Mentorica varianta apple..
Mentorica varianta apple..
Eu tot ce inteleg de acolo este ca ai foarte multi bani. Altfel nu-mi explic de ce ai si Macbook Pro si Air, iPad si 2 iPhone.
Recunosc, as face la fel daca as avea multi bani, dar eu sunt un fel de apple freak
Oricum, respect
Depinde ce intelegi tu prin foarte multi bani. Asta iti inspira un birou cu 2-3 gadgeturi Apple?
Sincer, daca ai bani sa bagi ~3k euro (daca nu chiar ~5k) doar pentru asa ceva (cand de banii aia iti iei lejer o masina buna la mana a doua) inseamna ca ai multi bani. Sa fim seriosi. De ce-ti trebuie si Macbook Pro si Macbook Air si iPad cand poti lejer sa folosesti unu singur din ele pentru portabilitate (in conditia in care ai desktop foarte bun acasa) si oricare din ele poate fi completata de iPhone 4s/5.
E posibil, in schimb, sa lucreze cu ceva editare foto/video si sa aibe nevoie de exact asa ceva ca portabilitate.
Dar da, la noi (la romani) daca ai 2 Macbook-uri (modele noi, care sunt peste 5000 ron bucata) sau daca-ti cumperi mobila de la IKEA () inseamna ca ai bani. Prin tarile normale/civilizate, asta e ceva normal.
Mai mai, ce va mai roade nVidia
In primul rand parca era 'coltul de rai' si nu 'contul de rai'. Iar in al doilea rand poate nu ai observat ca omul e consolist si are in prim plan gamepad-urile de PS3 si are mare afisat pe TV dashboard-ul de la PS3. Ce-ai vrea, sa taie imaginea sa vezi doar gamepadul?
da este chiar frumos... sper ca in viitorul apropiat sa revin si eu cu un setup la fel de bogat
Coltul meu unde petrec cu drag putinul timp pe care il am , scuzati claritatea pozelor care au facute cu telefonul.
Bookmarks