Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 452 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast
Results 321 to 340 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #321 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    mns - da-mi pe PM numele sa verific.

Ca idee - se muta depozitul acum si pot exista mici intarzieri la livrare/confirmare pana la sfarsitul lunii octombrie.

2. #322 SP
    mns
    Junior Member mns's Avatar
    RvsS, mi-a venit acum, dar exista o alta problema si mai mare. Cei de la FanCourier mi-au zis ca n-am de platit rambus. Mi-au dat sa semnez o hartie, mi-a lasat jocul si a plecat. Cand l-am intrebat de rambus mi-a zis "nu aveti nimic" si dus a fost. La voi nu raspunde nimeni, la FanCourier la fel. Bine, n-are rost sa zic ca nu mi-a dat telefon inainte si ca a sunat la alt apartament, noroc ca l-am vazut. Pe factura GS scrie rambus, dar pe hartia de la curier nu e nimic legat de rambus. In fine, cine a gresit sa vina dupa bani si sa-mi dea chitanta, eu nu o sa fac drumuri aiurea.

3. #323 SP
    Admin MonkY's Avatar
    RvsS: vre-o veste pentru noi ?

4. #324 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    mns - daca nu imi dai nume pe Pm nu stiu cum sa te caut

Monky - ai YM.

5. #325 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    inca nu apar pe site dead space si nfs undercover

6. #326 SP
    Member felixxx's Avatar
    RvSS daca tot mutati depozitul poate reusiti sa faceti in asa fel incat sa putem ridica jocurile de la voi de la depozit. acum sincer vorbind e destul de cretina treaba asta cu firmele de curierat in romania. vin cand vor, cum vor, daca vor, etc... in plus nu inteleg de ce ar fi o problema cata vreme eu vin pe banii mei in timp ce curierul il platiti iar produsul il vindeti la acelasi pret.

7. #327 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    E depozit securizat draga Nu poate oricine acolo .

8. #328 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Decat securistii

9. #329 SP
    Member felixxx's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    ca sa nu intre gold spammerii ?

10. #330 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Nu stiu cand o sa se rezolve problemele astea 2 ale gameshop-ului:
    1. Curierii nesimtiti.
    2. Posibilitatea de a ridica PERSONAL produsul.

11. #331 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Taw, la primul punct daca ai observat, au schimbat curierul. Au trecut la Fan Curier. Eu unul lucrez de ani buni cu ei. Firmele cu care am legatura lucreaza cu Fan Curier si crede-ma ca in cazul unora, daca un plic ar ajunge cu o zi intarziere, ar da in judecata si ar cere daune serioase. N-au avut probleme si trimit zeci/sute pe zi.

Acum, daca sunt cativa "smecherasi" (cunosc si eu unul) care se cred mari curieri si care de fapt fac orice sa-si mai scoata o spaga, well, astia trebuiesc reclamati. Si nu la Gameshop, ca ei n-au nici-o vina. Reclamati frumos la OPC si la Fan Curier... sa vedeti ce repede se schimba moneda.

Cu a doua, sunt si eu de acord. Insa din acel moment, ma tem ca Gameshop nu va mai deveni un magazin online, ci un magazin in toata regula. Caz in care, s-ar putea sa se reflecte in pret o crestere (angajati, spatiu de livrare, etc...).

12. #332 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Whatever.. eu prefer sa fie cineva in fata unei debarale si sa-mi dea frumos jocul. nu ma intereseaza sa fie lumini, plasme.. showroom.

1 angajat si-atat.

Daca vreau sa cumpar din magazin, iau din magazin... dar s-ar putea folosi de asta... e mentalitatea aia cum ca daca iei de la depozit, iei mai ieftin

13. #333 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Dj Mo - workin' on it, vor veni produsele, nu e panica inca. La fel si Mirror's Edge.

Despre curieri :
    1. Fan livreaza cel mai bine din experienta mea de pana acum. Desigur ca nu perfect, dar mai bine ca inainte.
    2. Pentru a ridica personal produsul - se poate din magazinele de profil deocamdata in sensul ca sunt aceleasi preturi, au cam aceleasi produse disponibile si in acelasi timp, nu se pune problema sa fie mai ieftin (in afara de codul de membru, dar nu toata lumea are).

Magazinul fizic al GS e in plan, se cauta o locatie buna si cu o chirie omeneasca ca sa nu se reflecte in costurile jocului, nu se doreste cresterea preturilor doar pentru a putea da direct in mana coletul. Daca aveti sugestii in legatura cu locatia sau matusi cu case plasate central si care vor sa inchirieze (kidding) nu ezitati sa spuneti. Evident ca nu se accepta sugestii de genul: "La parterul blocului in care stau eu " Transportul e gratuit pentru toti membrii, deci costuri suplimentare nu sunt, doar uneori intarzieri, dar rare - chiar monitorizez situatia.

Inca o problema care mi-a fost semnalata pe PM si care poate ar trebui sa se cunoasca:

Daca se strica o consola si noi o inlocuim cu una noua se acorda inca un termen de garantie complet. Ex. Cumpar un Xbox 360 in 1.1.2008, am 3 ani garantie, se strica ceva la ea in 1.1.2010 (no worries, RROD nu se mai intalneste la astea noi - cel putin asa am observat eu) , atunci daca mi se da una noua mai am inca 3 ani garantie, deci pana in 2013. So good news

Inca ceva, daca aveti pe acasa un Guitar Hero 3 Legends of Rock X360 si nu va aveti chemarea catre rock, aruncati un ochi aici http://www.consolegames.ro/forum/f41...cul/#post19816.

14. #334 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Si pentru PS3 e valabil, in cazul ca se intampla ceva cu el? moare blocul optic sa zicem... Io l-am luat de la voi cand era pachetul cu GTA 4 si as vrea sa stiu daca se aplica aceasi regula a garantiei ca la x360. Mi se pare ca are decat un 1 an garantie.

15. #335 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Se aplica pentru cam orice aparat de genul asta, dar pt. PS3 trebuie discutat cu Flamingo care asigura service la consola.

16. #336 SP
    Taw
    Fratilor, ati inteles gresit, NU DORIM showroom-uri cu beculete si fete frumoase la intrare.
    Vrem doar o camaruta unde intram, spunem numele si codul comenzii facute pe net si ne ridicam jocul.

Asta insemnand ca, atunci cand comandam pe net, daca alegem sa ridicam personal produsul, in ziua aceea sa se duca produsul din depozit in micul sediu, iar eu sa il ridic a 2-a zi, deci trimiteti curierul la voi in loc sa vina la mine.

"no worries, RROD nu se mai intalneste la astea noi - cel putin asa am observat eu" - din pacate acest lucru este INFIRMAT complet de Donely pe un topic vecin. Important e ca avem garantie 3 ani, asta conteaza la urma urmei.

17. #337 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Asta se poate face si in fata depozitului securizat ). Luati o casuta din aia de paznic de 1x1m si puneti un om acolo cu o lista de jocuri si venim si le luam.

18. #338 SP
    Taw

No really, pt unii e MULT mai usor sa-l ridice personal, decat sa stea dupa curieri.Pai in luna cadourilor ce ne facem?Ca mie mi-a ajuns anul trecut consola in mai mult o de saptamana, din Buc in Buc.

19. #339 SP
    mns
    Junior Member mns's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    mns - daca nu imi dai nume pe Pm nu stiu cum sa te caut .
    S-a rezolvat, a venit omul de la Fan dupa bani si la cat de simpatic a fost batranelul si la cate scuze si-a cerut pentru greseala, nu puteam sa mai raman suparat pe el . Au recunoscut ca a fost greseala lor.

20. #340 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Salut,
    Tocmai am primit si eu Xbox-ul cumparat de pe Gameshop, dar n-am primit jocul Fifa din bannerul de pe site. Nu mai e valabila promotia, sau nu mai e in stoc? Nu prea ma pasioneaza pe mine seria Fifa, dar e bine sa-l am aici pentru cand mai vin prietenii, si vroiam sa stiu daca doar s-a omis trimiterea lui, sau nu mai e valabil anuntul.
    Mersi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 452 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast