Mai jos atasez si eu cateva poze cu coltisorul meu.In ultimul an am operat niste schimbari destul de importante...au plecat pocnitorile Logitech Z-5500 si a aparut un sistem hi-fi stereo .
A dat RROD,nimic important .Va aparea in scurta vreme la Publicitate daca e cineva interesat de el,impreuna cu un alt 360 cu RROd al unui prieten .Peste vreo 2 saptamani voi cumpara un 360 arcade Jasper, sa vedem ce noroc voi avea cu el.
Dragut coltisor, imi place ca ai spatiu sa te desfasori . Fara covoare ar arata mult mai bine. Also, un nou scaun acolo la laptop sa dea bine in poza. GG!
Covoarele sunt plasate strategic acolo .
Sunetele percepute intr-o incapere sunt alcatuite din doua componente:
1) sunetul direct - sunetul care se propaga direct spre ureche din punctul de origine;
2) sunetul indirect - sunetul care ajunge la ureche dupa ce a fost reflectat o data sau de mai multe ori de suprafetele
incaperii sau a fost transmis dintr-o incapere in alta.
Atunci cand sunetul se loveste de suprafata unui material oarecare, o parte a energiei sale este absorbita, o parte este transmisa, iar restul este reflectat inapoi in camera.Ideea e ca intr-o camera fara covoare sunetul are tendinta sa capete ecou si sa fie strident pe partea de inalte.Covoarele dupa cum se observa sunt puse chiar in fata boxelor ca sa evit problema asta.Materiale izolatoare acustic mai sunt de exemplu si draperiile mai groase(din pacate nu am inca).Ideal ar fi ca in camera de auditie sa ai si cat mai putine geamuri(sau daca ai sa fie termopan ca sa nu vibreze).Sper ca am fost de folos cu explicatiile .
Da, e o schimbare majora in coltisorul tau de rai Andrei... imi place dar unde a disparut biroul cel negru?
@alexxx_862006 man ai laptop ca al meu Vad ca ai sigla Apple pe el, ai reusit sa instalezi MacOS X Leopard ca eu ma chinui si nu boot-eaza sub nici o forma. Da-mi un PM te rog
Bookmarks