Razvan cat va fi ps3 slim la voi ? tot 1300 ron ca si in celalate magazine ?
Sunt sanse ca FIFA 10 si/sau CoD: MW 2 (ambele PS3) sa ajunga la 199 LEI cum s-a intamplat in cazul lui Batman: AA ?
Si cei de pe amazon.co.uk au scazut pretu la elite-uri
Xbox 360 Elite Console (120 GB Hard Drive): Amazon.co.uk: PC & Video Games
asteptam sa vedem cu cat vor scadea si la voi![]()
huber - pretul anuntat pentru PS3 Slim este 1399,9 lei.
maweryck - nu mai vine Soul Calibur 4.
RonanN1 - Am incercat sa reducem pretul foarte mult si cred ca am ajuns la un nivel competitiv pentru Batman, dar din pacate nu se poate merge mai jos pentru membrii.
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
MonkY - deocamdata nu sunt vesti despre noul Elite.
oBL1O - la MW2 nu cred ca se va mai modifica pretul. Este un produs asteptat si nu cred ca producatorul va scadea pretul inainte de lansare, la noi este pretul european. Totusi, daca vom reusi ceva, cei care fac precomanda vor beneficia de cel mai mic pret.
La FIFA da-mi voie sa raspuns sapt. viitoare, inca nu stiu sigur.
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
MrIacob - nu anulez eu precomenzile, pur si simplu cand esti sunat pentru confirmare - cand apare MW2 - daca nu mai doresti, comunici asta telefonic. Intre timp poti comanda ce doresti.
am si eu o intrebare: cum trebuie sa arate garantia la xbox 360?....k eu nu am decat cartile, factura. o chitantza si 2 scrisori de transport.
Bokolino - e o foaie A4 pe care sunt trecute datele firmei si conditiile de garantie, dar nu e neaparat nevoie sa o ai. Din ce stiu eu, factura este ok ca si dovada la o eventuala problema la garantie. (dupa cum a spus si collector)
gorrocs - nu stiu, presupun ca Sony si partenerii lor oficiali din Romania.
Solozaur - nu am cum sa verific, stiu doar ca sunt fabricate in 2009 pentru ca am asteptat putin dupa acest lot pana au fost fabricate ca sa ajunga la noi.
Bokolino - avem un numar mare de persoane in concedii, dar se raspunde la telefon, nu stiu de ce in cazul tau nu s-a reusit. Da un email,e mai sigur.
Bookmarks