Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 28 of 452 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 ... LastLast
Results 541 to 560 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #541 SP
    Member leggollas11's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    leggollas11 - Produsul despre care vorbesti se afla in magazine. Daca perioada de asteptare este mare, te rog ia-l de acolo. Trebuia de la inceput sa anunt o data foarte inaintata pentru terminare si nu mai existau discutii, dar au fost oameni care mi-au dat o data si apoi au aparut probleme neprevazute.

PS: Sa nu te superi pe mine, fara legatura cu site-ul: "crede-ma" se scrie cu cratima. "si-ar" se scrie cu cratima.
    Nu stiu daca ai observat dar pe acest forum se prefera limbajul IRC... adica cu tz, sh, si alte alea, nu se pune baza pe liniute si caractere romanesti.... daca am scris ceva ilizibil sau indescifrabil, atunci da, poti sa ma corectezi, dar sa ma corectezi gramatical pe un forum... unde nu se cere... mi se pare penibil oricum, mersi pt 'lectie' eu nu sunt suparat asa tare de faptul ca ati tot prelungit mutarea, ci pe faptul ca dupa ce am stat atata timp, acum s`ar putea sa raman si fara consola... desi asa cum am eu mail`ul cu confirmarea comenzii, sigur aveti si voi intr`o lista comanda (si e de pe 13!)... e foarte bine ca mutati depozitul, si ca vreti rezultate mai bune; problema e timing`ul... cui naiba ia dat prin cap sa faca mutarea tocmai in per nov-dec?! spui ca pierzi pe o parte si castigi pe alta.. pai tu ai impresia ca cei care au patit`o o data cu gameshop o sa mai apeleze la ei? sau ca o sa recomande acest magazin vreodata cuiva? poate cu alta ocazie o sa iti dau si eu niste lectii de marketing...

p.s. Daca aveam posibilitatea sa iau PREMIUM din alta parte... luam de mult... pe piata se gasesc Arcade`uri si Elite`uri, nici unul din pachete nu este ce imi doresc... intradevar, mai sunt site`uri care comercializeaza premium... dar ghici ce? toti asteapta dupa depozitu` vostru pt. ca tin in mod direct de Best D.; daca nici data de 2,3,4,5 nu e sigura, eu iti propun sa scoateti site`ul ala de pe net, sa nu mai induceti in eroare, si sa il puneti la loc cand veti fi operationali.

2. #542 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    winkus - nimeni nu doreste sa mute depozitul acum. Toata lumea intelege importanta sezonalitatii in acest tip de comert. Dar uneori trebuie facute aceste modificari nedorite, daca totul ar fi fost cum doream noi nu mai aveam aceasta discutie.

leggollas11 - voi incerca sa iti gasesc in piata in alta parte consola, dau PM daca aflu ceva.

3. #543 SP
    Junior Member StefC's Avatar
    RvsS, inteleg ca dureaza mai mult decat va asteptati, si ca toata schimbarea e in binele cumparatorilor, dar nu exista absolut nimic sigur in legatura cu consolele astea ?

Nu ma deranjeaza chiar asa tare sa mai astept pana saptamana viitoare daca stiu ca atunci va fi in stoc si o voi putea primi asta e chestia cea mai importanta, si la asta se refera si legolas.

Nu aveti un inventar cu toate produsele de cand le-ati mutat, sau macar o data aproximativa in care sosesc cele noi ?

Numai bine.

4. #544 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    StefC - inventarul va fi gata la inceputul saptamanii viitoare. Vor mai veni si alte console - alte bundle-uri, deci nu vom ramane fara console, doar ca nu stiu inca in ce forma vor fi acestea - simple sau bundle.

5. #545 SP
    Ok, am inteles, thx.

Sper ca la inceputul saptamanii viitoare va fi actualizat stocul pe site, sau vor aparea noile console (bundled sau nu).

Numai bine si spor la treaba, multumesc de raspuns

6. #546 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hey... lipsesc un pic si gata, incepe show-ul. Eu inteleg frustrarea unora si altora, dar va rog sa nu coborati nivelul discutiei. Asa ca please... fara injurii sau cuvinte urate. RvsS nu este aici decat pentru a incerca sa ajute, nothing else, nothing more. Probabil ca nu tin de el decizii gen "azi ne mutam" sau "saptamana asta e inventar", dar macar ne poate spune care este situatia. Eu cred ca e mai bine decat nimic, nu ?

Pentru cei care nu mai au rabdare, exista solutia oferita de webpredator si cea a lui RobertDinu, plus sendit, shopto, thehut, play-asia. Aveti si acest thread care sa va ajute. Sorry, as vrea sa va pot oferi un suport mai bun, dar nu am nici eu ce sa fac. Si pt. premii/concursuri CG s-au promis niste jocuri de prin Septembrie... au trecut 3 luni. Asta este situatia. Suntem in Romania, si ne ocupa tot timpul...

7. #547 SP
    Mda... simt nevoia sa imi cer scuze fata de RvsS. Realizez ca sunt multe lucruri care nu tin de tine; complicatii pot aparea oricui, in orice situatie; probabil ca am sarit putin calul. Sunt sigur ca nici tie nu iti convine aceasta situatie neplacuta.

In alta ordine de idei, eu cum ar trebui sa procedez acum? Am facut deja o comanda.. este luata in calcul? sau trebui sa mai fac una dupa ce redeschideti? ai idee cam ce bundle`uri veti avea? sau macar daca vor fi numai bundle`uri arcade sau si premium si elite?

8. #548 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    RvsS, pentru GTA4 PC se respecta data de 3 Decembrie ?

Multumesc..

9. #549 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Răzvan, accesorii pentru X360 nu aveți? Mă interesează un Wireless Controller (Black). Am umblat tot Clujul și n-am găsit. Am 5 Controllere dar...sunt toate albe I want Black Goddamnit!! Black!

*p.s.

Și �n caz că aveți...se poate trimite cu jocul Left4Dead?

Merci.

10. #550 SP
    Junior Member Soop's Avatar
    Cand primim si noi cod5-u?in curand se face o luna de la lansare si noi tot cu buza umflata stam ...
    Cheers...

11. #551 SP
    So Razvan, cum stati ?

Va fi gata maine inventarul si tot si pus pe site sau nu ? Aveti Xbox-uri ?

12. #552 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by Soop View Post
    Cand primim si noi cod5-u?in curand se face o luna de la lansare si noi tot cu buza umflata stam ...
    Cheers...
    La intrebarea asta pot sa-ti raspund eu, m-am uitat pe site, 18 DECEMBRIE si gameshop are jocul pe stoc

13. #553 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    E aproape gata totul, nu stiu inca exact cand incep sa se trimita si pana nu pleaca prima comanda nu mai estimez ca sa nu gresesc.

14. #554 SP
    Intrebarea mea e: daca am facut comanda acuma vreo 2 sapt (in 18 sau 19 parca), comanda ramane si mi se va trimite produsul ? sau trebuie facuta din nou? also, voi fi sunat sa confirm comanda sau nu ? ca nu am facut-o inca

thx

15. #555 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nu este nevoie de o noua comanda. Cand e totul gata anunt si aici si rezolvam.

16. #556 SP
    Junior Member Mitzage's Avatar
    Ce culoare are PSP-ul 3000 care vine cu FIFA 09 bundle?

17. #557 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Pentru cei care au intrebat despre consola Xbox 360 Pro 60 GB - pentru ca nu stiu exact cand vor fi disponibile la noi - cand se termina inventarul - va pot directiona catre magazine din retail. Nu ma intereseaza neaparat sa le luati de la noi, dar doresc sa aveti posibilitatea sa le luati cat mai repede.

Ele sunt disponibile acum in Diverta Mall Vitan, Plaza si Unirea, cantitati mici.

Pretul este daca nu ma insel 1049,9 lei.

Atentie - nu suntem in aceeasi firma cu Diverta, vreau doar sa va spun ca puteti gasi si acolo. Daca nu sunteti din Bucuresti sau nu doriti sa luati de acolo, la noi se va termina inventarul in cateva zile si voi sti ce avem in stoc.

Mitzage - consola PSP este neagra.

18. #558 SP
    Multumesc pentru alternative, RvsS, dar cel putin for the moment I'll stick with you

In Cluj am gasit in diferite locuri in magazine de retail, dar pretul vostru e mult mai bun. Sper sa terminati inventarul cat de repede, sa vedem si noi ce si cum, si sper ca nu sunt asa multe comenzi inaintea mea

spor la treaba

19. #559 SP
    Nici eu nu sunt din Bucuresti, deci ramane valabila comanda la voi. Am avut rabdare atata, nu cred ca o sa mor pt. cateva zile. De asemenea, sper sa se tina cont de ordinea in care s`au facut comenzile (banuiesc ca le aveti organizate pe date).

20. #560 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    Se mai aude ceva de GTA4 PC sau de Call of Duty World at War ? Se poate trimtie ceva saptamana asta ?

Multumesc!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 28 of 452 FirstFirst ... 18 26 27 28 29 30 38 78 128 ... LastLast