Burnout Dominator PSP Essentials -Pret : 0 lei si apare ca fiind in stoc.
Probabil este vreo greseala.
Burnout Dominator PSP Essentials -Pret : 0 lei si apare ca fiind in stoc.
Probabil este vreo greseala.
RvsS, daca dau comanda pana la ora 00 la Kinect, il iau cu 299 RON ? Ar fi incredibil.
pfff... man, razvan a zis de atatea ori ca reducerea se aplica DOAR jocurilor fara console, hardware si accesorii.
LE: anyway, pretul pentru kinect e foarte bun, pentru Romania
![]()
Salut Razvan,
Ai obtinut informatii in legatura cu Shogun 2 Total War (Standard, Limited sau Collectors Edition)?
Multumesc
Pai la acelasi pret este si afara. Ma rugase un amic sa-i comand unul, dar vad ca nu mai da nici un semn. Eu am avut, am vazut ce face, nu este de mine.
---------- Post added 23-02-2011 at 09:44 PM ----------
Am comandat odata de pe ebay un joc cu 0,01 lire, de PS3, shipping de 0,99 lire. Ghici ce s-a intamplat, a trimis coletul la banii aia dupa ce am facut plata. Clar ca a fost o greseala sau trebuia sa fie licitatie bid. Userul a fost om de onoare si a onorat comanda. Este vorba de Resident Evil 5 la 2 luni de la lansare.
Daca comand un joc de pe stock astazi pe 24 , la 50% reducere , il pot primi Luni ? Week end ul asta nu sunt Acasa
Si inca ceva
Prototype pt ps3 la 70 ron e Nou sigilat / e used ? E in stoc ?
Band company 2 e in stoc ?
Fancurier nu livrează �n weekend, deci comanda o vei primi numai �n cursul săptăm�nii și doar dacă o confirmi telefonic.
Deci daca comand astazi il pot primi si luni , si am in plus reducerea 50%
Bad Company 2 E in stoc ?
Acum am vazut , primesc o curea daca l comand ?![]()
Răzvan, se pot face c�teva modificări?
Nu e Tekken 6 Arcade Stick, e SSF4 TE S Fightstick
Nu e Atari, e Madcatz
Nu e 27.07.2005, e 2010
Corect, dar nu de la Gameshop, pe mine cel puțin m-au căutat �ntotdeauna �n timpul săptăm�nii.
Da, se poate. Daca nu esti nici vineri acasa, vei putea fie contacta Fan Courier sa livreze luni, fie ridica de la sediul lor. Prototype nu este in stoc decat de PC. Bad Company 2 este in stoc pe PS3 si Xbox 360.
---------- Post added 24-02-2011 at 10:42 AM ----------
Am scos produsul de pe site. Multumesc.
TDU 2 pt PS3 mai e pe stoc?
am dat si eu o comanda aseara... astept sa ma sune...
poate il primesc si eu maine.
SirAndrew - da, mai este.
Razvan, imi poti spune daca Dragon Age 2 va ajunge la timp sau daca va avea intarzieri? Am facut precomanda acum ceva timp la Signature Edition. Intreb pentru ca pentru preorderul de la Mass Effect 2 nu am mai fost sunat; l-am cumparat pana la urma din alta parte, dar ma gandeam sa nu patesc la fel si la Dragon Age 2.
Multumesc![]()
Bookmarks