Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 58 of 139 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 ... LastLast
Results 1,141 to 1,160 of 2768

Thread: Coltul de rai al consolistului

1. #1141 SP
    Member kaoru's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Banananeeee Fursecuuuuri yumii!

Nice skin la PS3

2. #1142 SP
    360
    Junior Member 360's Avatar
    It's not much,but it's mine and I love it...
    Attached Images Attached Images dsc00161.jpg

3. #1143 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar

Arrow Locul Potrivit

M-am hotarat sa deschid acest thread la o sugestie mai veche a lui Gugukalimero. Sunt curios unde va tineti consolele, ce probleme aveti ( daca aveti ) si poate si ceva poze. Incep eu:
    Attached Images Attached Images img_2111.jpg img_2112.jpg img_2116.jpg img_2110.jpg img_2117.jpg

4. #1144 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    M-am hotarat sa deschid acest thread la o sugestie mai veche a lui Gugukalimero. Sunt curios unde va tineti consolele, ce probleme aveti ( daca aveti ) si poate si ceva poze. Incep eu:
    Nu-si avea rostul un nou thread... atata timp cat exista acesta, cu pozele consolistilor... Next time, do a search

5. #1145 SP
    Member sahara's Avatar
    Micul meu colt. Nu e cine stie ce, dar nu cred ca e rau. Trebuie sa mai urmeze un PS3, neaparat. Mai vroiam un AVR si boxe 5.1 dar la ce nebun am sub mine + ca mi-ar fi luat mult sa strang destui bani pt. ceva acceptabil...

Mai am un Xbox Classic care nu il mai folosesc...

Pareri?

PS: Sper ca acuma am postat bine.
    Attached Images Attached Images coltul-meu.jpg

6. #1146 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by sahara View Post
    Pareri?
    Unde sunt jocurile ?

7. #1147 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Unde sunt jocurile ?
    Pe Verbatim?

8. #1148 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Unde sunt jocurile ?
    Pai prezinta locul unde se joaca sau teancul de jocuri?

9. #1149 SP
    Pai nu stiu, majoritatea unde se joaca au si jocurile, pe un raft ceva. Am zis sa intreb si eu. Omul a intrebat "Pareri?" , Parerea mea este ca lipseste din decor si o colectie de jocuri.

Ce vroiai sa intreb?
    - Vai ce vaza frumoasa ai ! De unde ai cumparato ?

10. #1150 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Daca fac poza acum, nu o sa imi vezi jocurile, pentru ca sunt puse intr-un sertar. Si o sa vina andreips3 si o sa scrie ca sunt pe verbatim. Asta doar ca in poza apare un Xbox 360.

11. #1151 SP
    Da, aia a fost intradevar o mica rautate. Eu totusi nu am insinuat asa ceva.

12. #1152 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Unde sunt jocurile ?
    Dupa cum ar trebui sa observe oricine usor, singurele locuri unde ar putea fi sunt sertarele, sau in afara imaginii ...
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Pe Verbatim?
    Asta a fost "rautacism". Daca fac poze la dulapurile mele, tot asa o sa zici ? Sau trebuie sa le tin pe toate la vedere ca la magazin sau ca pe bibelouri ? Sau poate stii tu ceva ce noi nu stim

P.S. Poate-mi arata si mie cineva un colt de rai mai comprimat ca al meu... ca nu mai am nici 5cm liberi pt. jocuri sau figurine... Deja ma gandesc la o masuta din aceea pe mijlocul camerei, care pe dedesubt sa fie burdusita de sertare. Si eventual sa fie din sticla, ca sa vada andreips3 ca nu sunt Verbatimuri

13. #1153 SP
    Member roberte's Avatar
    my space
    Attached Images Attached Images rte045.jpg rte044.jpg

14. #1154 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    very nice, numai ca boxele le-ai pus prea propiate iar firele alea se vad foaaaaarte urat.

15. #1155 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by roberte View Post
    my space
    Nice ! Simplu si la "la obiect". Dar ma intreb, de ce oare nu ai pus boxele acelea pe perete la distanta mai mare intre ele si la inaltime mai mica (de obicei trebuie sa fie la nivelul capului in timpul auditiei) ? Si pozitionandu-le mai jos ai putea sa le si maschezi mai usor...

16. #1156 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    eu le-am pus in colturile camerei iar firele se mascheaza foarte usor cu o bucata de cornier de aceiasi culoare cu peretele.

17. #1157 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Si o sa vina andreips3 si o sa scrie ca sunt pe verbatim. Asta doar ca in poza apare un Xbox 360.
    In cazul tau nu.

Da, aia a fost intradevar o mica rautate. Eu totusi nu am insinuat asa ceva.
    Ah, domnule trol. Am crezut ca la asta te referi.

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Asta a fost "rautacism". Daca fac poze la dulapurile mele, tot asa o sa zici ? Sau trebuie sa le tin pe toate la vedere ca la magazin sau ca pe bibelouri ? Sau poate stii tu ceva ce noi nu stim
    Nici in cazul tau nu.

In legatura cu 360... acum stiti si voi cum sta treaba. Pentru mine e vinovat pana la proba contrarie.

Peace!

P.S.
    Quote Originally Posted by roberte View Post
    my space
    Misto!

18. #1158 SP
    Member roberte's Avatar
    da boxele intradevar le-am pus prea aproape una de alta am pereti de rigips si acolo imi picau pe profil cat despre fire am sa le bag prin perete dar nu prea am avut timp si cheful necesar sa le trag...

19. #1159 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    eu le-am pus in colturile camerei iar firele se mascheaza foarte usor cu o bucata de cornier de aceiasi culoare cu peretele.
    sau daca ti-a mai ramas niste vopsea de la ultima zugravire iei frumos pensula si incepi sa dai pe fire

20. #1160 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Culcusorul meu de nebunii...cam cleaning freek dar asta e
    Attached Images Attached Images 28052010012.jpg 28052010013.jpg 28052010014.jpg 28052010015.jpg 28052010016.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 58 of 139 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 ... LastLast