Ms RvsS pt codul de la Gameshop trimis prin pm
Fable 2 va veni la pretul recomandat de producator de 70 EUR. Nu va veni editia de colectie.
Adica in jur de 270-280ron cum Euro este aproape 3.95ron? Cam scumpicel. Afara am preorder in jur de 185 ron. Hai ca la 20-25 ron merge diferenta in schimb la aproape 100ron.
Da, stiu, acesta este pretul recomandat de producator - a se vedea amazon.de de exemplu. Stiu ca se mai gaseste pe undeva ceva mai ieftin si incercam ceva mai jos, e posibil sa ajungem undeva la 60 EUR daca totul merge bine. Voi sti in cateva zile.
Nici azi n-a venit. In fine, s-a dus tot cheful de joc. Sa vina cand o veni. Rvss, sa anunti cand primesti exact preturile pentru Fable 2. Sunt f curios cu cat o sa il dati.
Bobby - sugerez sa mai dai un telefon la ei maine, se pare ca sunt probleme cu curierul din zona ta.
Sper sa aflu pretul la Fable in cateva zile, nu ma astept sa fie f. ieftin.
bobby, da du-te si tu la sediul fancourier unde e jocul sa il iei ca nu vin de 2 ori pentru jocul tau...
Yep, este 6.10 si tot nu a ajuns. Am dat zilnic telefoane. M-am saturat sa fiu eu nevoit sa dau telefoane.. o sa mai dau si maine.
Deci, am primit Halo 3 comandat ieri si nu am primit FIFA 09 de pe 1.10. Si fan curier nu imi spune decat ca e vina mea ca nu am fost acasa cand au avut ei chef.
Bineinteles, tu trebuia sa stai acasa sa-i astepti, ca doar asta tre sa facem toata ziua, n-avem servici, scoala, etc.
Am renuntat la comanda si sa nu mai aud niciodata de FIFA,. Tin banii pentru COD sau Fable.
Taw - vor creste destul de curand. Daca vreti sa va luati asa ceva, ar fi bine sa o faceti cat mai repede.
Mersi mult, intreb pt un prieten pe care l-ar interesa un Arcade sau un Premium.Tot preturile alea promotionale sunt la ele?
Ii urasc deja. Dupa ce anul trecut am asteptat mai bine de o saptamana Fifa, dupa ce mi-au zis ca trimit jocul miercuri si vineri aflu ca nu l-au trimis, acum imi spun ca va veni vineri, asa ca stau ca prostul acasa fara sa am nici cea mai mica idee daca jocul macar a plecat din Bucuresti, pentru ca la ei nu raspunde nimeni si cei de la curier nu-mi zic nimic fara AWB.![]()
Pretul la Far Cry 2 Collector's Edition mi se pare foarte bun. Pe DVDCrave este iar foarte ieftin dar transportul este scump datorita greutatii.
Bookmarks