Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 404 of 452 FirstFirst ... 304 354 394 402 403 404 405 406 414 ... LastLast
Results 8,061 to 8,080 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #8061 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Salut,

procedura de inventar s-a incheiat. De luni se va reincepe activitatea in mod normal. Stocurile nu sunt inca actualizate pe site, dar vor fi luni. Pentru ca exista o perioada de inactivate datorita sarbatorilor de iarna si inventarului, vom face eforturi sa ajungem la zi cu comenzile in cateva zile.

Ionutz83
    - nu cred ca vom aduce consola PS Vita sau Golden Abyss, dar vom avea multe jocuri care se vor lansa pentru PSVita in perioada lansarii acesteia.

2. #8062 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    ati scos Mass Effect 3 Collector's Edition PC de pe site.s-a acoperit stocul din precomenzi ?

3. #8063 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, corect.

4. #8064 SP
    Junior Member d3vildan's Avatar
    o intrebare?
    consola cumparata acum 2 ani a dat rrod.am trimis datele pe mail cum mi s-a cerut si mi s-a raspuns ca ele au fost trimise la microsoft pentru verificari si voi primii raspuns in maxim 15 zile.presupun ca e vorba de xbox live? sau sunt si alte verificari? ce ma intereseaza pe mine
    de ce atat de mult si dupa ce voi primii raspunsul care sunt procedurile mai departe?

5. #8065 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Aveti acum posibilitatea de a face precomanda la jocul The Darkness 2 - Limited Edition - Noutati . Cantitatile sunt limitate.

d3vildan - sunt mai multe verificari pe care le face producatorul. Referitor la procedurile urmatoare - veti fi contactat dupa raspunsul acestuia cu toate informatiile. Este foarte important de retinut ca nu se accepta in garantie console care au suferit modificari (este doar o precizare, nu se refera la dumneavoastra in special).

6. #8066 SP
    nu ma ingrijoreaza verificarile.. dar ce ma intereseaza in special e daca am nevoie de toate accesoriile la garantie sau doar de consola. situ ca unele magazine cer pana si cutia in care a venit consola, ceea ce mi se pare absurd

7. #8067 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, ai nevoie de toate accesoriile pe care le-ai primit in pachet.

8. #8068 SP
    ok. ms de informatii

9. #8069 SP
    Junior Member danutux's Avatar
    pt un cont pe us xbl pt 12 luni gasesc? stima

10. #8070 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Veti aduce The Witcher 2 Xbox 360?

11. #8071 SP
    o eroare pe site..Fallout prezent de 2 ori la sectiunea PC Listare platforma

12. #8072 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by danutux View Post
    pt un cont pe us xbl pt 12 luni gasesc? stima
    Din pacate nu, doar Europa.

---------- Post added 31-01-2012 at 05:42 PM ----------

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Veti aduce The Witcher 2 Xbox 360?
    Este confirmat 100% acest titlu si data de lansare?

---------- Post added 31-01-2012 at 05:44 PM ----------

darkpaul13 - multumesc, s-a rezolvat.

13. #8073 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Imi puteti spune cand mai aduceti Star Wars The Old Republic?

14. #8074 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Razvan, gold-ul este international, doar Microsoft Points sunt blocate pe regiune.

15. #8075 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    @Razvan: Witcher 2 apare pe X360 pe data de 17 aprilie. Daca poti afla daca il aduceti, sa spui te rog si daca o sa aduceti Black Edition. Merci!

16. #8076 SP
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    SWTOR vine pe 22.03..au mai intrebat si alti useri ,insa li s-a raspuns ca data de lansare Oficiala pentru Romania este 22.03.2012..in schimb il poti comanda de pe zavvi sau cumpara Key de pe forumul vecin..

17. #8077 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Il vom aduce in curand, vom avea informatii in cateva zile.

---------- Post added 01-02-2012 at 09:36 AM ----------

Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    SWTOR vine pe 22.03..au mai intrebat si alti useri ,insa li s-a raspuns ca data de lansare Oficiala pentru Romania este 22.03.2012..in schimb il poti comanda de pe zavvi sau cumpara Key de pe forumul vecin..
    Dupa cum am precizat in mai multe randuri, as dori sa nu trecem pe acest thread oferte diverse pentru ca pot genera discutii unde eu nu am informatii. Pentru acest motiv aveti la dispozitie PM sau threadurile jocurilor respective. Multumesc pentru intelegere.

---------- Post added 01-02-2012 at 09:37 AM ----------

Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    Razvan, gold-ul este international, doar Microsoft Points sunt blocate pe regiune.
    Aceasta este o informatie diferita fata de ce am primit de la furnizor, deci nu o pot sustine. Achizitionarea de la noi pentru a fi folosite pe cont de US se face pe propria raspundere, nu putem garanta utilizarea decat pentru EU.

18. #8078 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Fir-ar sa fie, eram sigur c-am apucat sa fac precomanda la Mass Effect 3 Collector's de Xbox, in cazul in care renunta cineva cum pot face sa intru "pe lista"?

19. #8079 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Vom afisa din nou produsul pe site daca va renunta cineva.

20. #8080 SP
    Member tudort's Avatar
    Witcher 2 xbox enhanced/black vine la dvs ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 404 of 452 FirstFirst ... 304 354 394 402 403 404 405 406 414 ... LastLast