Avem Batman si cel de colectie in stoc de Xbox 360, dar nu sunt editii de tip GOTY.
Dar atunci asta ce e: Pagina Produsului
S-a modificat stocul din pacate, erau cateva dar nu mai sunt in stoc, imi pare rau. Exista varianta simpla in stoc, nu GOTY.
l0st - din pacate, nu am o data exacta in acest moment.
---------- Post added 31-05-2010 at 02:05 PM ----------
AlanPoe - am intrebat la MS despre DLC Alan Wake. Din pacate, raspunsul este asa cum am anticipat. Pentru ca la noi nu exista continut Live oficial, nu includ in pachete coduri de Live. Imi pare rau, dar nu ne vor furniza separat codurile respective, le-am fi distribuit cu cea mai mare placere. Aceasta problema intervine doar la jocurile de la Microsoft. Am semnalat ca sunt probleme in acest sens si ca dorim sa avem acelasi produs ca si alte teritorii, dar se pare ca politica Microsoft nu este flexibila, in toate tarile care nu au Live oficial nu se distribuie aceste coduri. Aceasta politica este doar de la Microsoft, pentru jocurile lansate de ei (Forza 3 sau Alan Wake ca sa dau 2 exemple). Nu este cazul pentru alte jocuri pe care le distribuim, restul fiind pachetele complete, variantele europene.
---------- Post added 31-05-2010 at 07:13 PM ----------
100 de titluri au fost introduse/reactivate pe site. Mai jos lista lor, poate va intereseaza ceva:
Chronicles Of Narnia Bundle (Joc+Film) - Pc PC
The Princess And The Frog-Pc PC
Never Winter Nights 2 A PC
Spore Cute And Creepy PC
Tomb Raider Underworld PC
Champions Online - Pc PC
Chicken Little Classic - Pc PC
Ben 10 Protector Of Earth - Ps2 PS2
Ben 10 Alien Force - Ps2 PS2
Toy Story Mania - Pc PC
Need For Speed Prostreet Platinum - Psp PSP
Xbox360 Accessory Classics Bundle - Xbox360 ACCESORII & CONSOLE
Medal Of Honor Vanguard Alt - Ps2 PS2
Ben 10 Alien Force Vilgax Attacks - Psp PSP
Sims 2 (Plat) PSP
World Of Lucky Luke-Pc PC
Medal Of Honor Heroes 2 Platinum - Psp PSP
Shrek Carnival Craze - Pc PC
Tarzan - Pc PC
Alice In Wonderland - Pc PC
Desperados 2 Alt PC
Nikita PC
Smash Court Tennis 3 XBOX360
Dragonball Z Budokai 2 PS2
Ben 10 Alien Force - Psp PSP
Littles Pet Shop PC
Dragon Ball Budokai 3 PS2
Princess Enchanted Journey - Wii WII
Yamaha Supercross PC
Conflict: Denied Ops PC
Ben 10 Alien Force Vilgax Attacks - Ps2 PS2
Tinker Bell'S Adventure - Pc PC
Chronicles Of Narnia - Ds DS
Fifa 09 Alt - Ps2 PS2
G-Force - Ps2 PS2
Turok - Ps3 PS3
Pirates Of The Caribbean 3 - Psp PSP
Madagascar Escape 2 Africa XBOX360
Superstars V8 Racing 2 - Ps3 PS3
Chicken Little Ace In A PC
G-Force - Psp PSP
Nba Live 09 PS2
Shrek The Third Alt PC
Act Of War:High Treason PC
Barbie Horse Adventure - Pc PC
Lord Of The Rings Tactics Platinum - Psp PSP
Wireless Controller Alt ACCESORII & CONSOLE
Ea Sports Active Accessory Pack - Wii WII
Hannah Montana Spotlight - Ps2 PS2
Guitar Hero On Tour Dvd - Ds DS
Agatha Christie Death On The Nile PC
Commandos Strike PS2
Sega Superstars-Xbox 360 PS2
Valentines Day DS
Asterix & Obelix Xxl PS2
Lotr Bme Ii Deluxe PC
Medal Of Honor European Assault - Ps2 PS2
Rapala Fishing 2009 - Ps3 PS3
Princess Magical - Ds DS
Battlestation Pacific - Pc PC
Game Pack Wintersports PC
Moto Gp 09/10 Alt - Xbox360 XBOX360
Family Trainer Extreme Sports - Wii WII
Terminator Salvation - Pc PC
Spiderman Web Of Shadows - Xbox360 XBOX360
Dragon Ball Z Budokai PS2
Sport 9 PC
Gta Liberty City Plat PSP
Rock Band Unplugged - Psp PSP
Top Spin 3 - Ps3 PS3
Kung Fu Panda Legendary Warrior - Ds DS
Asterix Olimpic Games XBOX360
Dragon Ball Z Budokai PS2
Superstars V8 Racing 2 - Xbox360 XBOX360
Tarzan Freeride - Ps2 PS2
Need For Speed Prostreet - Ps2 PS2
Adventure Game Pack PC
Don King Prizefighter XBOX360
Dragon Ball Z PS2
Lips XBOX360
Banjo Kazooie XBOX360
Bolt - Pc PC
Hannah Montana Spotlight - Wii WII
Wow Wotlk Collector PC
Lost Cases Of Sherlock Homes PC
Scene It XBOX360
Ufo Trilogy PC
Pirates Of The Caribbean 3 - Ds DS
Secret Saturdays Beasts Of The 5Th Sun - Psp PSP
Prince Caspian - Wii WII
Nfl Tour XBOX360
Ben 10 Protector Of Earth - Wii WII
High School Musical Senior Year Bundle - Ps3 PS3
Nfs Undergound Rivals Platinum PSP
Nhl 09 XBOX360
My Pet Hotel 2 PC
Crash Mind Over Mutant XBOX360
Pirates Of The Caribbean 3 Platinum - Psp PSP
Harry Potter And The Goblet Of Fire - Ps2 PS2
O sa fac si eu o comanda la Pagina Produsului zilele astea si vreau sa ma lamuresti,daca poti,in legatura cu urmatoarele intrebari:
1.Cum introduc codul de pe site ca sa beneficiez de pretul membrilor?
2.Mai e valabila oferta cu tricoul?Daca da,pot sa aleg masura?
3.Daca dau comanda luni(sa zicem),e posibil ca jocul sa mi se livreze marti dimineata sau in ziua respectiva intre anumite ore?(sunt din Bucuresti)
Mersi,astept un raspuns.
Codul il bagi cand dai comanda, in cos, vei avea un camp special sub produsele din cos. Din cate stiu, tricoul s-a dat doar la primele 20 de persoane ce au comandat RDR.
O sa fac si eu o comanda la Pagina Produsului zilele astea si vreau sa ma lamuresti,daca poti,in legatura cu urmatoarele intrebari:
1.Cum introduc codul de pe site ca sa beneficiez de pretul membrilor?
Raspuns:
a. Te autentifici (intri in cont)
b. Adaugi produs in cos
c. Mergi la pagina cosului si ai o locatie sub produs(e) unde adaugi codul si apesi butonul Proceseaza.
2.Mai e valabila oferta cu tricoul?Daca da,pot sa aleg masura?
Raspuns:
S-au terminat prin precomenzi. In general incercam sa incurajam precomenzile si oferim bonusuri uneori neanuntate anterior celor care fac primii precomanda.
3.Daca dau comanda luni(sa zicem),e posibil ca jocul sa mi se livreze marti dimineata sau in ziua respectiva intre anumite ore?(sunt din Bucuresti)
Raspuns: Daca dai comanda luni inainte de ora 12, vom incerca sa te contactam telefonic si daca reusim inainte de ora 13:30 pachetul va pleca de la noi tot luni si va ajunge marti.
Daca dai comanda/te contactam dupa ora 13:30 in ziua de luni, pachetul va pleca marti si va ajunge miercuri.
---------- Post added 01-06-2010 at 10:50 AM ----------
Voi intreba de fiecare data la jocuri Microsoft despre orice bonusuri posibile. Ca regula, nimic ce tine de Live de la MS nu va fi inclus in pachet.
Acest lucru NU afecteaza niciun alt joc, toate sunt complete, de la toti distribuitorii, asa cum sunt in variante europene. Este vorba doar de Microsoft.
Mersi pentru raspuns.O singura nelamurire mai am,pot sa solicitez sa imi ajunga jocul acasa intre anumite ore?Adica dimineata intre 8 si 11 sau dupa amiaza intre 6 si 9?
andreicristian9 - Fan Courier livreaza intre 9-18. Nu se configura din start ore, dar curierul te va contacta in general prin telefon la numarul tau din comanda si vei putea aranja o ora convenabila de livrare.
Salut Razvan, am comandat si eu acuma Blur, e pe stoc? O sa fiu contactat azi pentru confirmare?
Blur din pacate doar pentru Xbox 360 mai este in stoc. DAca vrei sa il iei din magazin da-mi un PM cu orasul si iti pot spune unde sunt mai multe (in cazul in care vrei PS3).
---------- Post added 02-06-2010 at 05:01 PM ----------
Avem si pagina pe facebook - join us
---------- Post added 02-06-2010 at 05:34 PM ----------
Oferta speciala la consola Arcade - acum si cu 2 jocuri gratuit - Forza Motorsport 3 si Halo: ODST.
Salut Razvan. O intrebare, produsul Pagina Produsului contine Halo Wars sau Halo 3 ca nu-l gasesc deloc pe net? Sa inteleg ca este vorba de 2 jocuri si un controller negru? Multumesc.
Răzvan, revin cu o propunere:
Chiar nu se poate face o rubrică speciala pentru...postere/afișe din jocuri și filme?
Știu că se găsesc peste tot pe net...și am luat de pe ebay/amazon c�teva...dar la naiba, vrem și noi! M-am cam săturat de alternative...(plus că trebuie să aștept...și p�nă ajunge �mi piere TOT CHEFUL).
At�t...postere/afișe, nimic pompos.
Să nu-mi spună mie cineva, de pe forum, că n-ar cumpăra așa ceva...cu Killzone 2, cu Halo: Reach, cu Tekken 6, cu Resident Evil, cu mine, cu SSFIV, cu Uncharted 2, cu etc., că nu-i cred!
...toți papă lapte au și noi nu.
Thanks.
Da, un produs foarte interesant. Am adaugat si coperta, contine controller wireless negru si cele doua jocuri Halo Wars si Fable 2 Classics.
---------- Post added 03-06-2010 at 11:12 AM ----------
Noi am vrea sa oferim, dar in general acest tip de obiecte nu este oferit de catre furnizorii nostri. Sunt produse cu licenta si vandute separat de alti producatori cu care nu avem contract. Noi vom incerca sa furnizam de fiecare data cand avem acces la ele gratuit acest tip de obiecte la precomenzi.
---------- Post added 03-06-2010 at 01:56 PM ----------
Noua pagina de facebook - Welcome to Facebook | Facebook![]()
Bookmarks