Eu n-am avut probleme cu serverele(pe pc) si demo-ul este facut cu cod vechi de 2 luni(varianta finala va arata mult mai bine).
Eu n-am avut probleme cu serverele(pe pc) si demo-ul este facut cu cod vechi de 2 luni(varianta finala va arata mult mai bine).
Pe PS 3: Arată mai urat ca 2-ul, fps-ul este de toată jena si nu mă pot conecta in multiplayer. Si
Ashley cred ca e shemale după cum arată. Eu unul sunt dezamăgit după cele 180 de ore de Mass Effect 2.
Sent from my GT-I9001
Hellooooo....reason speaking.... e un demo baieti chill out, vorbiti de parca ar fi jocul full. Apropos, sunt curios cate jocuri imi puteti numi (aparute in ultimii 5 ani) ale caror demo-uri au 1-2 ore de singleplayer+unlimited multiplayer pe 2 harti.
Din experiența destul de �ndelungată in jocuri de pc si console un demo reflecta calitatea finala a jocului.
Sent from my GT-I9001
niciodata. Un demo nu va fi niciodata mai bun/lafel de bun ca varianta finala. In majoritatea cazurilor demo-urile sunt facute cu un cod invechit si cu texturi "choppy" pentru a pastra dimensiunea cat mai mica (pe 360 de exemplu dimensiunea maxima a unui demo este de 2 gb).
Vorbesti prostii Devergo,in peste 90% din cazuri jocurile finale arata identic cu demourile,sunt foarte rare situatiile in care se observa o inbunatatire in jocul final fata de demo,defapt nici nu mai tin minte cand am vazut asa ceva in ultimi 3-4 ani de gaming. Daca am vb de un beta ceva de mp at da in acele cazuri se observa o schimbare in mai bine in jocul final,dar nu la grafica ci la optimizare,servere,matchmaking,lag,etc.
Singurul joc mai recent care imi vine in minte ca s-a inbunatatit in varianta finala este Rekoning Amalur asta ce a iesit acum,nu l-am jucat dar din ce am citit pe forumuri lumea e multumita ca au disparut nenumaratele buguri si glitchuri ce existau in demo,ceea ce e de laudat fiindca putine cazuri sunt ca asta.
Din cate vad decat tu te plangi de serverele lor. Eu n-am avut absolut nici o problema cu serverele nici pe PC nici pe 360. Cat despre faza cu vorbitul prostii, poti folosi Wikipedia sau chiar site-ul de la Bioware pentru a te documenta mai serios. Hai sa dam cu pietre daca noua nu ne place/merge![]()
Nu dam cu pietre dar intr-o zi, maine sau poate peste un an o sa dam cu banii nostri. Si cred ca este foarte corect sa punctam punctele slabe. Poate finalul o sa fie mai bun sau poate nu, dar acest demo nu reuseste sa ma entuziasmeze foarte mult. Sunt curios ce zice si Rasko.
O comparatie ca la carte intre cele 2 versiuni, unde se vede ca versiunea de PS3 este clar inferioara
Mass Effect 3 Demos Analysed • Blogs • Eurogamer.net
Been there done that soooo many times: Skyrim, Rage, Bayonetta, Mafia 2 etc. Sunt doar cateva exemple care atesta clar diferentele de performanta intre jocurile multiplatform ale celor 2 giganti, Xbox 360 iesind invingator cu brio de fiecare data, mai ales in cazul recentelor Skyrim si Rage pe care le aminteam mai sus.
Revenind la Mass Effect 3, am sa incerc sa imi dau umpic cu parerea dupa ce am jucat aseara versiunea de PS3, urmand ca diseara sa incerc si Xbox 360:
- in primul rand framerateul a fost atat de scarbos in cateva locuri incat m-a luat durerea de cap, culmea e ca s-a manifestat flagrant si in timpul cutscene-urilor - no comment
- in versiunea Mass Effect 2 PS3 au existat niste glitchuri din punct de vedere grafic astfel incat texturile pareau niste patratele ciudate a la Minecraft. Efectul intr-adevar a aparut doar in cadrul misiunilor DLC, dar se pare ca s-a infiltrat si in partea a 3-a. De cateva ori am observat aceste texturi in background si mi-a venit sa scap controlerul din mana. Mboooon...
- lipsync - ce dracu s-a intamplat aici numai Bioware stie deoarece lipseste cu desavarsire
- animatia lui Shepard cand fuge fara a avea o arma in mana mi s-a parut cel putin hilara, parca era un gandecel intors cu burtica in sus dand disperat din manute
Sa nu fiu rau si sa recunosc ca au fost parti care mi-au si placut: noile elemente de gameplay(roll, melee), sunetul si directia artistica cu noul mod de iluminare. De multe ori elementele de decor din departare au fost impresionante si parca au adus un plus la paleta de culori. Texturile(lasand la o parte glitchul descris mai sus) sunt cam aceleasi cu cele din Mass Effect 2, poate avem aici un mic plus de calitate dar s-ar putea sa ma insel deoarece n-am jucat 2-ul de 1 an.
Story - aici n-am ce comenta, captivant si imersiv!
In concluzie: mi-ar placea sa-l joc pe PS3? Da. O s-o fac? Nu stiu. Voi lua o hotarare dupa ce experimentez si demo pe 360 si voi astepta calm analiza digital foundry dupa lansarea finala a jocului. That means: NO PRE-ORDER FOR U, BOY!!
16-20 FPS �ntr un joc din 2012. Incredibil! ar trebui sa existe o comisie ceva sa interzică apariția jocului pe PS3. Ceea ce fac cei de la EA se cheamă țeapă.
Au făcut-o �nainte cu BF3 si nu au decenta ca, măcar de data asta, sa am�ne data de lansare pana �nvață băieții de la Bioware niște programare.
Apropo de animatii, soundtrack-ul din video s-ar potrivi perfect:
Sent from my hands
Chiar e jenant ! Prost o fi ala care cumpara asa batjocura de joc cu FPS-urile alea. Din pacate si mai jenant este faptul ca problema exista la o gramadaaaa de jocuri pe Ps3....
Apropo, era "promotia" aia ca daca jucai demo-ul KoA: R primeai o arma si o armura pentru ME3 si vice-versa. Am juca demo-ul KoA: R, am primit o serie de mesaje prin care mi-a indicat ca am focut rost de arma si armura pentru ME3, dar cand am jucat demo-ul ME3 nu am primit astfel de mesaje.
Voi ati primit pumnalele si armura pentru KoA: R jucand demoul ME3?
By OEE in forum Videos
By SublimingSun in forum Licitatii
By Mika in forum Console News
Bookmarks