Ai mers pe Drell cu melee maximizat? Sau pe biotic? Ca-s curios daca a tinut tactica biotic charge urmat de melee. Am vazut ca face ravagii.
Ai mers pe Drell cu melee maximizat? Sau pe biotic? Ca-s curios daca a tinut tactica biotic charge urmat de melee. Am vazut ca face ravagii.
Uitati de ce nu ne puteam conecta aseara cu caine: Patch 1.03 | BioWare Social Network
Se pare ca in US au lansat patchul 1.03 (16 mb) si exista o incompatibilitate cu versiunile noastre EU ce nu au primit inca acest patch. Nu se cunoaste ce modificari aduce deoarece BioWare nu a pomenit nimic despre el.
Stealth patch ftw
In alta ordine de idei,am citit pe forumuri ca toate caracterele si armele noi din DLC se deblocheaza random din pachete, tb sa bagam niste golduri deseara ca nu mai am nici un ban,i-am cheltuit pe toti aseara lol
,si tot nu am javelinul
![]()
Deci dupa ce a facut patch 1.02 si ne-am jucat noi trei, a trebuit sa iesim sa isi mai impinga un patch on the fly, dar totusi nu este 1.03... Haos, walk with me, and take an arrow to the knee...
in alta ordine de idei: mai apucam sa jucam impreuna pana la patch-ul 1.4 sau tre sa joc ca aseara cu toti american fast food![]()
OPERATION RESURGENCE
Operation BEACHHEAD eased the pressure on allied planets and freed up conventional forces that were being hammered by the Reapers. With these reinforcements, the allies can use RESURGENCE to target more critical infrastructure.
Anyone who has the Resurgence Pack multiplayer DLC operational during this weekend will be granted a Reserves Pack. A Reserves Pack unlocks one of the new random alien classes guaranteed.
All participating squads will earn +10% additional experience when playing on the Resurgence expansion’s new maps, Firebase: Condor and Firebase: Hydra.
Welcome to Operation Resurgence, the next N7 Challenge Weekend!
This week we released our first multiplayer expansion, the Resurgence Pack. This DLC added new maps, characters, weapons, and consumables. If you haven’t had a chance to download it yet, make sure to grab it; it’s available for no additional charge.
Firebase Condor and Firebase Hydra are available immediately. If you download the Resurgence Pack and play this weekend you will be rewarded with a Reserves Pack the following week, containing one new Resurgence character.
This Operation is currently available to Xbox 360 and PC users only, and will run from Friday, April 13th at 5PM PST to Monday, April 16th 5AM PST. Unfortunately, we are not yet able to offer our Multiplayer Challenge weekends on PlayStation 3. Sony has not yet approved the promotion. We continue to work with them to find a compromise, but until then, Sony will not allow us to run the same Multiplayer Challenges on the PlayStation 3 that we run on Xbox 360 and PC.
Please remember to set “Upload Gameplay Feedback” to “on” in the online options to be able to participate in Operation Resurgence.
Am bagat un silver si un gold azi dimineatza cu niste americani OK. Unul dintre ei, lvl 500 si ceva, avea toate caracterele noi. Cica numai din spectre pack si super spectre. Acu' tine si de noroc. Pe gold cu schema la getzi cu grab a avut puncte f. putine, DAR avea drona crescuta pe shield regen la team. Am fost doar eu inginer salarian iar restul infiltratori salarieni. Fara overload toti 4. Cele mai multe killuri le-am facut cu decoy-ul axat pe stun, imprastiat si lvl6 shield regen. Eu nu am stiut ca da si decoy overload cand dau eu shield drain. Deci da. La mine la munca se anuntza inca o zi de disperare maxima, asa ca o sa intru mai tarziu putzin (sper macar la un 10 - 10.30). Ah, am uitat sa zic, mi-a dat harponu' sniper si geth SMG plus a4-a racheta la slot.
Prea multa liniste pe aici, si ma simt cam singur de cateva zile... Stiam eu ca nu tre sa va ajut sa faceti goldurile. Avand atat de mult timp "alone" cu strainezii, si ajungand la harpoon 2, am decis sa-i mai dau o sansa. Gizas, este dementiala. In primul rand ca este 1shot kill cam la orice care are weakspots. In al doilea rand, ignora bariere si shielduri. Un kill pe gold este la fel de facil/rapid ca unul pe bronze tocmai din acest ignore armors. In al treilea rand, fiind arma cu charge, o incarci -> cloak -> tragi -> mai tragi odata fara charge si eventual mai dai o putere pana iti sare cloakul. Si ce nu pica din prima (mai ratezi headshot de cateva ori), mai raman 20% damage in timp. Deci da. Si sa nu uitam ca este destul de usoara pt. un sniper si are si reload rapid. Am facut bronze si silver singur pe harta aia de pe tuchanka iar pe gold am picat la obiectiv hacking in tura 6... Cu cerberus ca au capul la locul lui si nu vin ca dementii pe direct. Intr-adevar am probleme la atlas ca nu are headshot. Koba te invit l ao tura diseara sa testam niste chestii fix pe tema asta (tu esti expertu' sniper)
Ok man,o sa revin si eu deseara,am facut o mica pauza ca incepuse sa ma plicti otara mp, to much grinding on gold in the last days
.
Man eu nu m am lasat. Trebuia sa zici ca bagi mp. Si eu am bagat cu strainezii pt ca am crezut ca v ati lasat. Sunt mufe strainii astia. Ori pici cu Rambo in echipa si el omoara, el moare etc. ori pici cu retardati cu bala la coltu gurii si dai in crize de nervi. Una peste alta ma bag si eu deseara.
By OEE in forum Videos
By SublimingSun in forum Licitatii
By Mika in forum Console News
Bookmarks