Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 18 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 358

Thread: Ce consola ti-ai dori ?

1. #181 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Ceva portabil.PSP Slim am mai avut dar intrasem in vacanta si a trebuit sa il vand ca statea in sertar.Acum ca a inceput scoala mi-as dori un NDS sau un PSP.Totusi NDS imi place mai mult, e micut si jocurile mi se par mai atractive desi au grafica sub iphone...

2. #182 SP
    Banned Mario's Avatar
    Un psp go,as vrea foarte tare...

3. #183 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    din cate vad sunt primul care isi doreste un Wii, dar asta e adevarul

4. #184 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Si eu tot un WII

5. #185 SP
    Member Snoopz's Avatar
    un PS1 sa imi completez colectia de playstation

6. #186 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Mi-ar placea sa am si un PS3, dar tinand cont ca tocmai am dat destui bani pe un X360..... Pentru 2-3 exclusivitati nu se merita.

7. #187 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Si eu tot un WII
    poate ne luam wii-ul deodata

8. #188 SP
    Member HawK's Avatar
    un PS3 sa joc exclusivitatile !

9. #189 SP
    Member Energizer's Avatar
    O consola Terminator..inca mai am ceva casete galbene

10. #190 SP
    Junior Member Wyzy's Avatar
    un ps3 slim. Ce stiti de tv-ul asta cum e? il are cineva? LCD TV Toshiba 26AV605P la Domo.ro, LCD TV

11. #191 SP
    Junior Member ArtOfSin's Avatar
    daca vrei ceva de calitate atunci nu-l lua p-asta. cauta un tv care sa suporte rezolutie de 1920x1080, eventual si full hd, 100hz.
    personal am un monitor de 24'' - suporta 1920x1080 are hdmi, dar e hd ready.. si deh la unele jocuri se simte.. e mai intunecat daca nu stai unde trebuie

12. #192 SP
    Junior Member Wyzy's Avatar
    ops.....am pretentii la calitate...deci sa fie fullhd ; 100hz ; sa fie si sony pe deasupra..................am o reprez sony in pitesti....sa ma interesez de pretz/oferte....ms

13. #193 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    Mi-as dori un PSP Go,dar n-am dinero acu,nici job ...

14. #194 SP
    Quote Originally Posted by Wyzy View Post
    ops.....am pretentii la calitate...deci sa fie fullhd ; 100hz ; sa fie si sony pe deasupra..................am o reprez sony in pitesti....sa ma interesez de pretz/oferte....ms
    incearca si samsung. in materie de tv sunt mai buni ca sony (parere personala - dar mi-o sustin)

15. #195 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by Wyzy View Post
    un ps3 slim. Ce stiti de tv-ul asta cum e? il are cineva? LCD TV Toshiba 26AV605P la Domo.ro, LCD TV
    Nu il am pe asta dar am varianta de 82 cm si e super . Arata super si se vede super . Recomand ! Asta e al meu : http://www.domo.ro/Audio-Video/Telev...oshiba_32AV500

__________________________________________________ __________________________________________

Eu vreu un PS3 . Asta e dorinta mea !

16. #196 SP
    are 1366x768 deci super nu se vede, cel putin nu de aproape. daca tot ati inceput insa cu domo, asta e un TV ok de la ei LCD TV Sony FullHD 32S5600 la Domo.ro, LCD TV
    iar asta e alta treaba : LED TV Samsung FullHD 32B6000 la Domo.ro, LED TV

17. #197 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Daca stai la cativa metri la un TV de 32" se vede foarte bine, chiar daca e 720p

18. #198 SP
    Domnu' ArtOfSin , Wyzy nu a precizat buget-ul dar dupa TV-ul care l-a ales se intelege ca nu are prea mult si pentru bugetul lui TV-u care l-a gasit el si cel recomandat de mine sunt unele din cele mai bune alegeri.

19. #199 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Domnu' Erik , Wyzy nu a precizat buget-ul dar dupa TV-ul care l-a ales se intelege ca nu are prea mult si pentru bugetul lui TV-u care l-a gasit el si cel recomandat de mine sunt unele din cele mai bune alegeri.
    Ai inteles gresit. Ce am scris eu era un raspuns la postul lui ArtOfSin

20. #200 SP
    Oh scuze dar ai postat chiar cand am dat eu Go advanced si cand m-am uitat la ultimul post era al tau si nu am mai stat sa vad ce scrie . Mii de scuze ! ( am editat )

ArtOfSin : Da eu ma uit la el de la 2 m si se vede foarte bine .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 18 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast