ahaaa,din coltisorul ala imi dadeai golurile din meciuri ... salutari,man&un rest de vacanta cat mai placut ...
Mercic wackorine
Doar saptaman asta am avut parte de coltisorul asta.. (adica de vineri 6 august) Se ternima vacanta duminica
E proiectorul varului meu, care a venit in vizita din Canada... Si ma bate gandul sa iau si eu asa ceva pentru acasa... Cand vor veni vremuri mai bune.
Am vazut ca e 1600 ron unul destul de bun...
Nu stiu cum fac rost de accesorile din dreapta...
nu prea multe schimbari, TV-ul e nou si niste paturi fluffy pentru protectie anti-bat-dog
in rest, "toate-s noi si noua toate..."
damn it I gotta improve my photo skills
mda,are dreptate'FuriaAlba' ... ... apropo,TV'ul este de 117 - 127 cm ... caci langa slim(tv'ul),ar da bine inca un slim(PS3) ... oricum,atmosfera de pliant ...
Nu este chiar coltul de rai, insa este locul unde imi petrec majoritatea timpului atunci cand sunt acasa
Scuzati calitatea pozelor si ''dezordinea'' insa nu am stat sa fac pe fotograful...
So here it is:
Wow dar stiu ca nu o duci deloc rau! Locuiesti la casa sau apartament? Totusi , iti recomand sa schimbi locul xbox-ului pentru ca eu nu cred ca va rezista mult.
"Becali: Tatu, remarcatul meciului"....) Aia e vila toata ziua, nici vb apartament... Bv, nice setup, un pic prea incarcat pt gusturile mele, dar e misto!
Este casa noua construita toamna trecuta. Legat de xbox, sunt patit. Are 3 gauri foarte mari in spate si se aeriseste foarte bine. Nu se incinge mai deloc xbox'ul desi ma joc si cate 5-6 ore continuu.
P.S: Deabea astept sa moara xbox'ul ca sa pot trece si eu la modelul slim. Insa cat timp isi face treaba bine, nu am de ce sa'l schimb.
Daaa, pozele le'am facut exact dupa meci Intradevar este un pic prea incarcat si pentru mine insa n'am ce face, trebuie sa impaci si capra si varza, respectiv mama
Multumesc pentru aprecieri !
Bookmarks