s-a rezolvat beau berea singur
ms GS
Chaser - salut, mersi de reply. Lucrurile stau asa: Noi tiparim pe factura numerele de telefon pe care le furnizezi. Apoi, Fan Courier completeaza scrisoarea de transport. Uneori, nu trec toate informatiile. Din pacate, nu reusim mereu sa ii facem sa treaca si nr. telefon. In multe cazuri se intampla, sunt si exceptii. Totusi, daca trec pe la tine si nu esti, trebuie sa iti lase informare pe usa. Daca nu au facut asta, da numar AWB pe PM si le fac reclamatie. Fan-ul merge destul de bine, dar nu e perfect.
cornel- verifica te rog si in directorul de SPAM. Daca ai fost sunat, sigur s-a trimis emailul, poate nu e insa in inbox.
Pentru toata lumea:
Va asigur ca nu e nicio prioretizare, se suna in general in ordinea in care au venit comenzile. Astazi intr-adevar am fost paralizati de o pana de curent in zona si UPS-urile nu pot tine atat de mult cat a fost problema. Acum s-a rezolvat si este stoc si toata lumea va fi sunata cat de repede posibil, probabil in cursul zilei de maine. Va multumesc pentru ca semnalati aceste lucruri si va asigura ca vrem sa le rezolvam cat de repede posibil.
eu tot astept telefonul si nimic... oare oi fi eu cel mai prost ?
Exact cand am apasat Go la mesaj , mi-a sunat telefonul !Thx Gameshop .
RvsS - Multumesc pt reply. Pai asta era problema. Ca nici pe factura nu era numarul de telefon, curierul nu mi-a lasat nimic in usa sau in cutia de scrisori. S-a rezolvat pana la urma, problema e ca exact la fel a patit si un coleg de al meu care a avut adresa de livrare la serviciu. Curierul a venit la poarta si, portarul nu avea de unde sa stie numele colegului meu, fiind o firma mare, s-a rezolvat si la el dar nici el nu avea numarul de telefon pe factura. AWB nu mai am ca am aruncat facturile. Am vrut sa fie doar o sesizare, nu vreau sa dau cu parul. Ce sa zic, sunt multumit ca mai sunt firme de la noi care coboara preturile pentru jocurile ps3, cat de cat, pana o sa se ajunga si la noi sa se gaseasca jocuri care fac parte din gama Greatest Hits de ex. sa fie la pret de 10 euro mai dureaza. E bine macar ca se fac progrese. Btw, cand va mai vine in stoc Oblivion pt PS3 ? Si la ce pret ? Multumesc !
Iti multumesc ! Dar nu este cazul. O sa ma asigur de fiecare data cand fac comanda. Chiar o sa mai comand prin intermediul gameshop jocuri . Astept sa apara in stoc Oblivion poate il aduceti la acelasi pret. Pe cand o reducere si la CoD: Modern Warfare ?![]()
Salut RvsS,
Incerc sa sun de azi dim pt a plasa o comanda, dar nu raspunde nimeni? E lumea la cafea?Sun la 0374200395. Asta e numarul, nu?
Thx!
LE - S-a rezolvat, am plasat comanda. Daca ai timp te rog sa imi spui si mie daca s-a facut comanda cu codul de discount. Facusem comanda online initial, dar apoi am modificat-o introducand codul de discount. Te poti asigura pentru mine ca ajunge comanda la mine cu acel cod?
Multumesc anticipat. Detalii prin PM te rog, cu suma totala. Thx!
Nonelito - suma totala iti vine in mail alaturi de comanda. Daca ai primit mail cu comanda e ok, nu e nevoie de nicio alta verificare. Acelasi mail pe care il primesti tu, il primim si noi pentru a procesa comanda. Voi verifica care e problema cu telefonul, numarul e corect.
Intreb si eu , pentru cei din Bucuresti , n-ar fi mai usor daca ati avea un punct de distributie ceva ? Sau ridicare direct de la depozit ? N-ar fi mai ieftin si pt voi ?
RvsS - am plasat comanda online dimineata, dar am si sunat ca sa ma asigur. Am vb cu o domnisoara de acolo, mi-a confirmat comanda, totul pe stoc, mi-a spus ca produsele vor sosi maine sau poimaine. Problema este ca nu am primit inca niciun mail de confirmare. Sa ma ingrijorez?![]()
Studentul - depozitul este in afara Bucurestiului si nu se poate ridica direct de acolo. Pentru ca noi lucram cu marile lanturi de magazine, toate sunt puncte de desfacere, sunt peste totSingura diferenta - reducerea de membru care se aplica doar pe site. Sigur ca ar fi ok sa fie si un magazin fizic GameShop dar nu este oportun, avem distributie peste tot in tara prin parteneri si e ok asa.
Nonelito si huber - mailurile cu siguranta au fost trimise. Uneori (foarte rar) insa mailurile intra in spam sau nu ajung (in special la adresa de la yahoo care pare sa filtreze mai mult aceste mailuri). Daca nu s-au primit insa, da, este bine sa dati un telefon pentru confirmare. Or
si eu am primit comanda fara nici un mail... in plus domnisoara de la telefon mi-a zis ca nu se trimite nici un mail cand am intrebat
Atunci ar trebui sa fie ok. Sper sa ajunga azi comanda, cu tot cu codul ala de reducere de pe CG. Prevad o suma mai mare de platit cand soseste curierul...am un feeling![]()
By GamersRO in forum Console Club
By erik95 in forum HiFi
By reven in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
By MonkY in forum Hot Story
Bookmarks