G3ox - da, se va ajunge la zi in scurt timp, probabil la inceputul sapt. viitoare.
G3ox - da, se va ajunge la zi in scurt timp, probabil la inceputul sapt. viitoare.
Inca o intrebareS-a inlocuit, sau reparat? Ar fi o surpriza placuta sa mai am toate salvarile
Intreb pt ca vad ca nu este pe stoc, la voi pe site, Xbox pro.
Khan - GW Metallica de toate felurile este pe drum, in stoc de sapt. viitoare probabil. Pretul va fi cel recomandat de producator, adica aproximativ 99 EUR. Am vazut ca sunt anumite regiuni in care se ofera o husa, dar acest lucru nu se intampla in toata Europa si la noi nu cred ca va veni cu husa respectiva.
RvsS, din cate ati spus, ati lucrat la site, este un lucru in background sau contine si designul ?
Ambele. Design-ul va fi modificat, nu ceva radical, dar va fi adus la zi. In spate va fi un sistem care ne va permite update mai rapid si integrare cu stocurile ca sa nu mai fie probleme de afisare a stocurilor reale, precum si functionalitati de genul forum sau blog.
In revista Level de luna asta este un teaser pentru noul site precum si chiar pe acest forum in partea de jos![]()
In detrimentul blogului si al forumului as prefera o alerta la promotii. La fel cum au fost anuntate aici pe site, ar fi mult mai de efect si rapiditate sa le primim pe mail.
Exista posibilitatea sa includeti si asta in noul update?![]()
Khan - vor fi de 2 tipuri inca de la inceput - 1. In fiecare zi un singur produs la un pret foarte bun. Se schimba ziua, se schimba si produsul. Dupa incheierea zilei, produsul revine la pretul initial.
2. Promotii pe mai multe produse si da, se vor anunta prin mail - un fel de newsletter.
Nightbox- sure, why not.
..::GameShop.ro::..
Pretul e real...sau iarasi "Eroare"?
Salut, stii cumva daca au reusit colegii tai sa o puna la posta vineri? Am sunat la Fan si nu am nici un colet![]()
De ce sunt toate jocurile de PSP la pretul ala? Adica NFS Undercover pt. PSP este mai scump decat GTA IV, pentru PS3. Nu inteleg , cum vine asta..
Am sunat acum, si dupa multe incercari mi-a raspuns cineva. Initial mi s-a spus ca nu aveti confirmarea de la depozit ca ati primit consolaDupa ce i-am spus domnisoarei ca sigur ati primit-o cam acum o saptamana si ca am vorbit cu tine si mi-ai zis ca o sa se trimita vineri sau luni, mi-a zis ca nu stie ce sa zica, ca probabil abia pe saptamana viitoare, ca tu esti in concediu. Am mai insistat un pic si a zis ca o sa o trimita maine abia (?!) si ca imi vine miercuri sau joi
Cam haotic, fara suparare.
Nu este haotic, consola nu merge direct la depozit, ci intai la birou (acolo unde ai trimis-o). Am lasat instructiuni clare despre cum sa se trimita si ce, dar depinde cand confirma depozitul ca totul e ok primit si complet si apoi se trimite inlocuitorul.
Christien - multumesc pentru mesaj, voi verifica.
Ok, nu ma refeream ca e haotic procesul de primire al consolei, ci ce mi-a zis domnisoara.
Bookmarks