Da, orice Xbox 360 are 3 ani.
RvsS , nu se poate sa faceti cumva ca sa ramanem tot timpul logati , si odata bagat codul de pe consolegames.ro , sa ramana definitiv ? Si inca ceva , de exemplu , cum ai pus tu link mai sus , in loc sa apara pagina Produsului , sa apara produsul ...
Salut.Am comandat fifa 10 pentru ps3 azi la ora 11.Imi va ajunge jocul vineri?Mentionez ca am introdus si codul de membru
Mai , daca ai codul de membru , cred ca ti-a ajuns dejaLasand gluma la o parte , domnisoara care m-a sunat pe mine azi pentru Fifa mi-a zis ca maine sau vineri ajunge la noi ! E deja in stoc.
Studentul - Codul de consolegames este dinamic, se schimba, nu e ok sa ramana introdus. Asa se verifica cine mai intra pe CGLinkul la produs cu numele acestuia -asa este, trebuie sa fie afisat, e pe lista de rezolvari, doar ca nu se face asa repede pe cat as dori.
adryano2008 - da, ar trebui sa fii sunat maine si sa il primesti vineri in mod normal.
Ieri m-au sunat pentru FIFA 10, azi la ora 13 l-am primit.
Multumesc mult Razvan pentru asistenta, si multumesc Gameshop pentru seriozitatea si promptitudinea de care au dat dovada inca o data.
Let's FIFA 10.![]()
Salut Razvan,
Am plasat ieri comanda de o consola Xbox360 Arcade inainte de ora 12 si nu am fost sunat nici pana acum. E vreo problema cu comanda?
aresvoodoo - da, a venit cu intarziere din cauza platii prin card presupun, dar vei fi sunat imediat. Am confirmat.
salut,unde pot pune codul de discount pt membrii cg?am simulat o comanda pana la ultimul si nu am vazut nicaieri
DarkRazvan - trebuie sa fii logat ca sa poti face acest lucru. Te rog vezi ce am scris aici.
pot sa va intreb de ce este asa de ieftin bad company si facebraker ?? ca peste tot sunt mai scumpe e vreo oferta sau aveti prea multe bucati pe stoc ...sunt interesat de facebreaker
sunt sanse sa aduceti si controller bundle-ul pentru x360? cel cu un controller negru si cateva jocuri de pe XBLA
itallianul21 - intotdeauna incercam sa avem preturi foarte bune, uneori reusim.
Ping - controller si jocuri XBLA ? Nu vom avea acest produs. Avem in stoc controller alb si negru, tocmai a scazut pretul la ele.
de asta zic:
http://www.flickr.com/photos/4950303...01/3963744845/
o sa apara in noiembrie
Ping - nu am primit informare despre acest produs, dar daca vom putea sa il aducem o vom face.
Bookmarks