ar trebui sa urmeze si ceva boxe![]()
Da .. la iarna va trebuii sa fac niste mutari dar pana atunci o las sa aibe aersi asa se incalzeste din cauza temperaturilor mari
Daca e vorba de jocuri/colectie ce sa zic, nu vreau sa tin lucruri ce nu folosesc, nu vreau sa ma trezesc intro buna zi sa ma uit pe raft si sa vad ca am bani de o masina ramasi in jocuri ce nu le folosesc.
Nu sunt adeptu colectilor, daca chiar am ceva ce joc online sau care mi-a placut o data online si e posibil sa reincep sa-l joc il pastrez daca nu, pa si pusi. Mi se face dor de un joc? Il cumpar din nou, my 2 cents.
Vezi ca trebuie sa pui si wallpaperu care il ai in momentu in care ai postat coltu de rai...it's in the rules xD ( jking ) daca vrei sa il pui please.
RACHyyy-Daca ai un cioban deasupra si sare odata,au cazut majoritatea jocurilor si filmelor BD,oricum frumoasa colectie!
RACHyyy - ai nevoie urgenta de mobila. Felicitari. TV-ul nu este cam sus? Sau te joci in alta locatie? Am avut unul la asa inaltime si sincer ma dureau mereu ochii.
Edit: la tine eu nu i-as spune coltul de rai. Acolo se afla raiul contolistului.
Bookmarks