Postul de comanda temporar. Stau in chirie si ma chinui cu terenul ostil.
Edit: God I need a better way to take pictures...
Postul de comanda temporar. Stau in chirie si ma chinui cu terenul ostil.
Edit: God I need a better way to take pictures...
Coltul meu de rai !
Sa nu va prind ca radeti de culoarea camerei sau de intrerupator!
P.S.: Discurile din dreapta PS3-ului sunt cu muzica si nu sunt piratate .Asa ca sa nu spuneti ceva de ele.
De culori, intrerupator si cd-uri nu zic nimic, dar ai putea face ceva cu cablurile alea. Sincer nu arata bine deloc. Le poti baga intr-o sina de plastic, in ceva...![]()
Stiu , eu am ce am cu cablurile , la TV am 5 cabluri , la PC am de nici nu pot sa le numar ( peste 20 ) .
Pai o sa vad cum pot sa fac , o sa iau o sina pe care o sa o vopsesc in galben , cum e peretele si o sa incerc ca bag cablurile.
Dupa ce m-am delectat ceva vreme cu pozele de pe threadul asta (imi place f mult sa examinez setup-urile altora), consider ca a venit momentul sa ma laud si eu cu aranjamentul pe care l-am pus la punct in toamna asta![]()
frumos! trebuia sa faci poze din mai multe unghiuri sa ne delectam si noi la randul nostru
am tot zis ca fac din nou poze dupa ce am facut un "mic" upgrade, dar... nu ma pot dezlipi de Assassin's Creed 2 lol. soon.
Glad you guys like it
Am pus si eu poza din unghiul cel mai "cool" cu putinta lol.
Cand ma joc stau tolanit in pat opposite the tv. PC-ul e si el legat via cablu HDMI de 10m, trebuie doar sa schimb sursa din telecomanda, asa ca nu mai stau in scaun la calculator decat pe net sau pentru un tf2/dow2/l4d2. Nu stiam ce pierd rezumandu-ma sa fiu doar pc gamer pana acum cateva luni. Mult mai confortabil si mai hassle-free pe consola. Besides... achievements!!!! Right? lol
S-ar putea sa fiu putin offtopic, dar m-am uitat peste toate thread-urile deschise pe forum si nu prea am gasit unul unde as putea sa postez problema measi nu as vrea sa deschid un thread nou doar pt asta.
Sa trec la subiectVroiam sa va intreb daca este ok sa tin consola in spatele tv-ului, oarecum destul de aproape de el (la vreo 15 cm distanta), dupa cum se vede in poze.
Dar are spatiu suficient in partea de sus si in partea din stanga (unde sunt iesirile pt cabluri). Sunt foarte curios daca e ok sa o las acolo si sa vad parerile voastre.
wampirash: sub nicio forma nu pune consola in spatele TV-ului. In primul rand, pe-acolo elimina caldura TV-ul. In al doilea rand din cate stiu TV-urile nu sunt magnetically shielded in spate... In cazul tau, este un pic "lateral-spate"... nu stiu ce sa zic. Macar pune PS3-ul culcat... dar tare imi ie ca oricum l-ai pune, va trage aerul cald de la TV.
Cred ca o voi muta totusi, dar o sa vad cum o sa fac ca e cam dificil, deoarece nu prea am unde sa o pun... urmeaza sa ma mut din locatia curenta intr-o alta locatie care va fi definitiva si acolo imi voi amenaja dupa cum vreau eu si consola cu siguranta va avea locul sau de onoare . Asta se va intampla peste vreo 3-4 luni. Ma intreb daca va fi afectata in acest timp, daca totusi nu-i gasesc un alt loc si o las in spate la tv ?
Chiar nu ai nici un loc in care sa pui PS3-u in afara de in spatele TV-ului ?
In fata lui , pe un raft etc... .
Eventual poti cumpara o masuta mica, cum am facut eu pentru imprimanta.
Am rezolvat problema, mersi de sfaturi .
Am luat o masuta mica si am pus consola pe ea. Arata si mai bine asa si oricum aveam un loc numai bun pt masuta respectiva.
Bookmarks