Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 266 of 452 FirstFirst ... 166 216 256 264 265 266 267 268 276 316 366 ... LastLast
Results 5,301 to 5,320 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #5301 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Diesel - numele curierului te rog sa ii facem o reclamatie. E ok si pe PM.

2. #5302 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Noob question alert: In momentul in care faci o precomanda la un joc, banii sunt retrasi de pe card in momentul in care fac precomanda sau in momentul in care jocul intra in stocul vostru si primesc confirmarea ca va fi trimis? Exemplu: vreau sa fac precomanda de Dead Space 2 Collectors Xbox360. Banii mi se iau acum sau cand va fi trimis jocul pe data de 28/29 ian? Thanks!

3. #5303 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Poti plati si ramburs man. E mai ok asa, zic eu

4. #5304 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    Noob question alert: In momentul in care faci o precomanda la un joc, banii sunt retrasi de pe card in momentul in care fac precomanda sau in momentul in care jocul intra in stocul vostru si primesc confirmarea ca va fi trimis? Exemplu: vreau sa fac precomanda de Dead Space 2 Collectors Xbox360. Banii mi se iau acum sau cand va fi trimis jocul pe data de 28/29 ian? Thanks!
    Raspunsul e mai simplu decat te astetpti - nu se poate plati (deocamdata) prin card la precomenzi. Sunt mai multe motive, in principiu nu dorim sa blocam banii tai. Recomandarea e sa faci precomanda in sistem ramburs.

Intr-adevar, e mai bine acum, pretul va creste.

---------- Post added 29-12-2010 at 11:16 AM ----------

Sunt ok informatiile despre Dead Space 2, aveti nevoie de alte detalii ?

---------- Post added 29-12-2010 at 11:17 AM ----------

Dragon Age 2 Signature Edition - acum la precomanda. Noutati

5. #5305 SP
    Member St Mael's Avatar
    Razvan, daca voi asa v-ati hotarat sa gestionati editia de colectie pentru Dragon Age 2 noi oricum nu prea avem de ce sa ne plangem fiindca nu e o problema imensa. Dar politica oficiala pe care au adaptat-o BioWare in legatura cu SE a fost ca toti cei care precomanda DA2 pana pe 11 ianuarie sa primesca SE a jocului la pretul standard. Pana sa apara pe Gameshop planuiam sa fac o precomanda de pe afara pentru a o obtine si am vazut ca toti retailerii s-au conformat in legatura cu asta iar editia standard nici nu apare pe site-uri pana pe 11 ianuarie ci numai SE.

Oricum eu o sa fac precomanda pentru SE de la voi, dar daca va veti conforma si voi in legatura cu situatia asta as aprecia un raspuns. Multumesc.

6. #5306 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by St Mael View Post
    Dar politica oficiala pe care au adaptat-o BioWare in legatura cu SE a fost ca toti cei care precomanda DA2 pana pe 11 ianuarie sa primesca SE a jocului la pretul standard.
    Salut,

am intrebat asta si se intampla doar pe site-ul Bioware. Nu se intampla si in retailul din teritoriul nostru. Sunt editii diferite. Asta este raspunsul oficial. Multumesc.

7. #5307 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    E o problema cu gameshop.ro? Nu se incarca.. sau e doar la mine?

8. #5308 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    nu merge

9. #5309 SP
    Member daredevil's Avatar
    Nici mie nu-mi merge,poate sunt in ceva lucrari de mentanta,cine stie,sa speram ca isi revine ca daca nu isi revine nu mai am de unde sa cumpar gold membership for xbox 360

10. #5310 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by daredevil View Post
    Nici mie nu-mi merge,poate sunt in ceva lucrari de mentanta,cine stie,sa speram ca isi revine ca daca nu isi revine nu mai am de unde sa cumpar gold membership for xbox 360
    poate re-lanseaza site-ul

11. #5311 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    E o problema de la ei.
    Am incercat si cu IE si cu GoogleChrome si nu se incarca.

12. #5312 SP
    Member octav's Avatar
    Stie cineva daca la Gameshop este xbox pana in 900 lei? Cum s-a zis, nu merge site-ul si nu pot verifica. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

13. #5313 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Update: Merge site-ul !!!

14. #5314 SP
    Member daredevil's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Update: Merge site-ul !!!
    Hell yeah babe

15. #5315 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by octav View Post
    Stie cineva daca la Gameshop este xbox pana in 900 lei? Cum s-a zis, nu merge site-ul si nu pot verifica. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
    Nu, cel mai ieftin este un Arcade Slim 4 GB la pretul de 1.159,90 RON.

16. #5316 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Jocurile noi la precomanda - GameShop.ro | Facebook.

---------- Post added 04-01-2011 at 05:21 PM ----------

Mass Effect 2 PS3 va fi lansat pe 28 in loc de 21.01.2010.

17. #5317 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Salut,

am intrebat asta si se intampla doar pe site-ul Bioware. Nu se intampla si in retailul din teritoriul nostru. Sunt editii diferite. Asta este raspunsul oficial. Multumesc.
    Ca sa ma asigur ca am precomandat editia corecta, cu ce voiam eu, la 239,90 lei, Dragon Age 2 Signature Edition de pe gameshop.ro contine:
    "1. Jocul Dragon Age 2
    2. Cod pentru a descărca un personaj și misiuni bonus
    3. Posibilitatea de a descărca coloana sonoră a jocului
    4. Diverse arme suplimentare"?

18. #5318 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Diesel - din informatiile noastre da.

In alta ordine de idei:
    Kinect Sensor - in stoc
    Consola Arcade 4 GB + Kinect - in stoc.

19. #5319 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Ca sa ma asigur ca am precomandat editia corecta, cu ce voiam eu, la 239,90 lei, Dragon Age 2 Signature Edition de pe gameshop.ro contine:
    "1. Jocul Dragon Age 2
    2. Cod pentru a descărca un personaj și misiuni bonus
    3. Posibilitatea de a descărca coloana sonoră a jocului
    4. Diverse arme suplimentare"?
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Diesel - din informatiile noastre da.
    Mulţumesc pentru pont, am precomandat şi eu ediţia aceasta -- 203,92 RON cu codul de membru CG (şi transport Fan Courier inclus) mi se pare un preţ foarte bun

20. #5320 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Mulţumesc pentru pont, am precomandat şi eu ediţia aceasta -- 203,92 RON cu codul de membru CG (şi transport Fan Courier inclus) mi se pare un preţ foarte bun
    +1 legat de pret, la pretul ala am ajuns si eu dupa ce am bagat codul de membru. Acum numai sa treaca timpul ceva mai repede, ca-i grea asteptarea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.