Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 32 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 625

Thread: Mass Effect 3

1. #241 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Shopto nu m-a dezamagit nici de data asta, mi-a ajuns azi coletul. Faxiu, ar trebui sa il ai si tu tot azi.

2. #242 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Kragod, cand ti-a fost expediat?

3. #243 SP
    Ieri, tocmai de aia m-am mirat ca a ajuns azi.
    Si da, consider ca este"better with kinect sensor".

4. #244 SP
    Member faxiu's Avatar
    din pacate la mine a stat de pe 7 la pranz pana pe 8 seara in tranzit BSI. Azi dimineatza a ajuns si la oficiul meu, o sa-l incing diseara. Shopto l-a trimis super OK. Cu romanica e mai greu...

5. #245 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    din pacate la mine a stat de pe 7 la pranz pana pe 8 seara in tranzit BSI. Azi dimineatza a ajuns si la oficiul meu, o sa-l incing diseara. Shopto l-a trimis super OK. Cu romanica e mai greu...
    Sa pregatesti adeptul ala pt cand ne ajunge si noua,sa aibe cine sa ne inghete fantomele

6. #246 SP
    Junior Member Lylo's Avatar
    Am si eu o intrebare. Daca joc Mass Effect 3 ZONA 1 se mai pot importa salvarile din Mass Effect ZONA 2? Sau trebuie sa fie toate jocurile aceeasi zona? Am Playstation 3.

7. #247 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mda...Il iau azi pe 360. N-am curaj sa merg pe varianta PS3.

Lylo, recomandat ar fi sa fie aceeasi zona sa-ti citeasca salvarea. Nu cred ca merge daca sunt zone diferite.

8. #248 SP
    Junior Member Lylo's Avatar
    @Raskolnikov1944: Asa ma gandeam si eu, multumesc.

9. #249 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Eu l-am luat de pe PSN la launch date in US; am avut o problema cu shopto o data si n-am vrut sa risc la asta. Super joc - primul playthrough pe story.

10. #250 SP
    Si cum se comporta? Are acele frame-drops oribile postate de Koba in paginile anterioare?

11. #251 SP
    Nope, nimic de genul asta. Nu am observat nici un bug pana acum (am doar vreo 5 ore de playtime, asa ca nu stiu cum va face mai incolo, dar pana acum nimic). Insa - freaky fact - a dloadat automat un patch imediat dupa ce am instalat jocul. Freaky pentru ca era ziua lansarii - deja aveau un patch gata, wtf? Poate patch-ul era un fix pentru asta, nu stiu...

12. #252 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Din ce stiu eu au anuntat de mult ca vor scoate day 1 patch, dar parca erau fixuri pentru cei care importau salvarile... Nu am urmarit videoul cu framedrops, dar dupa o anumita misiune frama putin pe Citadel si pe Xbox. Acum parca nu mai face. Si am mai intalnit vreo 2-3 buguri la cover si altul pe Citadel, unde m-am lovit de un "zid invizibil". Small stuff, la cat de bun e jocul.

13. #253 SP
    Member faxiu's Avatar
    Mass Effect I has it!. Sa vad daca imi pastraza caracterul facut aseara pan ala lvl.8. Ca era full trial de US iar eu am UK. uișălsi.

14. #254 SP
    Quote Originally Posted by GODZYLLA View Post
    Din ce stiu eu au anuntat de mult ca vor scoate day 1 patch, dar parca erau fixuri pentru cei care importau salvarile... Nu am urmarit videoul cu framedrops, dar dupa o anumita misiune frama putin pe Citadel si pe Xbox. Acum parca nu mai face. Si am mai intalnit vreo 2-3 buguri la cover si altul pe Citadel, unde m-am lovit de un "zid invizibil". Small stuff, la cat de bun e jocul.
    Si eu am crezut aseara ca am intalnit invisible wall pe Citadel; turns out era un geam de care nu mi-am dat seama ca e acolo... Shepard-ul meu e echivalentul alora care se dau cu capul de usa la Carrefour....

15. #255 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Nu, nu, la mine imediat cum iesi din Normandy pe Citadel si faci dreapta, am "taiat curba din scurt" si am ramas oarecum blocat, indiferent in ce directie miscam, in final personajul "sarind" la un metru mai in fata. Dar dupa cum spuneam, detalii minore la asa un joc
    (btw, vrei careva cod CE?)

16. #256 SP
    Ce contine codul? Il vinzi?

17. #257 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Nu lua codul ca primesti invisible wall

18. #258 SP
    Quote Originally Posted by GODZYLLA View Post
    Nu, nu, la mine imediat cum iesi din Normandy pe Citadel si faci dreapta, am "taiat curba din scurt" si am ramas oarecum blocat, indiferent in ce directie miscam, in final personajul "sarind" la un metru mai in fata. Dar dupa cum spuneam, detalii minore la asa un joc
    (btw, vrei careva cod CE?)
    Daca e codul pt "From Ashes" l-as dori eu.

19. #259 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Fiind cod(uri) din editia retail ar trebui sa contina tot, numai ca in format digital...

20. #260 SP
    Member faxiu's Avatar
    Baietzi, eu voi juca de pe contul de RO. Deci care doritzi, add "stefaxiu". PS3 that is...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 32 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast