dristiandark - desigur, ai la dispozitie o serie de jocuri ieftine aici - Listare platforma. De la 29.9 lei.
crazyquark - cred ca pe 19 va putea pleca de la noi ca sa fie la tine pe 20.
Salut,
au intarziat putin transportul, am inteles ca in mai multe teritorii. Cred ca va pleca de la noi pe 21 sau 24 urmand sa ajunga la voi pe 22 sau 25. Chiar imi pare rau, il asteptam si eu cu interes, dar nu s-a putut prelua mai repede, nu era gata de trimitere.
RvsS ,rog sa-mi fie iertata suceala maxima. Am scris si in comanda data azi pe gameshop, scriu si aici: m-a sunat azi colega ta sa confirm Lost Planet 2-ul, am zis ca hotarasem de mai demult sa anulez. Am dat azi totusi comanda din nou de joc de pe gameshop (nu e in totalitate vina mea, jocul ala a primit cele mai variate review-uri posibile, nu mai stiam ce sa cred). Exista vreo sansa sa il trimiteti maine prin curier? Confirm aici oficial de pe acum ca-l vreau!![]()
Luni pe 24 mai sunt Rusaliile si mai nou este decretata ca fiind zi libera. Este zi libera si pt Gameshop si pt Fan curier?
exista vreo sansa sa-l primim si luni pe 24?
Daca il trimit vineri, ajunge pe sambata poate.
Daca au intarziat doar cu o zi transportul nu e asa rau, la alte jocuri oricum le primeam inainte de data de lansare cu 1-2 zile (ex World Cup 2010) asa ca poate il primesc si pe asta pana sambata.![]()
SirAndrew - da, pentru noi este, nu stiu cum lucreaza Fan Courier luni. Din pacate, daca nu poate pleca vineri pe 21 atunci pe 25 il trimitem si pe 26 ajunge.
Daca ajunge repede la noi il trimitem pe 21 (pleaca de la noi) si ajunge pe 22 (daca se misca Fan bine) sau pe 24 (daca lucreaza Fan pe 24).
Daca nu ajunge la noi pana pe 21 va fi trimis de noi pe 25 si va ajunge pe 26.
Scuze pentru programul complicat, faptul ca luni e sarbatoare nationala poate modifica putin traseul obisnuit.
Aş avea şi eu o-ntrebare �n legătură cu Red Dead Redemption deşi realizez că e cam greu de răspuns.
Vor fi aduse destule copii pentru a acoperi număruld e preorderuri şi dacă da �n ce ordine vor fi distribuite. Mai exact, există o ordine anume sau pur şi simplu aleator �n funcţie de Fan Curier.
P�nă la urmă, cu o aproximare cam ce şanse sunt să primească cei din Bucureşti cu pre-order jocul s�mbătă dacă voi �l primiţi vineri.
Mulţumesc.
Pai, din cate inteleg depinde de Fan mai mult (daca gameshop il primeste in timp util pentru a-l trimite pe 21).
Legat de acoperirea numarului de precomenzi, sunt si eu curios in ce ordine se iau comenzile, dar presupun ca aleator.
Spun asta pentru ca la ultimele 2 jocuri luate de la Gameshop (World Cup 2010 si GTA EFLC) am facut preorder inca din februarie (la fel si pentru RDR), dar de siguranta mai faceam un preorder inainte de lansare cu o saptamana, si de fiecare data am fost sunat prima oara pentru comanda cea mai recenta, si doar a 2-a oara pentru cea din februarie.
Ar fi bine totusi sa se ia in ordine, asa mi se pare normal.
RvsS, cand ne poti spune exact daca ajunge transportul la voi in timp ca sa il puteti trimite cel tarziu pe 21?
Mavone - toate precomenzile vor fi onorate si vor fi onorate in aceeasi zi. Sansele sa ajunga sambata la voi sunt destul de mici, nu din cauza Fan Courier, ci pentru ca nu cred ca va ajunge la noi pe 21 (sunt sanse mici).
Ionutz83 - se iau in ordine, dar in general toate in aceeasi zi se onoreaza, nu este nevoie sa faci 2 precomenzi la acelasi produs.
Voi putea confirma pe 20 cand se va putea trimite jocul.
---------- Post added 18-05-2010 at 01:14 PM ----------
Diesel - pai daca ajunge maine inseamna ca prinde transportul de azi. Azi pleaca, maine ajunge. Nu exista "same day delivery" la Fan Courier.
Bookmarks