Diesel - numele curierului te rog sa ii facem o reclamatie. E ok si pe PM.
Diesel - numele curierului te rog sa ii facem o reclamatie. E ok si pe PM.
Noob question alert: In momentul in care faci o precomanda la un joc, banii sunt retrasi de pe card in momentul in care fac precomanda sau in momentul in care jocul intra in stocul vostru si primesc confirmarea ca va fi trimis? Exemplu: vreau sa fac precomanda de Dead Space 2 Collectors Xbox360. Banii mi se iau acum sau cand va fi trimis jocul pe data de 28/29 ian? Thanks!
Raspunsul e mai simplu decat te astetpti - nu se poate plati (deocamdata) prin card la precomenzi. Sunt mai multe motive, in principiu nu dorim sa blocam banii tai. Recomandarea e sa faci precomanda in sistem ramburs.
Intr-adevar, e mai bine acum, pretul va creste.
---------- Post added 29-12-2010 at 11:16 AM ----------
Sunt ok informatiile despre Dead Space 2, aveti nevoie de alte detalii ?
---------- Post added 29-12-2010 at 11:17 AM ----------
Dragon Age 2 Signature Edition - acum la precomanda. Noutati
Razvan, daca voi asa v-ati hotarat sa gestionati editia de colectie pentru Dragon Age 2 noi oricum nu prea avem de ce sa ne plangem fiindca nu e o problema imensa. Dar politica oficiala pe care au adaptat-o BioWare in legatura cu SE a fost ca toti cei care precomanda DA2 pana pe 11 ianuarie sa primesca SE a jocului la pretul standard. Pana sa apara pe Gameshop planuiam sa fac o precomanda de pe afara pentru a o obtine si am vazut ca toti retailerii s-au conformat in legatura cu asta iar editia standard nici nu apare pe site-uri pana pe 11 ianuarie ci numai SE.
Oricum eu o sa fac precomanda pentru SE de la voi, dar daca va veti conforma si voi in legatura cu situatia asta as aprecia un raspuns. Multumesc.
Nici mie nu-mi merge,poate sunt in ceva lucrari de mentanta,cine stie,sa speram ca isi revine ca daca nu isi revine nu mai am de unde sa cumpar gold membership for xbox 360![]()
Stie cineva daca la Gameshop este xbox pana in 900 lei? Cum s-a zis, nu merge site-ul si nu pot verifica. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Jocurile noi la precomanda - GameShop.ro | Facebook.
---------- Post added 04-01-2011 at 05:21 PM ----------
Mass Effect 2 PS3 va fi lansat pe 28 in loc de 21.01.2010.
Ca sa ma asigur ca am precomandat editia corecta, cu ce voiam eu, la 239,90 lei, Dragon Age 2 Signature Edition de pe gameshop.ro contine:
"1. Jocul Dragon Age 2
2. Cod pentru a descărca un personaj și misiuni bonus
3. Posibilitatea de a descărca coloana sonoră a jocului
4. Diverse arme suplimentare"?
Diesel - din informatiile noastre da.
In alta ordine de idei:
Kinect Sensor - in stoc
Consola Arcade 4 GB + Kinect - in stoc.
Bookmarks