Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 56 of 452 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #1101 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    G3ox - da, se va ajunge la zi in scurt timp, probabil la inceputul sapt. viitoare.

2. #1102 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Inca o intrebare S-a inlocuit, sau reparat? Ar fi o surpriza placuta sa mai am toate salvarile Intreb pt ca vad ca nu este pe stoc, la voi pe site, Xbox pro.

3. #1103 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    S-a inlocuit cu alta, Halo Bundle daca nu ma insel.

4. #1104 SP
    Wow, super Multumesc pt ajutor.

5. #1105 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    La ce pret vine GH Metallica bundle? Va avea si husa pt chitara?

6. #1106 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Khan - GW Metallica de toate felurile este pe drum, in stoc de sapt. viitoare probabil. Pretul va fi cel recomandat de producator, adica aproximativ 99 EUR. Am vazut ca sunt anumite regiuni in care se ofera o husa, dar acest lucru nu se intampla in toata Europa si la noi nu cred ca va veni cu husa respectiva.

7. #1107 SP
    Junior Member Nightbox's Avatar
    RvsS, din cate ati spus, ati lucrat la site, este un lucru in background sau contine si designul ?

8. #1108 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Ambele. Design-ul va fi modificat, nu ceva radical, dar va fi adus la zi. In spate va fi un sistem care ne va permite update mai rapid si integrare cu stocurile ca sa nu mai fie probleme de afisare a stocurilor reale, precum si functionalitati de genul forum sau blog.

In revista Level de luna asta este un teaser pentru noul site precum si chiar pe acest forum in partea de jos

9. #1109 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    In detrimentul blogului si al forumului as prefera o alerta la promotii. La fel cum au fost anuntate aici pe site, ar fi mult mai de efect si rapiditate sa le primim pe mail.

Exista posibilitatea sa includeti si asta in noul update?

10. #1110 SP
    twitter ftw

11. #1111 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Khan - vor fi de 2 tipuri inca de la inceput - 1. In fiecare zi un singur produs la un pret foarte bun. Se schimba ziua, se schimba si produsul. Dupa incheierea zilei, produsul revine la pretul initial.
    2. Promotii pe mai multe produse si da, se vor anunta prin mail - un fel de newsletter.
    Nightbox- sure, why not.

12. #1112 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Scan.
    Attached Images Attached Images gameshop.jpg

13. #1113 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    ..::GameShop.ro::..

Pretul e real...sau iarasi "Eroare"?

14. #1114 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    E real.

Totusi, nu cred ca au fost multe "erori".

15. #1115 SP
    Salut, stii cumva daca au reusit colegii tai sa o puna la posta vineri? Am sunat la Fan si nu am nici un colet

16. #1116 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    De ce sunt toate jocurile de PSP la pretul ala? Adica NFS Undercover pt. PSP este mai scump decat GTA IV, pentru PS3. Nu inteleg , cum vine asta..

17. #1117 SP
    Am sunat acum, si dupa multe incercari mi-a raspuns cineva. Initial mi s-a spus ca nu aveti confirmarea de la depozit ca ati primit consola Dupa ce i-am spus domnisoarei ca sigur ati primit-o cam acum o saptamana si ca am vorbit cu tine si mi-ai zis ca o sa se trimita vineri sau luni, mi-a zis ca nu stie ce sa zica, ca probabil abia pe saptamana viitoare, ca tu esti in concediu. Am mai insistat un pic si a zis ca o sa o trimita maine abia (?!) si ca imi vine miercuri sau joi Cam haotic, fara suparare.

18. #1118 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Nu este haotic, consola nu merge direct la depozit, ci intai la birou (acolo unde ai trimis-o). Am lasat instructiuni clare despre cum sa se trimita si ce, dar depinde cand confirma depozitul ca totul e ok primit si complet si apoi se trimite inlocuitorul.

Christien - multumesc pentru mesaj, voi verifica.

19. #1119 SP
    RvsS - ai trimis L4D-ul meu ?

20. #1120 SP
    Ok, nu ma refeream ca e haotic procesul de primire al consolei, ci ce mi-a zis domnisoara.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 452 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... LastLast