Salut,
Am dat precomanda la Watch Dogs DedSec Edition si nu am primit acel e-mail de confirmare. M-am uitat la mail peste tot si l-a spam si nu e nimic, pana la urma am dat precomanda sau nu, ca sa stiu daca mai dau odata. Mersi
Salut,
Am dat precomanda la Watch Dogs DedSec Edition si nu am primit acel e-mail de confirmare. M-am uitat la mail peste tot si l-a spam si nu e nimic, pana la urma am dat precomanda sau nu, ca sa stiu daca mai dau odata. Mersi
Rog sa trimiti un email la [email protected], verifica colega mea si iti confirma. Multumesc.
Un update, Assassin's Creed 4 Black Flag PS3 si Xbox 360 se va lansa pe 29.10, deci mai devreme decat estimat initial. Desigur, il veti putea primi acasa in ziua aceasta.
Le vom avea pe toate. Singura problema - nu s-a confirmat oficial pretul inca. Noi lucram doar pe confirmari oficiale, nu pe zvonuri, si din acest motiv nu sunt inca pe site. Dar vor fi inainte de lansare si ca de obicei ne asteptam la preturi foarte bune pentru tara noastra (in raport cu pretul european, desigur).
PS: Watch Dogs in 2014![]()
Da, este o lansare la nivel mondial. Cred ca si Altex va putea onora precomenzile la timp, in 29.10. Nu cred ca va fi nicio problema.
Ce a avut cea de la GTA ?
IMHO a fost una dintre cele mai bune lansari la care am participat.
ce a avut? nu a avut nimic, asta a fost problema, incepand de la proasta amplasare a celor DOAR 4 televizoare pana la copii care isi scriau numele pe 10 biletele pentru tombola...
asta a fost de nota 4 cu indulgenta. cea de la GOWA a fost cea mai ok. aia primeste 6
Bookmarks