Daca comand MOH acum mai aveti tricouri? Si daca da, primesc si tricou si curea?
Tinand cont de cerere si de faptul ca nici un retailer nu (mai) are pe stoc, ar fi situatie win-win sa aduceti![]()
Toate versiunile de Call of Duty Black Ops au pret special membri inafara de varianta de PC.. si asta avea dar vad ca l-ati scos, tocmai cand vroiam sa dau si eu precomanda. E o eroare sau chiar ati scos pretul special pentru varianta de PC ?
Astept un raspuns, multumesc anticipat!
Oricum PC-ul este cel mai avantajat la prețuri, beneficiază �ntotdeauna pe cele mai mici ..
Ha, acum vad si eu. Daca am apucat sa fac 3 comenzi la Black Ops, cand era pretul pentru membri, se vor livra tot la pretul de 153 Lei / bucata, nu ?
Dar de ce e o miscare urata? De ce nu ai comandat pana a fost pretul mai mic? SI eu am patit la fel cu Mafia 2, cand am vrut sa fac precomanda, am observat ca pretul e mai mare ca zilele anterioare! GHINION! Nu Best Shop era de vina, ci eu ca am fost fraier si m-am gandit prea mult pana sa fac precomanda. La fel ai patit si tu!
Dau pre-comanda in momentul in care sunt sigur ca pot achita jocul in ziua lansarii.. in nici un caz nu ma asteptam sa creasca pretul random, fara nici un motiv..
Daca era o oferta speciala, puteau sa spuna, OFERTA SPECIALA PENTRU MEMBRI - de pe data.. pana pe data.. nu asa..
La precomanda tot timpul vei avea pretul cel mai mic care a fost la acel joc. (nu de membri)
Se referea la faptul ca daca tu faci precomanda la pretul de 5 lei , iar pe parcurs , pana la lansare , pretul jocului creste la 50 de lei , tu-l vei lua la pretul cel mai mic la care a fost disponibil cand ai facut precomanda , adica 5 lei !
Bookmarks