Eu am dorinte mult mai umile. Mi-as dori cu Sega Mega Drive 2![]()
aici se gaseste Detalii produs
vezi ca o gasesti aici la 1000 de ron la un curs de 4.3 lira din uk cu garantie acolo acuma cum doresti tu . bafta
Vezi ca si gameshop o au in stoc (cel putin asa scrie pe site), dar au concediu pana in 5 ianuarie. O alternativa ar fi emag
Eu mi-am primit chiar cu o zi inainte de Craciun (awesome, huh?) mult doritul Xbox 360dar recunosc ca mi-ar placea si un PSP
nu acuma neaparat, dar asa pe termen lung
![]()
am cautat de mia venit rau eu vroiam acum nu in 5 ianuarie pe acele situri nu este ca am vb cu ei
la gameshop am dat comanda dar dupa 5 asa ca astept ..........
Media Galaxy Iullius Mall Iasiam vazut eu ieri
Am impresia ca sunt cu Jasper dar nu bag mana in foc
trebuie sa mai dau o raita dar dupa revelion ca plec din localitate
![]()
dar eu sunt din bucuresti
si ce tea facut sa crezi ca e jasper eu stiu ca au aparut in ro ????
Ouch! Pai nu stiu, daca o sa gasesc Jasper in Iasi anunt pe forumpoate gasesti pe cineva sa iti ia una si sa iti trimita
Eu sunt din Botosani dar student in Iasi, in BT au in stoc X360 Elite doar ca e cu Falcon 100%(am un prieten de lucreaza acolo si mi-a spus ca mai au 10, din care 1 desfacuta si pusa in vitrina, in stoc si nu primesc noi pana nu le dau pe astea
)
of firar am cautat in fiecare zi si azi prin real dupa ce mia zis un natarau ca au pe stoc si am fost degeaba
Eu imi doresc sa imi mearga ps3-u in continuare si mai multe jocuri pentru el. Copilasu meu vino la tata![]()
Bookmarks