Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 12 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 LastLast
Results 181 to 200 of 230

Thread: Tomb Raider (2013) / Definitive Edition

1. #181 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Tomb Raider ruleaza in 60 fps pe PS4: GamesRadar - GamesRadar - Tomb Raider: Definitive Edition - Twitch (@ 50:35 si 59:20)
    Până la urma cum e? Vad ca omul asta spune altceva
    http://www.vg247.com/2014/01/20/tomb...ucer-confirms/
    Tomb Raider: Definitive Edition executive producer Scott Amos has confirmed that the PS4 and Xbox One re-release will run at 30 frames-per-second.

2. #182 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Ai urmarit videoul la minutul 59:20 cum am precizat?

3. #183 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Imi scrie fail to load, nu am spus ca nu te cred, dar mi se pare ciudat cand cineva care este producător vine cu alte cifre

4. #184 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Ah, iar am uitat ca esti de pe telefon. Acelasi Scott Amos spune in video ca declaratia sa a fost interpretata gresit de jurnalisti si a clarificat spunand ca 30 fps a fost obiectivul minim atunci cand au inceput productia versiunii next-gen a jocului. Pe PS4 se pare ca s-a putut mai mult si astfel jocul ruleaza la 60 fps.

5. #185 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pe mine sincer sa fiu ma enerveaza ca are pret full. Daca era la 40$ era altceva. Totusi e un joc de anul trecut pe care multi l-au jucat deja. L-as rejuca pe PS4, dar nu sunt dispus sa dau pret full pe el.

6. #186 SP
    Member eneea's Avatar
    ^ sau sa ofere un discount pt upgrade . prevad ca n-o sa vanda foarte mult

7. #187 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Titlul perfect pentru PS+ in urmatoarele luni.

8. #188 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Performance analysis: Tomb Raider Definitive Edition; Eurogamer.net

CUTSCENE
    Xbox One
    Lowest FPS: 27fps
    Highest FPS: 30fps
    Average FPS: 29.98fps

PS4
    Lowest FPS: 32fps
    Highest FPS: 60fps
    Average FPS: 53.36fps

GAMEPLAY
    Xbox One
    Lowest FPS: 24fps
    Highest FPS: 30fps
    Average FPS: 29.84fps

PS4
    Lowest FPS: 33fps
    Highest FPS: 60fps
    Average FPS: 50.98fps

9. #189 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    well okay...ziceau ca pe xbox one nu era chiar 60 fps dar pe la 40-50 fps acuma abea este 30 fps average ?

10. #190 SP

11. #191 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    O comparatie grafica facuta ca la carte

Wow...ce diferente, mai ales la fata, chiar si fata de versiunea de PC. De X360/PS3 nu mai spun. Zici ca e un joc de prin 2004

12. #192 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mie mi-a plăcut mult cum arata si pe PS3. Eu cred ca exagerezi cand spui ca pare un joc din 2004. Joacă-l si vei vedea ca arata foarte bine si pe Xbox360/PS3 !

13. #193 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    In urma clipului pot sa zic myth busted! Arata mai bine pe Xbox One decat pe PS4 in anumite momente.

Pacat ca i-au schimbat unele trasaturi, arata mai bine inainte. Cand ajunge la 30EUR il iau si eu pentru PS4.

14. #194 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Mie mi-a plăcut mult cum arata si pe PS3. Eu cred ca exagerezi cand spui ca pare un joc din 2004. Joacă-l si vei vedea ca arata foarte bine si pe Xbox360/PS3 !
    Stai linistit ca l-am jucat si terminat cand a aparut (pe X360). Totodata, chiar m-am reapucat de el de vreo saptamana. Nu spun ca nu arata bine, dar cand le vezi efectiv puse unu langa altu, e diferenta de la cer la pamant (la fata ei si la texturile de pe corp), de zici ca-i Tomb Raider 1 vs Next Gen

15. #195 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu stau liniştit, dar comparaţia e deplasata. Xbox360 s-a lansat in 2005, atat poate si cred ca poate destul. La fel si cu PS3(2006-2007)...Comparam hardware din 2005 - 2006 cu 2013?

16. #196 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Stai linistit ca l-am jucat si terminat cand a aparut (pe X360). Totodata, chiar m-am reapucat de el de vreo saptamana. Nu spun ca nu arata bine, dar cand le vezi efectiv puse unu langa altu, e diferenta de la cer la pamant (la fata ei si la texturile de pe corp), de zici ca-i Tomb Raider 1 vs Next Gen
    Sa nu exageram

17. #197 SP
    Member Wagram's Avatar

18. #198 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Media Player Clasic: Home – MPC-HC
    Instaleazati si codecurile astea si ar trebui sa-ti mearga bine: CCCP - Combined Community Codec Pack

19. #199 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    A primit cineva azi Definitive Edition PS4 de la Altex?

20. #200 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    A primit cineva azi Definitive Edition PS4 de la Altex?
    Dupa cum ti-am zis si pe PSN, nu inteleg de ce ai comandat de la Altex si nu de la Gameshop... si la pret mai mare? Eu l-am primit vineri de la Gameshop.ro si la un pret bun (pentru membri a iesit 213 RON or so).

Jocul arata al naibii de bine pe PS4, dar am observat ca sunt niste mici hiccups... sunt momente in care "ingheata" un pic, dar din fericire isi revine intr-o secunda or so. Desi in testul de la eurogamer am vazut ca ei spun minim 32FPS, tind sa cred ca e eronat... au fost situatii in care a "sacadat", dar repet, nimic care sa devina frustrant sau sa tina o perioada mai mare de timp.

Oricum, desi nu este un joc gandit de la zero pt. next-gen (si se vede in anumite texturi), Tomb Raider demonstreaza ca "viitorul arata bine". Nu stiu de ce, mie unul mi-a dat asa un feeling de Uncharted cu Lara Croft

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 12 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 LastLast