Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 171 of 452 FirstFirst ... 71 121 161 169 170 171 172 173 181 221 271 ... LastLast
Results 3,401 to 3,420 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #3401 SP
    Member Ionutz83's Avatar

2. #3402 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Asta este, acum, sper sa nu dureze pana dupa 26.

3. #3403 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    daca stiam il comandam de afara

4. #3404 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Alan Wake in stoc - se poate trimite azi. Si tricoul gratuit alaturi de el.

cosminbad - da, se poate aduce la 249.9 lei.
    Multumesc, a sosit.

5. #3405 SP
    Member Mavone's Avatar
    Este fenomenal faptul că tot timpul se-nt�mplă asemenea lucruri c�nd e c�te o sărbătoare ce face comercianţii să nu lucreze. Dacă nu mă-nşel, la fel a fost şi cu GTAul, �nsă pe-atunci parcă a fost Paştele. Trebuia să apară, a �nt�rziat. Se tot repetă acelaşi tipar la nesf�rşit.

6. #3406 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Da, la fel a fost si cu GTA 4.
    Atunci a fost tevatura cu ziua libera de 1 Mai.
    Cred ca dau o fuga pana la Debrecen, sper sa il gasesc acolo, daca nu, asta e, ila stept de la gameshop saptamana viitoare.
    Si cand citesc pe diferite forumuri ce bine se distreaza lumea cu el, ce fain e, si eu nu il primesc, asa nu am niciun chef de weekend, mai ales ca e si vremea asta ploioasa cand nu prea ai ce face pe afara, si aveam timp sa ma joc

7. #3407 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Come on, mai exista pe lume si alte chestii de facut int-un weekend.

8. #3408 SP
    Member Mavone's Avatar
    Diesel, pentru mine nu se pune problema �n acest mod şi nu cred nici că e locul �n care se discută despre asta, �nsă ideea care trebuie subliniată aici este că se tot repetă problemele din trecut şi �nţeleg perfect că poate nu e vina gameshopul, dar �n cazul de faţă, �mi pun �ntrebarea retorică: de ce trebuia tocmai gameshopul să păţească chestia asta? (care, dacă nu mă-nşel momentan e singurul importator de pe la noi pentru multe jocuri)

9. #3409 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Nu cred ca e vina gameshop-ului, si nici nu cred ca cineva ar crede asta.
    Am luat de la ei pana acuma cu precomanda peste 10 titluri, si toate, mai putin GTA 4, mi-au sosit la timp pentru data lansarii, unele chiar mai repede.
    Cu GTA 4 problema a fost ca lansarea a avut loc in ultima zi din aprilie, si pe 1 Mai era liber, si a fost incurcatura cu firma de curierat.
    Acuma sunt intarzieri la care gameshop nu cred ca putea face ceva sa le evite, atat timp cat nu depinde de ei.
    Dar mai tre sa ne varsam si noi of-ul cumva, sper sa nu se supere RvsS.

10. #3410 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Eu am avut cateva ghinioane in sir cu gameshop, dar au fost ghinioane, nu a fost vina nimanui (poate doar a Fan-ului, o data), din cauza asta si continui sa comand.

Dar, sincer, habar n-aveam de Rusalii - sarbatoare nationala . Serios, si oricum ma asteptam sa o respecte sectorul public mai degraba decat cel privat (eu, de exemplu, lucrez in cel din urma si am aflat de pe forum de aceasta sarbatoare) .

11. #3411 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Este o problema de la producator pe care nu am avut cum sa o controlam. Inteleg ca este asteptat, dar sa nu generalizam intarzieri de 1-2 zile la cateva jocuri. Lansarile noastre se respecta mereu, dar daca ni se trimite tarziu produsul sau efectiv nu lucreaza firma de curierat (sau in unele cazuri nu lucram noi - sorry, chiar sunt sarbatori legale) nu avem cum sa le trimitem.

Repet, sunt incidente foarte rare, noi reprezentam foarte multe firme producatoare si avem sute de lansari pe an din care intarzie foarte putine.

---------- Post added 20-05-2010 at 03:45 PM ----------

Mafia 2 la precomanda acum - Noutati.

12. #3412 SP
    Member Mavone's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    dar sa nu generalizam intarzieri de 1-2 zile la cateva jocuri.
    Ai dreptate şi �mi asum vina pentru exprimarea defectuoasă, �nsă �n cazul meu am apelat la voi de două ori, GTA IV şi Red Dead Redemption şi �n ambele cazuri au existat probleme cu livrarea deci ar fi trebuit să afirm de la-nceput că generalizarea făcută de mine se bazează pe o experienţă relativ scăzută cu acest magazin.

Dacă ar fi să c�ntăresc opinia mea despre Gameshop doar din aceste două experienţe ar �nsemna că pe viitor nu voi mai apela, mai ales din moment ce există alternative care oferă aceeaşi calitate a jocurilor cu un preţ, singurul minus, fiind livrarea relativ �nt�rziată.

Ideea e că nu vreau să pară că dau �n cap nimănui, �nsă consider că o părere a unui eventual client poate ajunge la dezvoltarea firmei.

13. #3413 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Mavone - multumim pentru comentarii.

14. #3414 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    wow, cat de ieftin poate fi Mafia 2. precomanda este mai mult decat logica.

15. #3415 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    wow, cat de ieftin poate fi Mafia 2. precomanda este mai mult decat logica.
    Wow.
    Chiar ca e ieftin, 169,90 RON pentru MAFIA 2.
    Am facut rapid precomanda, sa nu cumva sa fi gresit pretul si sa il modifice.

16. #3416 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Pretul la Mafia 2 va fi modificat (in sus ) dar este lasat ca o promotie pentru precomenzi, so hurry.

17. #3417 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Am dat si eu o precomanda. Pomana curata la 170 RON.

18. #3418 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Am facut si eu o precomanda. Sper numai sa am bani in perioada aia

19. #3419 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    �ntradevăr, tentant prețul, dacă aș fi sigur că nu apare și Limited Edition, aș băga instant precomandă.

20. #3420 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Graft - nu e anuntat deloc pana acum. Daca aflu ceva anunt.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.