Este fenomenal faptul că tot timpul se-nt�mplă asemenea lucruri c�nd e c�te o sărbătoare ce face comercianţii să nu lucreze. Dacă nu mă-nşel, la fel a fost şi cu GTAul, �nsă pe-atunci parcă a fost Paştele. Trebuia să apară, a �nt�rziat. Se tot repetă acelaşi tipar la nesf�rşit.
Da, la fel a fost si cu GTA 4.
Atunci a fost tevatura cu ziua libera de 1 Mai.
Cred ca dau o fuga pana la Debrecen, sper sa il gasesc acolo, daca nu, asta e, ila stept de la gameshop saptamana viitoare.
Si cand citesc pe diferite forumuri ce bine se distreaza lumea cu el, ce fain e, si eu nu il primesc, asa nu am niciun chef de weekend, mai ales ca e si vremea asta ploioasa cand nu prea ai ce face pe afara, si aveam timp sa ma joc![]()
Diesel, pentru mine nu se pune problema �n acest mod şi nu cred nici că e locul �n care se discută despre asta, �nsă ideea care trebuie subliniată aici este că se tot repetă problemele din trecut şi �nţeleg perfect că poate nu e vina gameshopul, dar �n cazul de faţă, �mi pun �ntrebarea retorică: de ce trebuia tocmai gameshopul să păţească chestia asta? (care, dacă nu mă-nşel momentan e singurul importator de pe la noi pentru multe jocuri)
Nu cred ca e vina gameshop-ului, si nici nu cred ca cineva ar crede asta.
Am luat de la ei pana acuma cu precomanda peste 10 titluri, si toate, mai putin GTA 4, mi-au sosit la timp pentru data lansarii, unele chiar mai repede.
Cu GTA 4 problema a fost ca lansarea a avut loc in ultima zi din aprilie, si pe 1 Mai era liber, si a fost incurcatura cu firma de curierat.
Acuma sunt intarzieri la care gameshop nu cred ca putea face ceva sa le evite, atat timp cat nu depinde de ei.
Dar mai tre sa ne varsam si noi of-ul cumva, sper sa nu se supere RvsS.![]()
Eu am avut cateva ghinioane in sir cu gameshop, dar au fost ghinioane, nu a fost vina nimanui (poate doar a Fan-ului, o data), din cauza asta si continui sa comand.
Dar, sincer, habar n-aveam de Rusalii - sarbatoare nationala. Serios, si oricum ma asteptam sa o respecte sectorul public mai degraba decat cel privat (eu, de exemplu, lucrez in cel din urma si am aflat de pe forum de aceasta sarbatoare)
.
Este o problema de la producator pe care nu am avut cum sa o controlam. Inteleg ca este asteptat, dar sa nu generalizam intarzieri de 1-2 zile la cateva jocuri. Lansarile noastre se respecta mereu, dar daca ni se trimite tarziu produsul sau efectiv nu lucreaza firma de curierat (sau in unele cazuri nu lucram noi - sorry, chiar sunt sarbatori legale) nu avem cum sa le trimitem.
Repet, sunt incidente foarte rare, noi reprezentam foarte multe firme producatoare si avem sute de lansari pe an din care intarzie foarte putine.
---------- Post added 20-05-2010 at 03:45 PM ----------
Mafia 2 la precomanda acum - Noutati.
Ai dreptate şi �mi asum vina pentru exprimarea defectuoasă, �nsă �n cazul meu am apelat la voi de două ori, GTA IV şi Red Dead Redemption şi �n ambele cazuri au existat probleme cu livrarea deci ar fi trebuit să afirm de la-nceput că generalizarea făcută de mine se bazează pe o experienţă relativ scăzută cu acest magazin.
Dacă ar fi să c�ntăresc opinia mea despre Gameshop doar din aceste două experienţe ar �nsemna că pe viitor nu voi mai apela, mai ales din moment ce există alternative care oferă aceeaşi calitate a jocurilor cu un preţ, singurul minus, fiind livrarea relativ �nt�rziată.
Ideea e că nu vreau să pară că dau �n cap nimănui, �nsă consider că o părere a unui eventual client poate ajunge la dezvoltarea firmei.
Mavone - multumim pentru comentarii.
Pretul la Mafia 2 va fi modificat (in sus) dar este lasat ca o promotie pentru precomenzi, so hurry.
�ntradevăr, tentant prețul, dacă aș fi sigur că nu apare și Limited Edition, aș băga instant precomandă.
Graft - nu e anuntat deloc pana acum. Daca aflu ceva anunt.
Bookmarks