si eu am fost azi sunat de o domnisoara de aici ,maine am jocul ms GS .
Si ale mele sunt toate 3 am sunat eu azi si mi-a zis ca sunt pe stock am clarificat totul al telefon.
A fost amanat cu o sapt. inventarul, deci vom suna si onora tot ce este pe stoc sapt. asta.
Assassin's Creed PS3 este in stoc pentru a onora toate comenzile.
Miercuri/Joi ajung la mine Assassin's Creed si Far Cry 2 (ambele pt PS3). Merci RvsS, GS si CG.
Pentru cei interesati tocmai am vorbit cu cei de la Gameshop sa le confirm comanda si am mai gasit PoP de 360 in cadrul promotiei ! So thanks a lot Razvan, CG si Gameshop, miercuri sau joi le primesc pe amandoua !!!![]()
Confirm si eu, miercuri sau joi imi ajung jocurile. Cat despre preturile la 360.. poate se mai umbla pe acolo. Astea sunt mai corecte: Games : ???????? : Microsoft Xbox - Plaisio Computers
Din pacate la console deocamdata nu prea se mai poate umbla, sunt la minim. Doar daca mai scade EUR...
Oricum, ramane deocamdata oferta cu un joc gratuit, practic fiecare consola e mai ieftina cu aprox 240 lei, deja e mai ieftin, desi nu prea are sens sa comparam cu strainatatea.
Eu am avut azi putina treaba si am sunat eu la voi si am vb.cu o domnisoara,a spus ca maine maxim poimaine trebuie sa vina.Am sunat dimineata si nu am mai fost sunat de nimeni toata ziua,cred ca deja a fost ca si cum as fi confirmat comanda.Astept cu nerabdare jocurile.
au ajuns jocurile..multumesc GS
farcry2 aveti cumva?ca as vrea sa comand dar sa stiu sigur daca aveti.
Bookmarks