Eu de obicei la - 10 spre 0,depinde ce joc am in consola, oricum are sunet placut yamaha
Eu de obicei la - 10 spre 0,depinde ce joc am in consola, oricum are sunet placut yamaha
Am vazut astazi minunatele voastre colturi de rai! Unele, chiar de invidiat!
M-am hotarat asa ca postez si eu aici decentul meu colt de rai!
*Edit: Sorry ca am incarcat 2 fotografii pe orizonata, nu reusesc sa le modific! I admit my noobity!
Umilul meu coltisor de rai, nici pe departe la fel de impresionant ca altele, dar merge...
P.S. Scuze pentru calitatea pozelor!
eu sunt curios ce tip de casti wireless sunt alea?
ps:faceam referire la ultimul post al lui sirian
@Monk: scuze dar nu m-am putut abtine! Sa dai atatia bani pe jocuri bune, editii de colectie, figurine si alte alea si sa faci poze cu un cartof, e rau man. Foarte rau!
ACT m-a rugat sa pun niste poze cu camera asa ca va prezint coltul.. sau colturile mele dupa 1 an de la ultimile poze
Ce tare-i pisica aia ? De la ce joc ai primit-o ?
Felicitari Absolut superb ce vad...
controller-ul rosu era la prietena
In primul sertar sunt jocurile, iar in al doilea controller-ele.
TV Samsung UE32H5000
PS4 + 2 controller-e
Comoda Universal 3K4F wenge+sonoma Dedeman Comoda Universal 3K4F wenge+sonoma - Comode - Mobilier dormitor - Mobilier - Dedicat planurilor tale
Genius Active 5.1 Home Theater Surround System
Chiar ca e in colt la mine . In dreapta comodei este biroul cu laptop-ul. In fata comodei si biroului este patul, iar dulapul este paralel cu patul.
Am de gand, anul viitor, sa renovez si biroul il voi scoate. Comoda + tv-ul le voi pune pe mijloc :-). Pana atunci ma multumesc si cum este acum.
Pe vremea mea caminele aratau cu totul altfel ). Regie?
Mo sa vezi ce ii mai plac luminitele lui Rares ) si mai vreau sa iau si niste neoane ca sa fie complet
Bookmarks