Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 32 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 625

Thread: Mass Effect 3

1. #181 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    Mersi, mi-am comandat si eu.
    Sper sa ajunga mai repede ca editia limited a Metal Gear pe care o astept din 30 ianuarie.
    Ouch, la mine CE de la MGS a ajuns pe 22 sau 23 februarie.

Mai jos cateva detalii legate de DLC-urile exclusive de la zavvi:

"Take Earth back with the exclusive N7 Warfare Gear, which includes the N7 Defender Armour, N7 Valkyrie Assault Rifle. Shrug off enemy fire with the N7 Defender Armour and its amplified shields then drop the opposition with high calibre fire from the N7 Valkyrie Assault Rifle.
    N7 Rifle: Deliver two rounds per shot with deadly accuracy. Stop the opposition dead in their tracks with superior high calibre rounds.
    N7 Defender Armour: Improved shields and health. Survive even the most punishing of battles and withstand sustained enemy fire."

2. #182 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    gameshop nu mai aduce ME 3 deloc ??wtf ?

3. #183 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    daca cauti varianta de ps3 vezi ca la zavvi este acum disponibil
    jump on
    Mass Effect 3: N7 Collector's Edition (Pre-Order Bonus DLC) PS3 | Zavvi.com

4. #184 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    gameshop nu mai aduce ME 3 deloc ??wtf ?
    Da se pare ca versiunea normala o sa o aduca la ceva timp dupa lansarea oficiala, iar cea de colectie nu va mai fi adusa deloc.

Din fericire tot azi Zavvi a decis sa suplimenteze stocul cu ocazia stirii cu noul DLC exclusiv al lor. Si de atunci tot am dau PM-uri la cei pe care ii stiam ca vroiau sa ia CE Edition. (scuze, dar pe tine te-am uitat )

5. #185 SP
    Member solaru's Avatar
    nu a comandat nimeni 2 ME3 CE de XBOX?

---------- Post added 01-03-2012 at 05:48 PM ----------

...eu nu m-am uitat decat in momentul in care am primit emailul de la gameshop...si din pacate atunci nu mai erau decat de PS3 la Zavvi...si ar fi pacat de precedentele ME jucate pe XBOX.
    in cel mai rau caz luam un CE pe PS3 si o var normala pe XBOX..

6. #186 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Poti incerca sa vorbesti cu ei poate mai suplimenteaza stocul, la fel cum au facut si cu varianta de PS3 care era sold out azi. Eu asa am facut cand am primit mail de la Gameshop. Am trimis mesaj la Zavvi explicandu-le ce s-a intamplat si le-am spus ca vor veni destule comenzi de la noi din tara. Cei de la zavvi mi-au raspuns prompt spunand ca vor suplimenta cantitatea in ziua de azi, lucru care s-a si intamplat (probabil avea o mai mare relevanta faptul ca la ceva timp dupa ce mi-au raspuns la mesaj au anuntat si DLC-ul lor exclusiv). Overall, inca o bila neagra pentru Gameshop si multe puncte in plus pentru Zavvi.

7. #187 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    chiar ma intrebam de ce o taiase Razvan asa de brusc pe topicul aferent gameshop-ului, dupa cate se vede stia el ce uragan de posturi s-ar fi abatut acolo...

oricum eu din principiu nu o sa mai cumpar de acolo.

am reusit sa fac precomanda la pcgarage pentru xbox CE, unde la fel ca si cei de la gayshop mi-au dat asigurarile de rigoare....
    acum e scos acum si de la ei de pe site. vom vedea.

urata treaba oricum, dupa parerea mea o lovitura de imagine destul de nasoala pentru gameshop, chit ca a fost sau nu vina lor.

8. #188 SP
    Member solaru's Avatar
    am trimis un mail si la zavvi... care , daca stau sa ma gandesc acum, suna chiar patetic... dar prea multe sanse nu sunt.

cat despre "baddream"shop.ro nu mai vreau sa cumpar, nu mai vreau sa aud de ei, nu ma mai intereseaza. nu oamenii sunt de vina, dar de obicei pe ei se varsa naduful userilor... asta este...

adevarul ca ziua incepuse cu o veste buna - Microsoft a decis sa includa si Romania in lista tarilor suportate de Windows Phone Marketplace, ceea ce ma face sa cred ca si XBOX Live nu e departe... si apoi vine prostia asta si am vazut negru in fata ochilor... nu imi venea sa cred ce citesc...

am facut precomanda pt varianta de PS3 in speranta fffffffff mica ca voi reusi sa o schimb cu una de XBOX... dar nu sunt foarte increzator in posibilitatea asta...

9. #189 SP
    Member Aliosa's Avatar
    daca imi trimit mie din greseala versiunea de 360 promit sa facem schimb.
    SirAndrew m mult ca sigur ca cei de la PC Garage erau aprovizionati de bestdistribution. Imi pare rau de tine.

10. #190 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    IGN Live Presents: Mass Effect 3

The epic tale of Commander Shepard comes to a climactic end on March 6. You can get an early look at a few missions and its new multiplayer mode right here at IGN on Monday, March 5.

What: Mass Effect 3 Live Stream
    When: Monday, March 5, 1:00PM-3:00PM Pacific
    Where: Right here -- bookmark this page.
    Why: Check out single-player, multiplayer, and win a copy of the game!

We'll be answering your questions live during the show -- just tweet us @IGN with #me3. That also automatically enters you to win a copy of the game.

See you Monday!

11. #191 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    daca imi trimit mie din greseala versiunea de 360 promit sa facem schimb.
    SirAndrew m mult ca sigur ca cei de la PC Garage erau aprovizionati de bestdistribution. Imi pare rau de tine.
    mai mult ca sigur ca asa e. draguti totusi ca au spus ca il aduc sigur

am comandat si ps3 si xbox si mi-au dat repede mesaj ca daca sunt sigur ca vreau 2 jocuri.

iar dupa avalansa de precomenzi pe care au avut-o la pranz de la toti "pagubitii" gameshop s-au gandit mai bine si l-au scos de pe site.

asta e... sunt curios ce specula o sa fie pe aici cu editiile astea CE si la cat se va ajunge cu pretul dupa lansare.

12. #192 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    ME3: Launch Trailer:

13. #193 SP
    Senior Member Mask's Avatar

14. #194 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Tour of the New Citadel - Mass Effect 3

15. #195 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Scuze de off:

Cine a primit tricou cu jocul (pre-order era) si vrea sa-l vanda sa-mi dea un PM ca-l cumpar eu.

Multumesc.

Din pacate pe shopto nu mai e in stoc...

*p.s.

Sa-mi dea neaparat PM pentru ca eu nu urmaresc acest topic. Nu-s fan Mass Effect. Thank you.

16. #196 SP
    Member faxiu's Avatar
    Te-ai grabit cu P.S-ul... Daca e sa-l vand, o voi face unui fan. Momentan nu stim ce tricou va fi, acolo era o simulare. O sa vedem cum e cand mi-o ajunge. shopto zice ca face livrarile incepand cu 7.03, asa ca mai dureaza pana aflam. . E prima comanda de la ei, oare cat o face pe drum? (bucuresti)

17. #197 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Serios trimite de pe 7?? eu ma asteptam sa primesc jocul azi sau maine de la ei. De obicei la precomanda jocul iti ajunge in ziua lansarii sau cu o zi inainte chiar. Daca trimit de pe 7 vineri ai jocul, faxiu.

18. #198 SP
    Shopto trimite jocurile cu 1 zi inaintea lansarii oficiale deci sunt sanse sa-ti ajunga vineri (Doar de bucuresti vorbesc )
    Acum depinde si de postas,ce poama e...sa nu-ti puna preaviz si sa-l ridici Luni

19. #199 SP
    Member faxiu's Avatar
    Da, mi-au dat email "conform intelegerii retailerilor cu EA, vor incepe livrarile de pe 7". Eu si luni as fi multumit sa-mi ajunga. Oricum memeorez tracking number si spamez telefonic oficiile postale .
    -----
    nu pot fi creativ intrucat sunt proaspat propitar in acest ansamblu . Nu stiu cand vine sau cum arata postasul/posteritza.

20. #200 SP
    Ai putea fi si tu mai creativ si sa te "imprietenesti" cu postasul. Al meu ma iubeste si nu-mi lasa preaviz

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 32 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast