mof,asta incerc dar nu vrea nici dracu wii XD
O sa pun poze cand o sa fac rost de baterii pentru aparat(le-am consumat pe toate pe dracia de telecomanda cu motion controls)
mof,asta incerc dar nu vrea nici dracu wii XD
O sa pun poze cand o sa fac rost de baterii pentru aparat(le-am consumat pe toate pe dracia de telecomanda cu motion controls)
Astazi mam hotarat sa fac putina ordine prin casa si sa postez si eu cateva poze cu coltisoru meu
la mine din pacate acel sistem genius are ani buni ma gandesc la un upgrade dar mai dureaza
Aproape o pagina intreaga de offtopic....
Intrebati si voi pe pm, ideea e sa postam coltul de rai aici, nu sa intrebam de unde ai cumparat ala sau aia...
Pisica aia de portelan de unde o ai? Mar interesa si pe mine modelul acela de perdea.
Data viitoare cand va postati colturile, faceti un inventar.
ca sa nu se mai supere nimeni rog frumos ca cei interesat de orice alta intrebare sa mi trimita pm deoarece ar trebui sa lasam si pe alti sa isi posteze coltu lor
Mo-, nu mai fi lenes si sterge praful si in spatele TV-ului (sper sa nu te superi, dar am observat ) .Te salut, un coltisor calduros,,
)) imi cer scuze pt micile "defecte" dar am facut curat in graba si am zis ca nu se vede asa rau pe poza
Nu prea am schimbat nimic de la ultimul post. Doar imprimanta si sunt mai multe jocuri.
Cu cablurile tot nu am reusit sa fac nimic
Bookmarks