Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 309 of 452 FirstFirst ... 209 259 299 307 308 309 310 311 319 359 409 ... LastLast
Results 6,161 to 6,180 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #6161 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    LucKos - salut, informarea oficiala de la producator pentru versiunea pe care o vom primi este:

- The Game
    - A Figurine
    - An exclusive SteelBook™
    - A collectible Art book
    - DLCs including an exclusive Mortal Kombat classic costume skin and avatar costumes.

Sper ca asta iti ofera toate informatiile de care ai nevoie, daca mai lipseste ceva te rog sa imi spui.

---------- Post added 16-03-2011 at 03:51 PM ----------

Se poate precomand acum Batman Arkham City - Noutati

Nu se poate obtine o reducere suplimentara cu codul momentan, dar preturile sper ca sunt bune asa cum sunt.

2. #6162 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post

Nu se poate obtine o reducere suplimentara cu codul momentan, dar preturile sper ca sunt bune asa cum sunt.
    Gata precomanda ..

Dar am o intrebare:
    Daca intre timp se va reduce pretul cu ajutorul codului trebuie sa dau alta precomanda ptr a beneficia de cel mai mic pret ?Cand am dat precomanda am introdus codul de pe cardul meu de membru ptr livrare gratuita.

3. #6163 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Eu o sa astept o eventuala editie de colectie. O sa aduceti daca va exista o asemenea editie?

De asemenea, vezi ca data de lansare trecuta este gresita. Ar trebui 21.10 in loc de 26.03.

P.S.: Din cate vad doar la versiunile pentru console sunt probleme cu data. La cea de PC este trecuta data corecta.

4. #6164 SP
    Member stefipsy's Avatar
    Pagina Produsului inca e asa de mare pretul la jocu asta ? ... sau numa mie mi se pare :-s , cand pentru PC e 30 lei la promotie de nush cand .

5. #6165 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Nu, nu vine de la noi.

Da, va intra in stoc de maine, il vei putea primi pe 18.
    Am facut precomanda acum. In caz ca nu raspund la telefon, ca o sa fiu la tenis, se poate sa iei mesajul asta ca si confirmare? Nu tin mortis sa fiu sunat.

6. #6166 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Eu o sa astept o eventuala editie de colectie. O sa aduceti daca va exista o asemenea editie?

De asemenea, vezi ca data de lansare trecuta este gresita. Ar trebui 21.10 in loc de 26.03.

P.S.: Din cate vad doar la versiunile pentru console sunt probleme cu data. La cea de PC este trecuta data corecta.
    Aducem daca va exista, dar nu avem info despre asa ceva. Data este 21.10 la toate.

7. #6167 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Aducem daca va exista, dar nu avem info despre asa ceva. Data este 21.10 la toate.
    Cand am postat eu era 26.03 la PS3 si X360. Probabil s-a remediat intre timp. Mersi de info!

8. #6168 SP
    Razvan, trebuie sa mai astept telefonul, sau pleaca astazi sigur?

9. #6169 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Razorel - nu pleaca nimic fara confirmare telefonica. Daca e urgent, poti suna tu la 0374200395 pentru toate informatiile necesare.

10. #6170 SP
    M-a sunat acum, multumesc

11. #6171 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Codex pentru PC la Assassin's Creed Brotherhood acum la precomanda.

12. #6172 SP
    Member felixxx's Avatar
    Razvan, intarzie pana la urma Top Spin 4 sau nu? mersi.

13. #6173 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    felixxx - salut, este in transport,cred ca va fi luni in stoc si vom incerca sa il trimitem in aceeasi zi. Te va suna colega mea.

Intre timp - Avem o surpriza pe site pentru cei care precomanda Duke Nukem

14. #6174 SP
    Member horatiu25air's Avatar
    Cam mare diferenta de pret, intre Need for speed Shift 2 si Need for speed shift 2 Limited Edition.Nu are prea multe in plus.

15. #6175 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Salut Razvan. Vad ca ati adaugat FEAR 3 pe site.. De editia de colectie sti ceva? Veti aduce?

16. #6176 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Salut Razvan. Vad ca ati adaugat FEAR 3 pe site.. De editia de colectie sti ceva? Veti aduce?
    Ai report

Razvan, daca dau comanda acum la MK Kollectors mai prind sigur?

17. #6177 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Deocamdata nu sunt anuntate detalii exacte pentru noi, dar vom incerca sa o aducem.

---------- Post added 17-03-2011 at 09:39 PM ----------

Quote Originally Posted by boga View Post
    Ai report

Razvan, daca dau comanda acum la MK Kollectors mai prind sigur?
    N-am inteles pentru ce report.

MK Kollectors - da, prinzi. Si vom avea si un bonus digital, il anuntam in curand.

---------- Post added 17-03-2011 at 09:42 PM ----------

Quote Originally Posted by horatiu25air View Post
    Cam mare diferenta de pret, intre Need for speed Shift 2 si Need for speed shift 2 Limited Edition.Nu are prea multe in plus.

Acest lucru se intampla pentru ca varianta standard are inca un pret mai mic, pentru precomanda. Se va scumpi in viitor.

---------- Post added 17-03-2011 at 09:44 PM ----------

Quote Originally Posted by stefipsy View Post
    Pagina Produsului inca e asa de mare pretul la jocu asta ? ... sau numa mie mi se pare :-s , cand pentru PC e 30 lei la promotie de nush cand .
    Am rezolvat, mersi.

18. #6178 SP
    Member theste99's Avatar
    Deci Kollectors Edition-ul cu ce vine ? Cu cele 2 personaje intr-o singura figurina sau cu Scorpion intr-o parte si Subzero in alta, printre care poti pune carti ?

19. #6179 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    theste99 - cu cele 2 personaje in parti diferite, dar nu stiu daca poti pune carti intre ele.

20. #6180 SP
    Senior Member boga's Avatar

N-am inteles pentru ce report.

MK Kollectors - da, prinzi. Si vom avea si un bonus digital, il anuntam in curand.
    Report pentru ca aseara i-am dat invite in KZ3.. si a intrat in echipa adversa si a incercat, fara succes ce-i drept, sa ma omoare

Referitor la MK, dau acu comanda

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.