Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 452 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 139 189 ... LastLast
Results 1,761 to 1,780 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #1761 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Da, orice Xbox 360 are 3 ani.

2. #1762 SP
    Junior Member Adrian Padeanu's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Buna ziua,

A fost introdus acest produs: Pagina Produsului .
    Salut. Mersi. O sa faca fratemeu o comanda astazi. Numai bine.

3. #1763 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    RvsS , nu se poate sa faceti cumva ca sa ramanem tot timpul logati , si odata bagat codul de pe consolegames.ro , sa ramana definitiv ? Si inca ceva , de exemplu , cum ai pus tu link mai sus , in loc sa apara pagina Produsului , sa apara produsul ...

4. #1764 SP
    Junior Member adryano2008's Avatar
    Salut.Am comandat fifa 10 pentru ps3 azi la ora 11.Imi va ajunge jocul vineri?Mentionez ca am introdus si codul de membru

5. #1765 SP
    Mai , daca ai codul de membru , cred ca ti-a ajuns deja Lasand gluma la o parte , domnisoara care m-a sunat pe mine azi pentru Fifa mi-a zis ca maine sau vineri ajunge la noi ! E deja in stoc.

6. #1766 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Studentul - Codul de consolegames este dinamic, se schimba, nu e ok sa ramana introdus. Asa se verifica cine mai intra pe CG Linkul la produs cu numele acestuia -asa este, trebuie sa fie afisat, e pe lista de rezolvari, doar ca nu se face asa repede pe cat as dori.

adryano2008 - da, ar trebui sa fii sunat maine si sa il primesti vineri in mod normal.

7. #1767 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Răzvan, ceva detalii despre PSP GO?

8. #1768 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Ieri m-au sunat pentru FIFA 10, azi la ora 13 l-am primit.
    Multumesc mult Razvan pentru asistenta, si multumesc Gameshop pentru seriozitatea si promptitudinea de care au dat dovada inca o data.
    Let's FIFA 10.

9. #1769 SP
    Huh ??? Deja ??? Eu n-aaam

10. #1770 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Răzvan, ceva detalii despre PSP GO?
    Are ecranul mai mic

Just kidding, o sa ma interesez la distribuitori.

11. #1771 SP
    Junior Member aresvoodoo's Avatar
    Salut Razvan,

Am plasat ieri comanda de o consola Xbox360 Arcade inainte de ora 12 si nu am fost sunat nici pana acum. E vreo problema cu comanda?

12. #1772 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    aresvoodoo - da, a venit cu intarziere din cauza platii prin card presupun, dar vei fi sunat imediat. Am confirmat.

13. #1773 SP
    Junior Member aresvoodoo's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    aresvoodoo - da, a venit cu intarziere din cauza platii prin card presupun, dar vei fi sunat imediat. Am confirmat.
    Multumesc inca o data, Razvan. Am fost sunat si mi s-a spus ca o sa ajunga vineri sau sambata. Putin mai mult de max. 48 ore...

14. #1774 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    salut,unde pot pune codul de discount pt membrii cg?am simulat o comanda pana la ultimul si nu am vazut nicaieri

15. #1775 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    DarkRazvan - trebuie sa fii logat ca sa poti face acest lucru. Te rog vezi ce am scris aici.

16. #1776 SP
    Junior Member itallianul21's Avatar
    pot sa va intreb de ce este asa de ieftin bad company si facebraker ?? ca peste tot sunt mai scumpe e vreo oferta sau aveti prea multe bucati pe stoc ...sunt interesat de facebreaker

17. #1777 SP
    Junior Member Ping's Avatar
    sunt sanse sa aduceti si controller bundle-ul pentru x360? cel cu un controller negru si cateva jocuri de pe XBLA

18. #1778 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    itallianul21 - intotdeauna incercam sa avem preturi foarte bune, uneori reusim.

Ping - controller si jocuri XBLA ? Nu vom avea acest produs. Avem in stoc controller alb si negru, tocmai a scazut pretul la ele.

19. #1779 SP
    Junior Member Ping's Avatar
    de asta zic:

http://www.flickr.com/photos/4950303...01/3963744845/

o sa apara in noiembrie

20. #1780 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Ping - nu am primit informare despre acest produs, dar daca vom putea sa il aducem o vom face.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 89 of 452 FirstFirst ... 39 79 87 88 89 90 91 99 139 189 ... LastLast