Cata - sunt 2 numere in comenzile tale, unul 076 ..... si unul 0745....
Zi-mi care va ramane valabil de acum inaintei si modificam in sistem ca sa te contactam doar pe acela.
Cata - sunt 2 numere in comenzile tale, unul 076 ..... si unul 0745....
Zi-mi care va ramane valabil de acum inaintei si modificam in sistem ca sa te contactam doar pe acela.
am dat comanda la kinect si am specificat de reducere
Multumesc.
de data asta folositi doar numarul care este pe cont acum nu si cel de acum 1 an.
Multumesc.
[QUOTE=RvsS;496112]tzupak - GH 6 nu mai vine, dar avem GH 5 Super Bundle PS3.
Multumesc pentru raspuns, nu gasesc gh5 super bundle ps3 pe site, ma ajuti cu un link ?
Da, Pagina Produsului. A fost pus acum. Multumesc.
salut razvan
azi cand a venit curierul cu rdr undead a venit cu doua mass efect 2 xbox360 in loc de doua jocuri de psp
ce sa fac?
Multumesc
RvsS, veti putea livra clientilor Mass Effect 2 in ziua lansarii europene, 21 ianuarie 2011? Ca sa stiu daca fac precomanda.
mass effect 2 a aparut in ianuarie 2010. presupun ca esti curios de cel pt ps3, caz in care intrebarea este sustinuta si de mine.
Te suna cineva imediat.
---------- Post added 16-12-2010 at 12:38 PM ----------
Pana acum nu am avut nicio intarziere la lansarile de produse Electronic Arts, deci nu am de ce sa cred ca vor fi probleme.
---------- Post added 16-12-2010 at 01:31 PM ----------
Kinect a fost epuizat, nu mai este in stoc. Comenzile deja confirmate s-au trimis/se trimit.
Razvan ai putea posta toate jocurile de kinect aici ca pe site te apuca dracii pana le gasesti pe toate...
Mersi.
Razvan ceva vesti depre Killzone 3 pret,ceva nu ne mai tine in suspans,ca mai e putin pana se lanseaza!
Multumesc
Dude, doar nu vrei sa faci precomanda asa fara sa citesti 2-3 reviewuri despre joc, nu?![]()
Noutati - iata aici un link de search cu toate.
---------- Post added 18-12-2010 at 02:07 PM ----------
Killzone 3 va veni in aceleasi conditii ca si GT 5 - adica il vom trece pe site cam cu 1-2 saptamani inainte de lansare, pretul va fi aproximativ 260 lei si va fi livrat la lansare (maxim 1-2 zile dupa). Inca nu este pe site pentru ca asteptam confirmarea de la distribuitor.
Pana la urma Kinect este in stoc ? Va fi vreodata ? Eu niciodata nu l-am vazut in stoc. Care este pretul lui ? Vad acolo 749, dar cum nu e niciodata in stoc nu pot sa le dau peste bot diversilor bisnitari care cer cu tuperu intre 800 si 1000 lei pe el![]()
Bookmarks