Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 355 of 452 FirstFirst ... 255 305 345 353 354 355 356 357 365 405 ... LastLast
Results 7,081 to 7,100 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #7081 SP
    Member theste99's Avatar
    Vindeti un joc care are tiparit pe coperta "30 lei" la 50. Asta dupa ce jocu era 20 de lei la voi. Si mai spuneti ca e la promotie de vara. OMFG

Despre Far Cry 2 e vorba

2. #7082 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    theste99 - a fost si la 99,9, OMFG

3. #7083 SP
    Member theste99's Avatar
    Meh, te inteleg ca te cam arde putin sa stii ca n-ai argumente si folosesti replica asta utilizata da toti dubiosii care fac bisn..pardon afaceri domne, afaceri.

Oricum la voi nu se pune problema de bisnita ca teoretic voi le distribuiti. Da' serios un joc ce are pe coperte intiparit 30 de lei vandut de distribuitorul oficial in Romania la 50 ? Daca aveti un minim de bun simt pentru cumparatori, macar scoateti "Promotie de vara" din nume.

Salut,

Edit: Mda, ai modificat.

4. #7084 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Am glumit, de ce esti asa inversunat? Sunt mai multe editii ale acestui produs, de-a lungul timpului au fost facute editii localizate, unele dintre ele cu acel print de 29,9 lei (sau este bulina?), unele in engleza.

Unele produse sunt la lansare 199,9 lei, putem sa le tiparim asa daca vrei, apoi s-ar putea sa ajunga 19,9 lei, ce sa facem, sa nu le vindem pentru ca scrie 199,9 lei pe coperta? Sau doar invers se poate, ce-i mai ieftin e ok, ce-i mai scump nu este? Si cine hotareste asta?

Esti interesat de produs sau doar doresti sa dovedesti ca cineva face afaceri dubioase? Uite, acum este 19,9 lei (poti verifica), fa o comanda daca te intereseaza. Daca vrei doar sa precizezi ca e pretul tiparit pe o editie, atunci vezi ca la Carrefour au existat cartele de 20 lire la 20 de lei, ceea ce chiar mi se pare dubios

Mai sunt cateva considerente - valoarea unui joc fata de valoarea lui Platinum. Unii spun ca ar trebui sa aiba acelasi pret, altii ca nu cumpara Platinum pentru ca le pun la colectie si nu le face placere sa aiba "galbeneala" in biblioteca. Nu exista un adevar suprem, daca vezi un pret si iti convine, cumperi. Daca vezi in alta parte mai ieftin, poti spune sau poti cumpara de acolo.

5. #7085 SP
    Member party_man's Avatar
    @darkpaul13 - cu cat vinzi uncharted 2? cat a fost sau mai e la carrefour?

@tudyniuz - vad ca ai niste jocuri de vanzare sa-ti dau 2 exemple de bisnita ca sa te lecuiesc de a comenta aiurea:

1. Tomb raider trilogy a fost 69 lei sigilat la Gameshop tu-l dai cu 80 lei second
    2. Infamous Platinum a fost 25 lei la carrefour sigilat tu-l dai cu 50 lei

Ar mai fi mai multe dar asta e prima cautare, am subliniat, nu va apucati sa faceti pe sfintii voi care procedati la fel...Aruncatul cu laturi e sport national, n-aveti voi grija mea, uitati-va-n ograda voastra...

6. #7086 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La mine scrie clar: prefer schimburi. Am vandut maxim 2 jocuri la viata mea. Dar tu suferi rau de tot. Deja suntem prea in off-topic. Imi cer scuze ca am deranjat thread-ul. Cu tine nu se poate discuta si voi incheia discutia cu tine.

Razvan: Am facut o comanda in seara asta pentru niste produse din stoc. As vrea sa stiu daca comanda va fi procesata sambata sau abia luni. Multumesc.

7. #7087 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    daca nu iti vinzi jocuri din colectie la un pret competitiv cu ce oferte temporare au avut marile magazine inseamna ca esti bisnitar.

interesant punct de vedere.

Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Razvan: Am facut o comanda in seara asta pentru niste produse din stoc. As vrea sa stiu daca comanda va fi procesata sambata sau abia luni. Multumesc.
    GameShop.ro: instructiuni de folosire

c) O comanda efectuata vineri dupa ora 13:00 va fi preluata luni.

8. #7088 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Salut Razvan,vroiam sa te intreb daca in general trasnportul este gratuit la tot ce comand de pe Gameshop?ma refer in provincie.Ms anticipat

9. #7089 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Salut Razvan,vroiam sa te intreb daca in general trasnportul este gratuit la tot ce comand de pe Gameshop?ma refer in provincie.Ms anticipat
    Orice comanda in valoare de peste 189 RON beneficiaza de transport gratuit.
    daca comanda e sub aceasta valoare poti sa folosesti codul de pe prima pagina a site-ului de aici (Cod discount: 7435148) si ai transport gratuit indiferent de valoarea comenzii.

10. #7090 SP
    Member party_man's Avatar
    @tudyniuz n-am inceput eu discutia, tu ai inceput acuzatiile ieftine...eu discutam strict ontopic voi ati inceput sa aratati cu degetul...

Pentru restul daca din peste 100 de titluri exista niste preturi in oferta mea la maxim 5 produse mai mare decat ce ofera unele magazine resigilate sunt acuzat de bisinita, eu daca spun ceva de altii "nu se poate discuta cu mine"...repet pentru initiatorul topicului acum, scuze de devieri dar nu le-am provocat eu au fost provocate de "colectionari"...

ontopic cu toate promisiunile colegei si ale initiatorului topicului lucrurile pe care le-am subliniat au ramas asa, drept urmare nu-mi revizuiesc parerea proasta despre gameshop. Rog "colectionarii" sa se desfasoare in continuare...

11. #7091 SP
    Member Hazer's Avatar
    Pfua.. E a treia oara consecutiv cand Fan Courierul greseste strada. In loc de Nedeleanu Ion mereu se duc pe Nedelcu Ion care e in sectorul 2 in capatul celalalt al Bucurestiului.

Acum, in loc sa-mi primesc coletul de la ora 9 dimineata, cel mai probabil o sa vina luni. Meeh.

12. #7092 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Hazer
    - adresa este trecuta corect pe awb?poti sa imi spui te rog cand ajunge la tine ca sa vad daca trebuie sa modificam ceva in sistem sau e greseala Fan.

tudyniuz - luni.

FuriaAlba
    - ti-a raspuns complet si corect SirAndew

13. #7093 SP
    Member Hazer's Avatar
    E problema sigur de la Fan Courier pentru ca pe GameShop am trecut adresa corecta. O sa verific si Awbul cand vine..

14. #7094 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Salut Răzvan.
    E a2 a oară c�nd se �nt�mplă aceeaşi chestie.
    Primele 4-5 comenzi au sosit la timp. �n schimb penultima mi-a ajuns după vreo săptăm�na, şi coletul comandat miercuri (confirmat joi) nu mi-a ajuns nici astăzi. L-am sunat pe tipul care destribuie coletele �n zona mea şi a spus că nu are nici un colet. Nu mai zic că la una din primele comenzi mi-aţi greşit localitatea, aţi scris Savinesti �n loc de Zanesti şi aţi complicat mai tare treaba. Nu cred că e vina voastră, dar eu speram să �mi ajungă.(�l aştept de ieri)
    Ori sunt ghinionist ori cei de la Fan nu �şi fac cum trebuie treaba .. Apropo, ieri am fost sunat de la Fan Curier să le dau adresa iar (că nu era vizibilă cică pe colet) şi mi-au spus că �mi ajunge ieri după-amiază.. dar nimic. Sper că nu sunt nevoit iar să aştept mai bine de o săptăm�nă şi pentru comanda aceasta. (oamenii mai sunt ocupaţi şi cu altceva)
    Să nu mai spun şi de problema curelei. (c�nd era promoţia/oferta aia .. i-ai rugat şi tu pe cei de la Best Distribution să-mi trimită o curea EA, dar nimic - asta �n condiţiile �n care am făcut comenzi care conţineau şi jocuri de la EA)

PS: Dacă �mi va veni luni, p�nă la ora 13:00 nu voi fi acasă.. şi �n general p�nă �n ora 13:00 ajung �n zona mea.

15. #7095 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    E problema sigur de la Fan Courier pentru ca pe GameShop am trecut adresa corecta. O sa verific si Awbul cand vine..
    Ia un taxi si dute la sediu si ia coletu' daca il vrei astazi
    Dar ar trebui sa te grabesti pentru ca la 2 parca inchide

16. #7096 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Hazer
    - adresa este trecuta corect pe awb?poti sa imi spui te rog cand ajunge la tine ca sa vad daca trebuie sa modificam ceva in sistem sau e greseala Fan.

tudyniuz - luni.

FuriaAlba
    - ti-a raspuns complet si corect SirAndew
    Salut Razvan,

Pana la urma m-am intalnit cu tipul de la Fan si cand sa-mi dea coletul mi-a cerut 103 lei desi eu am platit cu cardul suma. Scria clar pe AWB-ul facut de voi ca 103 lei ramburs pe Nedelcu Ion, iar pe factura scria achitat cu card si adresa pe Nedeleanu Ion. Omul nu a putut sa-mi dea evident coletul pentru ca trebuia sa dea el din buzunar 103 lei sau sa platesc wu jocurile de doua ori.
    Acum mi-a zis ca luni o sa vina dupa ce vb cu voi.

17. #7097 SP
    Junior Member Valerio's Avatar
    Salut , la killzone 3 cat timp va dura aceasta promotie? toata vara?

18. #7098 SP
    Member iUser's Avatar
    Daca am comandat azi ceva, coletul ajunge luni sau marti? Stocurile sunt actualizate?

19. #7099 SP
    Member luciteck's Avatar
    F bun pretul la DeusEx Human Revolution (vers de PC) si felicitari pentru acest lucru. E practic mai ieftin decat versiunea digitala, de pe alte siteuri. Ce ma deranjeaza oarecum e ca nu a aparut la cel mai mic pret posibil, de prima oara. Asadar cred ca sunt deja la a treia precomanda pentru acelasi joc, doar din motive de adjustare a pretului.

20. #7100 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by luciteck View Post
    Foarte bun pretul la Deus Ex: Human Revolution (versiunea pentru PC) si felicitari pentru acest lucru. Este practic mai ieftin decat versiunea digitala de pe alte siteuri. Ce ma deranjeaza oarecum e ca nu a aparut la cel mai mic pret posibil de prima oara. Cred ca sunt deja la a treia precomanda pentru acelasi joc, doar din motive de ajustare a pretului.
    There. Fixed

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 355 of 452 FirstFirst ... 255 305 345 353 354 355 356 357 365 405 ... LastLast