Pretul face diferenta, si in plus, cei numiti de tine mai sus il primesc in stoc abia luni/marti asa ca...
Pretul face diferenta, si in plus, cei numiti de tine mai sus il primesc in stoc abia luni/marti asa ca...
Adica cum? Cu cat e mai scump jocul cu atat il primesti mai repede, sau ce? Nu suntem toti egali?
Nu la asta m-am referit.. Unde dai si unde crapa. Pretul la GameShop a fost de 170 si l-am avut vineri in schimb ce altii(cei care iau de la webpredator etc.) il vor primi abia miercuri probabi(cei din provincie)l si vor plati si 195 pe el(fara transport)
E cineva care a primit jocul dimineata pana in ora 12:00 si sta in Balta Alba/Salajan sau Trapezului ?? Nu a fost nimeni acasa la ora aia si e posibil sa fi venit in momentul respectiv. Daca nu a gasit pe nimeni acasa de obicei vin a 2-a zi??
Axeaxel - da-mi pe PM numele tau sa verific.
ti-am dat pm Razvan.
nu e cine stie ce mai mult decat o frustrare ca unii l-au primit si altii nu.
poate ca e vina curierului... insa e aiurea.
nici mie nu mi-a ajuns coletull.Razvan mi-a spus ca au fost probleme la depozit si doar o mica parte din clienti nu au primit jocul la timp.
sa speram ca azi vom primi jocul.
Daca introduc codul de membru cand comand acest produs (Pagina Produsului) voi beneficia de transport gratuit ?
Da, la orice produs.
---------- Post added 29-08-2010 at 09:24 PM ----------
Asteptam sa vedem daca va contine tot ce are versiunea europeana, adica si eventuale coduri DLC. Pana cand nu stim acest lucru nu vom introduce la precomanda.
---------- Post added 29-08-2010 at 09:24 PM ----------
Foarte probabil ca da.
---------- Post added 30-08-2010 at 10:51 AM ----------
Sir Andrew - ai ban si nu iti pot da PM. Da un email direct la [email protected]
---------- Post added 30-08-2010 at 12:20 PM ----------
Noua consola Arcade 4 GB a fost adaugata la precomanda.
am mai intrebat si nu stiati la momentul respectiv:
Jocul R.U.S.E. - ubisoft, varianta PS3, o sa il aduceti? se lanseaza pe 10 sept. Multumesc
O sa aduceti GoW : Ghost of Sparta (Pt psp bine-nteles ) . Da collectors edition-ul de la joc ?. Nu am inteles complet , da daca as da pre-order asa primi niste bonus content
. O sa ma mai documentez un pic
Bookmarks