Probabil ca unii dintre voi , va mai aduceti aminte ca am mai postat aici odata , de mult , cand am tinut un last man standing all night long in brasov la un tip acasa. Anywayz , au mai fost multe gaming partyuri de pe atunci dar locatiile noastre sunt foarte mici , insa de data asta , ramane un prieten din sibiu singurel si putem tine acolo lanul acesta. Tipul are peste 6 televizoare in casa dintre care 5 HD si are 3 etaje deci e loc pt destula lume. Pana acum suntem in jur de 10 stransi . Daca e cineva din sibiu - brasov - bucuresti care vrea sa vina sa de add la blooder_cristi. Am mentionat si brasovu si bucurestiu ca sunt mai multi de aici si putem sa aranjam sa plecam impreuna.
Daca va intrebati ce o sa avem , pai , Playstation 3 , xbox 360 , wii + motion plusuri , cateva pcuri pentru ggx probabil si fifa (tastatur rulz) Jocuri : multe - fifa 11 , modern warfare 2 , halo reach , super street fighter , tekken , forza 3 , guitar hero , rock band etc etc etc
O chestie noua ar fi , taxa de inscriere , care deobicei se duce pe pizza oricine ar castiga =] Taxa fiind 10 ron.
In fine mai multe detalii va pot da pe mess.
Ca sa va faceti o mica parere la ce o sa avem pe acolo check this pic.
![]()
Bookmarks