Salut,
imi cer scuze daca cumva nu m-am exprimat foarte clar:
Consola este disponibila la birou. Este testata si functioneaza. Este acelasi model ca si al tau. O poti ridica cand doresti si va fi acompaniata de toate accesoriile tale. In cazul in care nu iti permite timpul sa ajungi la noi, putem trimite prin curier, te rog sa iei legatura cu colega mea sa confirmi adresa la care sa se trimita. Daca te mai putem ajuta cu ceva - te rog sa iei legatura cu colega mea.
IN ALTA ORDINE DE IDEI:
Ma tem ca rabdarea mea are o limita, toleranta la a citi jigniri gratuite a scazut. Acesta este ultimul meu post pe acest forum. Rog administratorii sa inchida threadul si sa imi stearga contul (sau cum considera domniile lor ca se procedeaza in acest caz).
Mi-a facut placere sa fac parte din aceasta comunitate aproape de la inceput si am vazut cum a crescut si sper ca am fost de folos in unele cazuri.
Doresc mult succes in continuare forumului, comunitatii, administratorilor si tuturor celor care au participat la Consolegames.ro!
Daca mai aveti nevoie de informatii sau doriti sa trimiteti orice comentarii, exista pagina de contact de pe site - Contact, pagina de Facebook - GameShop.ro | Facebook.
Toate cele bune!
Bookmarks