Sunt stupid, aveam impresia ca maine e lansarea, nu pe 9...deci sunt in grafic astia de la shopto, daca trimit pe 7, pe 9 ar trebui sa fie la tine(mine).
Sunt stupid, aveam impresia ca maine e lansarea, nu pe 9...deci sunt in grafic astia de la shopto, daca trimit pe 7, pe 9 ar trebui sa fie la tine(mine).
Pai si pana la urma ce parere aveti de CE, va mai creste pretul dupa lansare sau va scadea...? Am un preorder pe Amazon si inca ma gandesc: sa il tin sau sa il vand ...
De curiozitate, cat era la pcgarage?
380.
dar era ipotetic... nu au avut si nu vor avea vreodata produsul...
ce versiune de CE ai?
Pai ajunge si ipotetic(too much for my money anyway
)
Am de PC de la Amazon, ca daca stiam ce preturi baga aia la Xbox pe ebay il luam pe ala si imi scoteam din bani pentru al meu de PC...
Eu sunt cu PCul, ca pe platforma asta ma intereseaza mai mult mini colectia care o am in plan.
mwahahahaaa, hai cu tata! Se pare ca sanse sunt sa-l dezvirginez pe 9: Your item, posted on 05/03/12 with reference XXXXXX has reached the destination country".
Mass Effect - Secret Crew Romance:
---------- Post added 06-03-2012 at 11:48 AM ----------
Si IGN Review:
---------- Post added 06-03-2012 at 12:08 PM ----------
Gamespot Review:
Cine se baga la un review "neaos" pentru CG? Ceva tipic romanesc (cu note mici, ca romanii sunt mai critici)?![]()
Mates..pe ShopTo e din nou disponibila varianta standard + tricou N7. Am bagat si eu comanda..pare bunicel![]()
Mda, mi se pare oricum penibil sa ajunga oferta de pre-order mai slaba decat cea de retail. Tu ai luat tricou+gearpack DLC, eu la preorder tricou+assault rifle. deci da.
Pai tot preorder am luat si euEu i-am dat acum pentru ca am prins din nou tricoul, care disparuse de ceva vreme. Au si anuntat pe FB ca e posibil sa reapara datorita precomenzilor anulate. Si uite ca unii chiar le-au anulat
![]()
Dont shoot...il am si eu deja comandat pe PS3,dar isi cam bat joc de consola asta in opinia mea.Cum altii pot si altii nu, is beyond my comprehension.
pai ptr ei timpul inseamna bani(ca ptr aproape orice mare producator de jocuri-si nu numai)..si s-au gandit ca mai bine lanseaza si varianta de PS3 acum,cu toate celelalte,decat sa stea sa rezolve problemele astea si sa ne scuteasca de nervi...hype-ul era prea mare ca nu o scoata acum...pacat...e clar ca jocuriile multiplatform necesita o mai mare atentie din partea studio-uriilor cand vine vorba de portarea pe PS3..dar asta nu e o scuza sa vii cu un joc cu 16-20fps..
By OEE in forum Videos
By SublimingSun in forum Licitatii
By Mika in forum Console News
Bookmarks