Rachyyy frumoasa colectie. Cati bani castigi? (dont answer) dar vad ca ai cam toate cartile/filmele/revistele de pe piata iar de jocuri nu mai zic, impresionant dar chiar asa multe.
Machetele/toys/Papusele/etc. merita un loc mai frumos decat suite una peste alta.
Astazi am sa-mi pun putin mintea la contributie, sa vad ce fac cu supraetajatele. Ce-i drept si eu stau cu "frica-n s... pate"
---------- Post added 17-08-2010 at 02:44 PM ----------
Sper ca anul viitor sa-mi termin casuta si atunci am scapat de "probleme". Despre TV pot spune ca nu ochii ma rup, ci spatele, dar n-am cum sa-i modific pozitia deoarece pe celalalt perete, daca l-as pune, ma "cert" cu prietenii. Acolo am canapeaua si automat daca-l montez deasupra, se anuleaza "zona de multiplayer"![]()
Dude, inca mai ramane valabila chestia ce am vorbit-o, stii tu... sa-mi dai niste jocuri... ca oricum le cumperi iara
![]()
kpy_here - HAF 932, dupa parerea mea cea mai buna carcasa in segmentul ei de pret. Eu i-am facut cateva modificari la ventilatie, ca tot suporta. Cate surse ai pe ea? Eu am doua, una de 850 W pentru componente si una de 500 W pentru cele 10 ventilatoare.
Cred ca sunt ceva probleme pe aici cu sondele de petrol. Cuvantul MUNCA va spune ceva???
By rodarkone in forum Console Club
By DonAdryan in forum Auto & Moto
By Cristy in forum Offtopic
By Dudel in forum Software
By kaoru in forum Console Club
Bookmarks