Salutare tuturor!
Cam in 2 saptamani o sa-mi achizitionez un Playstation2 nou! Vreau sa fie bun!
Ce criterii ar trebui sa aiba ?.....Adica eu sunt bata la console , nu stiu absolut nimic despre ele. Asta o sa fie prima mea consola :d .
Mersi mult !
Salutare tuturor!
Cam in 2 saptamani o sa-mi achizitionez un Playstation2 nou! Vreau sa fie bun!
Ce criterii ar trebui sa aiba ?.....Adica eu sunt bata la console , nu stiu absolut nimic despre ele. Asta o sa fie prima mea consola :d .
Mersi mult !
adica care e mai bun FAT sau SLIM?.......eu as dori sa fie cat mai bun nu conteaza pretul![]()
sunt aceiasi mancare de peste , lui ps2 fat ii poti pune hdd si are un fan in interior ce il tine mai rece dar modelul fat este vechi si nu se gaseste la vanzare ca nou , slimul se incalzeste mai mult dar este mai mic si mai nou , cat de nou este conteaza in durata de viata a dvd-drive-ului/blocului optic/lentila cum ai vrea sa o numesti.eu iti recomand unul nou cu garantie ca sa nu ai probleme.
Si eu zic sa ti iei mai bine un ps3 slim.Acuma depinde ce jocuri preferi si cam ce grafica (calitate) vrei sa ai
unii spun ps3, dar ce e god of war 3 fara 1 si 2 ? mgs 4 fara 2 si 3 ? pe langa asta pretul jocurilor de ps2 sunt foarte foarte ieftine, un titlu ft bun de ps2 costa 40 lei .
eo mi-as lua PS3 da treaba e ca nu gasesti jocuri pentru el pe net....decat originale sa dai alti banii pe ele![]()
Lame.
Decat sa incepi sa ne explici avantajele pirateriei, mai bine faci pasi de pe acum pe alte meleaguri. In caz ca vrei sa ramai, iti recomand http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
Lectura usoara.
ok scuze pentru greseala.....e primul forum pe care ma inregistrez si nu prea stiu...nu o sa se mai repete![]()
nu e nici o diferenta majora intre ele, adica sunt foarte putine diferente si alea nesesizabile...Oricum eu zic sa`ti iei ps2 fat, daca nu vrei sa`ti iei ps3...
god of war 1 si 2 va fi si pe ps3
http://www.consolegames.ro/forum/f7-...ection-2009-a/
Nou numai ps2 slim mai gasesti...eu il am pe al meu(slim) din 2004,ma jucam pe el ore bune si nu sa stricat absolut nimic,si acuma merge perfect!asa ca mergi pe slim![]()
Si eu am Fat model,si merge foarte bine,mergi in magazin,presupun ca gasesti cam la 450-500 lei + un joc.Mai cumperi tu cardul de memorie ( vezi cumpara unul original SONY ).In rest,nimic de spus,modelul nu prea conteaza.
Bookmarks