Centrul meu de relaxare! Să vedem ce vom mai implementa ... ideile există, fondurile refuză momentan![]()
tastatura e identica cu a mea , o am de vreo 4 ani si mi s-a stricat saptamana asta dupa un meci de CS ... foarte rezistenta![]()
Am �ncercat să �ți ignor postul, nu vreau să intru �n polemici dar mai bine ai �nceta cu opinile nefondate, c�nd faci o afirmație justifică! (probabil pentru ca ai văzut 3 buline roz, prea multă ordine, nici un pachet de țigări și evident niciun semn satanic lol) Dacă nu ai nici o treabă cu contrastele zip it!
On:
@eueueu Tastatură A4tech am avut și eu dar la un moment dat mă deranja sunetul tastelor �ngrozitor și am trecut pe Logitech wireless.
Probabil! Sora l-a ales �n absența mea, eu m-am obișnuit cu ideea, dacă unii văd papuși barbie pe fundal este problema lor!
dar ideea de aici este sa aratati "Coltul de rai", in multe poze vad ca oamenii arata tot ce au ei prin casa in materie de IT..toate adunate...nu cred ca cineva se joaca cu laptopul deschis pe masa etc..
Dacă te-ai fi uitat mai atent la imaginile atașate de mine ai fi observat că sunt două noptiere lipite una de cealaltă! Este ceva de moment, deja am luat �n vizor un corp din IKEA care s-ar �ncadra perfect. Rafturi de sticlă dacă a-și pune ar arăta hilar + sticla este pretențioasă, cu firele din spatele corpului ar trebui să fac ceva, nu știu exact ce... deci clar nu! �ți apreciez opinia!
Misto la genoCid, simplu, perfect. Ikea style.
Imi place.Cu toate ca consola nu-si are locul acolo, jos este cel mai mult praf.
Bookmarks