Am si eu o intrebare , aveti in stoc Pagina Produsului ?
Am si eu o intrebare , aveti in stoc Pagina Produsului ?
Walkman - vom pune un banner in curand. Este negru cu sigla MOH.
---------- Post added 01-10-2010 at 02:59 PM ----------
Din pacate, nu mai este in stoc.
Salut Razvan. Sunt interesat si eu de o precomanda la MoH. N-am mai facut comenzi de pe GameShop, dar as vrea sa incepCe trebuie sa fac ca sa beneficiez de reducerea de membru? Transportul e gratuit doar daca platesc cu cardul sau si pentru ramburs? Ma intereseaza pentru Bucuresti. Thanks for your time
![]()
Transportul gratuit e daca bagi codul de pe ConsoleGames, de pe prima pagina. Il bagi inainte sa dai procesare comanda, in cos. Beneficiezi si de reducere (daca se poate) si de transport gratuit.
Pe pagina principala a CG este in dreapta un banner gameshop sub care este un cod. Dupa ce adaugi jocul in cos ai optiunea sa introduci codul de membru. Aici introduci codul de pe CG si astfel ai o reducere de pret si transport gratuit.![]()
boga - ca sa devii membru al clubului GS ai aici informatiile - Club GameShop.ro. Alternativ, poti folosi codul de pe prima pagina a site-ului, nu a forumului si poti benficia de reduceri.
Transportul este gratuit pentru orice comanda peste 189 lei sau daca esti membru al clubului.
Nu poti plati cu cardul la precomenzi - nu dorim sa blocam banii tai - poti face precomanda in sistem ramburs. Totusi, daca doresti sa platesti cu cardul, o vei putea face cu cateva zile inainte de lansare, cand va fi in stoc.
Thx guysGata comanda. Foarte bun pretul la MoH, plus promotia, n-am ce zice
Dar daca transportul e gratuit pentru comenzi de cel putin 189, iar eu am 186 asta inseamna ca mai trebuie sa platesc si transportul? Daca da, cat ar fi acesta?
Daca ai pus codul, nu platesti transportul. Poti sa ai si o comanda de 15 RON, ca transportul e gratuit.
Razvan, veti aduce cumva asta http://www.consolegames.ro/forum/f7-...ction-anuntat/ ?
Salut Razvan,
Stii cumva daca veti aduce Rock Band 3 Wireless Pro Keyboard with Rock Band 3 Software Bundle (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/51CCFSwdqoL.@@AMEPARAM@@51CCFSwdqoL sau doar insturmentul fara joc?
Merci.
Acolo scrie foarte clar: Precomanda Black Ops de Xbox 360 si de PS3... ("si" e diferit de "sau").
Bookmarks