Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 226 of 452 FirstFirst ... 126 176 216 224 225 226 227 228 236 276 326 ... LastLast
Results 4,501 to 4,520 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #4501 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Daca comand MOH acum mai aveti tricouri? Si daca da, primesc si tricou si curea?

2. #4502 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Casa de moda GameShop va poate raspunde afirmativ la ambele intrebari

3. #4503 SP
    Member Johnny's Avatar
    Cand va fi disponibil Fallout New Vegas PC ?

4. #4504 SP
    Member maweryck's Avatar
    presupun ca oferta e valabila si pt precomenzile facute innaintea promotiei cu curea ..nu ?

5. #4505 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    maweryck - Sigur ca da.
    Johnny - in 2-3 zile lucratoare. Adica pana miercuri saptamana viitoare sper sa il avem.

6. #4506 SP
    Banned Trip's Avatar
    Buna ziua.

Aveti cumva Playstation Move pe stock ? ... Sau accesorii pntr Move?

7. #4507 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nu am adus Move. (inca)

8. #4508 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Tinand cont de cerere si de faptul ca nici un retailer nu (mai) are pe stoc, ar fi situatie win-win sa aduceti

9. #4509 SP
    Member Johnny's Avatar
    Call of Duty Black Ops PC o sa vina la timp sau o sa aiba si el intarziere?

10. #4510 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Diesel - ok, vom lua in considerare.
    Johnny - va fi 100% la timp.

11. #4511 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Toate versiunile de Call of Duty Black Ops au pret special membri inafara de varianta de PC.. si asta avea dar vad ca l-ati scos, tocmai cand vroiam sa dau si eu precomanda. E o eroare sau chiar ati scos pretul special pentru varianta de PC ?

Astept un raspuns, multumesc anticipat!

12. #4512 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Oricum PC-ul este cel mai avantajat la prețuri, beneficiază �ntotdeauna pe cele mai mici ..

13. #4513 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Ha, acum vad si eu. Daca am apucat sa fac 3 comenzi la Black Ops, cand era pretul pentru membri, se vor livra tot la pretul de 153 Lei / bucata, nu ?

14. #4514 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Oricum PC-ul este cel mai avantajat la prețuri, beneficiază �ntotdeauna pe cele mai mici ..
    Nu inteleg ce legatura are asta cu ce am spus eu. Multi au comandat la pretul de 160 ron, eu de ce trebuie sa dau 190 ? Primesc ceva in plus ? Nu e acelasi joc cumva ?
    In opinia mea.. e o miscare urata din partea conducerii..

15. #4515 SP
    Member kosashu's Avatar
    Dar de ce e o miscare urata? De ce nu ai comandat pana a fost pretul mai mic? SI eu am patit la fel cu Mafia 2, cand am vrut sa fac precomanda, am observat ca pretul e mai mare ca zilele anterioare! GHINION! Nu Best Shop era de vina, ci eu ca am fost fraier si m-am gandit prea mult pana sa fac precomanda. La fel ai patit si tu!

16. #4516 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Quote Originally Posted by kosashu View Post
    Dar de ce e o miscare urata? De ce nu ai comandat pana a fost pretul mai mic? SI eu am patit la fel cu Mafia 2, cand am vrut sa fac precomanda, am observat ca pretul e mai mare ca zilele anterioare! GHINION! Nu Best Shop era de vina, ci eu ca am fost fraier si m-am gandit prea mult pana sa fac precomanda. La fel ai patit si tu!
    Dau pre-comanda in momentul in care sunt sigur ca pot achita jocul in ziua lansarii.. in nici un caz nu ma asteptam sa creasca pretul random, fara nici un motiv..
    Daca era o oferta speciala, puteau sa spuna, OFERTA SPECIALA PENTRU MEMBRI - de pe data.. pana pe data.. nu asa..

17. #4517 SP
    La precomanda tot timpul vei avea pretul cel mai mic care a fost la acel joc. (nu de membri)

18. #4518 SP
    Member kosashu's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    La precomanda tot timpul vei avea pretul cel mai mic care a fost la acel joc. (nu de membri)
    Aici te contrazic! Pretul de 17si ceva lei pentru Mafia 2 nu a fost pe toata durata de precomanda pentru acest joc ci doar pe inceputul acestei perioade!

19. #4519 SP
    Ma rog, am vazut afirmatia asta la RvsS, acum ceva timp.

20. #4520 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Se referea la faptul ca daca tu faci precomanda la pretul de 5 lei , iar pe parcurs , pana la lansare , pretul jocului creste la 50 de lei , tu-l vei lua la pretul cel mai mic la care a fost disponibil cand ai facut precomanda , adica 5 lei !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.