Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 32 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast
Results 101 to 120 of 625

Thread: Mass Effect 3

1. #101 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu sunt placut impresionat de demo. Am jucat cate putin cu fiecare clasa. Inca nu m-am hotarat cu ce voi juca jocul full

Grafic arata mult mai bine ca 2-ul (de X360), dar se putea si mai bine la anumite texturi.

Cum e cu Kinect ? Il controlezi pe tot prin miscari ? sau pe el prin controller ?

2. #102 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Eu mi-am dat seama inca din demo ca va fi mai bun ca ME2. Combat-ul imi place foarte mult. La fel si coloana sonora. Am vazut ca si skill tree-ul e ceva mai complex decat in ME2.
    Din punct de vedere vizual se prezinta foarte bine, cel putin pe PC.
    Ceea ce nu imi place e lip synching care e cam praf. Probabil versiunea finala nu va mai avea problema asta.

Ah, era sa uit... au implementat si hitmarker (yuuuuuck)... probabil din cauza multiplayer-ului.

Eu zic ca va fi un candidat serios la GOTY.

3. #103 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cum sunt definite clasele? N-am jucat inca demo, dar din cate am vazut in filmuletele de gameplay nu mai sunt constrangeri din punct de vedere al armelor de foc in functie de clasa folosita. Spre exemplu, am vazut un Vanguard cu assault rifle, ceea ce nu era posibil in ME2. Atunci n-as mai vedea rostul clasei Soldier... In fine, ma poate lamuri cineva?

4. #104 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

Cum e cu Kinect ? Il controlezi pe tot prin miscari ? sau pe el prin controller ?

se controleaza prin controler, la kinect foloseste doar microfonul din cate am vazut... dai comenzi celor din echipa, ii mai spui lui shepard ce sa faca daca ti-e lene sa apesi si citesti tu singurel liniile de dialog.

5. #105 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Am uitat sa spun, la inceput, demo-ul iti ofera 3 moduri de joc si anume:

#Action - Aici sari direct in joc... dialogurile dispar si povestea se deruleaza pe baza de cutscenes.
    #Role Playing - Aici totul se desfasoara in mod traditional.
    #Story - Savurezi povestea din plin fara prea mult combat.

@Rasko, stai sa incerc clasa Vanguard si iti spun imediat.

### Edit ###

Ciudat, Vanguard-ul chiar poate folosi assault rifle. Tind sa cred ca acest lucru o sa dispara in varianta finala a jocului deoarece in demo vad ca primesti acelasi echipament, indiferent de clasa pe care o alegi.

Lista cu ce poti upgrada in skill tree-ul Vanguard-ului

6. #106 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Eu sunt placut impresionat de cat de bine iti ia comenzile Kinectul...am jucat doar prima mica parte din Demo, nu am mai vrut sa spoil it, vreau sa il savurez complet cand vine!

7. #107 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Hmm , pe PSN UK nu avem Demo , deocamdata.

8. #108 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    servere EA de rahat,tot imi da erori la conectare,vai mama lor...frumos mod de ati promova noul multiplayer din ME3, nici macar nu poate lumea sa-l incerce
    Single playerul pare misto, nu vad prea multe imbunatatiri fata de 2,grafica la fel,ba mai proasta pe alocuri,personajele in special si armurile par a avea niste texturi mai low decat in 2, iar ca si gameplay e putin mai rapid,sunetul armelor e imbunatatit si AI-ul pare ca se misca mai bine,flancheaza mai des

9. #109 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    The demo is incredible! De-abia astept varianta full .
    Si am o mica nelamurire, n-am stat sa rejoc demo-ul... E vreo diferenta intre sa zicem role-playing si story mode, in afara de faptul ca luptele sunt mai slabute in story? E cumva "storytelling"-ul afectat, sau role-playing e pur si simplu combinatia intre celelalte doua moduri, fara alte minusuri?

10. #110 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

11. #111 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Chiar tare faza cu comenzile vocale prin Kinect, sunt spot-on si functioneaza f. natural asa, nu am jucat decat prima misiune, dun need any extra spoilerz.

12. #112 SP
    UberDude Honord's Avatar
    In caz ca se intreba cineva.

Quote Originally Posted by GameInformer View Post
    BioWare confirmed the upcoming RPG will not support controllers and instead only use mouse and keyboard. "The PC version does not support controllers," said community manager Chris Priestly. "They may or may not work, but they are unsupported by the game."

13. #113 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Cum sunt definite clasele? N-am jucat inca demo, dar din cate am vazut in filmuletele de gameplay nu mai sunt constrangeri din punct de vedere al armelor de foc in functie de clasa folosita. Spre exemplu, am vazut un Vanguard cu assault rifle, ceea ce nu era posibil in ME2. Atunci n-as mai vedea rostul clasei Soldier... In fine, ma poate lamuri cineva?
    In demo putem folosi 4 arme pe orice clasa,in versiunea finala a jocului doar soldatul va putea cara toate armele deodata,celalate clase fiind limite la 2 sau 3 arme,nu mai stiu sigur,dar aceste 2-3 arme sunt la alegere.Exemplu: pe Adept iti iei Assasult si Sniper Rifle si poate un pistol daca mai poti cara,caci exista o limite de Weight pe care o poti creste avansand Mastery tree-ul.

14. #114 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Avem Demo si pe PSN , a intrat aseara putin dupa ora 12.

15. #115 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Cum sta cu framerate-ul pe PS3? Ati observat probleme?

16. #116 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    E jalnic framerateul la �nceput. După intro am ieșit ca mă durea capul deja . Am �nțeles ca e la fel si pe Xbox

Sent from my hands

17. #117 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Nu are nimic framerateul pe xbox. Merge foarte bine.

18. #118 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Nu are nimic framerateul pe xbox. Merge foarte bine.
    Sustin si eu, pe Xbox merge foarte bine.

19. #119 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Rasko cel mai bine incearcale pe amblele ca doar ai si una si alta. Pe PS3 da are ceva probleme cu scaderi de frame-uri pe ici pe colo,dar jucabil, oricum asta nu-i scuza cu nimic si iara se dovedeste faptul ca jocurile multiplat sunt optimizate ca ceapa pt PS3. Curios e ca jocul nu arata mai bine decat 2-ul cu nimic,sau cel putin eu nu am observat nimic mai bun dpdv grafic,deci logic ar fi fost ca macar optimizarea sa fie mai buna si frameurile mai ridicate, dar...nvm.

20. #120 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    la versiunea de Xbox ar trebui sa se vada o oarecare diferenta..insa la PS3 nu..ptr ca ME2 ruleaza cu engine de ME3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 32 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 16 ... LastLast