact preturile pentru Fable 2. Sunt f curios cu cat o sa il dati.

6. #306 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Bobby - sugerez sa mai dai un telefon la ei maine, se pare ca sunt probleme cu curierul din zona ta.
    Sper sa aflu pretul la Fable in cateva zile, nu ma astept sa fie f. ieftin.

7. #307 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    bobby, da du-te si tu la sediul fancourier unde e jocul sa il iei ca nu vin de 2 ori pentru jocul tau...

8. #308 SP
    Yep, este 6.10 si tot nu a ajuns. Am dat zilnic telefoane. M-am saturat sa fiu eu nevoit sa dau telefoane.. o sa mai dau si maine.

9. #309 SP
    Member felixxx's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Yep, este 6.10 si tot nu a ajuns. Am dat zilnic telefoane. M-am saturat sa fiu eu nevoit sa dau telefoane.. o sa mai dau si maine.
    ar tb cand vine curierul sa ii dai rambursul numai in monede. si sa il pui sa le si numere

10. #310 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Intreaba-i daca nu te poti duce la ei sa il ridici, probabil ca iti vor spune ca da.

11. #311 SP
    Deci, am primit Halo 3 comandat ieri si nu am primit FIFA 09 de pe 1.10 . Si fan curier nu imi spune decat ca e vina mea ca nu am fost acasa cand au avut ei chef.

12. #312 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Bineinteles, tu trebuia sa stai acasa sa-i astepti, ca doar asta tre sa facem toata ziua, n-avem servici, scoala, etc.

13. #313 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Bobby du-te dupa el daca vezi ca nu vine, imposibil sa iti zica sa nu te duci!

14. #314 SP
    Am renuntat la comanda si sa nu mai aud niciodata de FIFA ,. Tin banii pentru COD sau Fable.

15. #315 SP
    Taw
    RvsS, ce se aude cu preturile consolelor xbox 360, tinand cont de evolutia euro?

16. #316 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Taw - vor creste destul de curand. Daca vreti sa va luati asa ceva, ar fi bine sa o faceti cat mai repede.

17. #317 SP
    Taw
    Mersi mult, intreb pt un prieten pe care l-ar interesa un Arcade sau un Premium.Tot preturile alea promotionale sunt la ele?

18. #318 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Deocamdata da, dar nu mai dureaza mult daca nu scade EUR.

19. #319 SP
    mns
    Junior Member mns's Avatar
    Ii urasc deja. Dupa ce anul trecut am asteptat mai bine de o saptamana Fifa, dupa ce mi-au zis ca trimit jocul miercuri si vineri aflu ca nu l-au trimis, acum imi spun ca va veni vineri, asa ca stau ca prostul acasa fara sa am nici cea mai mica idee daca jocul macar a plecat din Bucuresti, pentru ca la ei nu raspunde nimeni si cei de la curier nu-mi zic nimic fara AWB.

20. #320 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Pretul la Far Cry 2 Collector's Edition mi se pare foarte bun . Pe DVDCrave este iar foarte ieftin dar transportul este scump datorita greutatii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 452 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 ... LastLast