Inca este prea devreme sa ne pronuntam, dar am primit cam tot ce au scos deci sansele sunt destul de mari sa avem. Punem la precomanda imediat cum se stie pretul exact.
Inca este prea devreme sa ne pronuntam, dar am primit cam tot ce au scos deci sansele sunt destul de mari sa avem. Punem la precomanda imediat cum se stie pretul exact.
MrIacob - se poate face schimb da. Se face o precomanda cand apare prestige edition pentru ea si apoi vei fi sunat de 2 ori - odata pentru normal (daca ai precomanda) si comunici telefonic ca doresti sa anulezi pe asta sa pastrezi prestige si apoi pentru prestige unde spui ca o vrei.
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
Informatii despre Prestige Edition Modern Warfare 2 - se pare ca va fi in jur de 150 EUR. O vom introduce la precomanda. Editia de colectie (fara ochelarii respectivi) cam 90 EUR.
Salut Razvan se pare ca iar nu am primit mail dupa trimiterea unei comenzi cred ca o problema pe undeva astept telefonul de confirmare
Razvan, am dat si eu comanda acum de Burnout Revenge, dar poti sa iti rogi colegii care se ocupa cu comenzile sa il trimita la adresa care apare in contul meu, si nu la alta adresa scoasa probabil din baza voastra de date de acum cateva luni bune? Zic asta pt atunci cand mi-a venit consola din garantie, ati trimis-o in partea cealalta a orasului, nu la adresa din cont![]()
The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the year edition. ( PS3 )
Pretul de 69.87 este de invidiat, mai aduceti intr-un viitor apropiat?
Razvan .... am vazut k asa te cheama, exista vreo sansa sa aduceti Kingdom Under Fire : Heroes , intreb asta pt k este jocul este un xbox classic
mi-a venit Battlefield Bad Company Gold Edition si e super mersi mult gameshop !!! RECOMAND
HAZE (PS3) mai este in stoc? Aparea stoc limitat. Am dat ieri (sambata) comanda pe site, sper sa ma sune cineva de la voi maine.
FarCry2 si Assassins Creed pentru PS3 mai aduceti?
Cheers!
Salut Razvan!
Sunteti siguri ca o sa puteti aduce MW2 Prestige Edition? Si cat de limitat o sa fie numarul?
rockybt18 - vei fi sunat luni. FC2 si AC nu vor mai veni daca nu sunt in stoc.
Mika - Nu este inca acest lucru confirmat, dar comanda a fost plasata.
Intrebare:
Vineri 17.07.2009 am primit coletul prin Fan Courier (comanda a fost pentru Battlefield Bad Company Limited Gold Edition ), avand carcasa indoita. Defectele de acest gen se pot observa numai dupa deschiderea coletului.
Intrebarea este ce trebuie sa fac daca as dori sa schimb jocul?
Multumesc.
PS: pe site-ul dvs. nu se pot face sesizari cu privire la aspecte legate de calitatea estetica a produselor livrate.
Derekgl - trimite-l la noi si il schimbam. Ai PM cu detalii.
Pentru orice tip de informatii se poate lua legatura cu noi prin folosirea datelor de la Contact - ..::GameShop.ro::...
@RvsS: Man nu am fost sunat azi pentru confirmare la HAZE, si faza nasoala e ca nici nu am primit mail de confirmare cum am primit la Bad Company. Nu cred ca mai prindComanda este facuta pe numele Cretu Marius, poti verifica te rog?
Multumesc.
rockybt18 - s-a inregistrat comanda, din pacate nu mai este in stoc, imi pare rau. Daca te intereseaza alt produs... Pentru PS3 la pret mic mai este Oblivion, Armored Core 4 Answers precum si Battlefield Bad Company.
Bookmarks