Supraapreciat:MW2,Black Ops
Subapreciat: Portal,Medal of Honor,World of Goo
Subapreciat : Nier , Risen , Call of Juarez : Bound in Blood , Enslaved
Supraapreciat : Halo 3 , Halo Reach , God of War 3
Supraapreciate:
- GTA4 (un joc bun insa nu de nota 10, ba chiar expansionul TheBalladOfGayTony mi s-a parut peste original dpdv al fun/misiunilor);
- COD Black Ops (este sub MW2 in MP, SP la fel de bun);
- Halo 3, Halo ODST, Halo Reach (probabil doar sunt subiectiv, insa MP nu e atat de grozav cum spun unii, SP ul a fost foarte bun la Reach);
- Uncharted 2 (jocul anului?! No way! Puzzle & Shooting in mijlocul unor ruine antice... So boring...)
Subapreciate:
- Fable 3 (un joc cam "bugos", insa cu o poveste captivanta si un gameplay asemanator, i-as fi dat 8.5-9, nu 7.5);
- NFS Shift (toti ahtiatii dupa realism l-au hulit, de parca ar fi avut vreo legatura cu ce joaca ei; m-a tinut lipit de TV vreo 2 saptamani);
- Mass Effect 2 (de departe un joc de nota 10 si probabil cel mai bun joc de pe Xbox360).
PS: Am jucat toate jocurile de mai sus in proportie de aproape 100% in SP si de la 2 la mai multe saptamani in MP.
Daca si Mass Effect 2 e subapreicat inseamna ca nu sti ce inseamna termenul ... are 96 pe Metacritic .
Si de Uncharted 2 as avea de comentat da' e opinia ta .
Pai eu am spus ca e de nota 10. Din site-urile cunoscute niciunul nu i-a dat 10 (gamespot - 9, ign - 9.6 etc.), in schimb i-au dat GTA-ului...
Legat de Uncharted 2 normal ca sunt subiectiv, nu a venit cu ceva revolutionar, cel putin pentru mine....
Am uitat sa spun si de Alan Wake...povestea incepuse promitator insa m-am plictisit sa umblu noaptea prin padure si sa ma fugareasca taietorii de lemne infumurati....
supra-apreciatL
GTA4 (oribil oribil oribil din toate punctele de vedere; camera, sunet, umbre, texturi, animatii, voice acting, story, movement;
RDR, Vanquish (jocuri ok, dar in niciun caz de 9 sau de nominalizat pt goty)
Rock [Band 1-3 (ataaat de plictisitor, si la tobe si la chitara, iar la dificultati mai mari se bazeaza pe gimmicky tricks in loc sa iti testeze indemanarea);
Pure, Mirror's Edge (plictisitoare si just plain bad);
SSBB (nu stiu de ce le place atator jucatori aceasta tentativa de joc... nu exceleaza pe niciun plan: miscari foarte putine si invariate, locatii la fel, chiar si personajele sunt dezamagitoare, MK:A este dupa parerea mea un joc mult mai reusit);
DeBlob (conceptul este unul grozav, dar controlul lasa de dorit, abea astept sosirea noului titlu pe consolele HD);
No More Heroes 1 si 2 (great in concept, terrible presentation);
World of Goo (plictisitor si neinspirat)
sub-apreciat:
Darksiders (atmosfera si gameplayul superbe);
Transformers: War for Cybertron (cast-ul de personaje atragator si gameplayul foarte frumos si chiar diversificat);
Guitar Hero 2 si 6 WoR (sunt cele mai fun in single player mai ales cu chitara);
LEGO Rock Band (cea mai buna optiune pt tobe - scapand de pedala aia care strica toata distractia, te distrezi mult mai bine daca joci pe hard/expert numai cu betele decat pe easy/medium si cu betele si cu pedala, nu stiu de ce @#$% nu au introdus optiunea asta si in RB3);
Marbles Balance Challange si The Munchables (jocuri foarte foarte distractive si bine realizate, dar totodata si destul de necunoscute si nepopulare);
Just Dance 2/Wii Party/Rayman Raving Rabbids TV Party (cele mai jucate si amuzante jocuri la party-uri)
Nu stiu de ce, dar am impresia ca unii dintre voi nu stiu ce inseamna subapreciat si supraapreciat. Nu de alta, dar Mirror's Edge nu a fost chiar apreciat (vanzari slabe, note destul de mici), iar Mass Effect 2 este candidat la GoTY si are 96 pe Metacritic. De restul nu comentez pentru ca tine de preferintele fiecaruia (de ex. Uncharted 2 mi s-a parut un joc foarte bun, valabil si pentru altele de aici).
Subapreciate: Beyond Good and Evil, Psychonauts, Heavenly Sword si mai recent Catelvania LOS
Supraapreciate: seria GTA, seria Halo, seria COD, seria Resistance
Pareri personale,nu o luati in nume de rau.Sunt jocuri bune toate dar unele primesc prea mari note la review-uri si s-a creat prea mult hype in jurul lor.
Cate Halo-uri ai jucat tu pana sa-l supraapreciezi?![]()
Oricum, ai dreptate in ce zici mai sus. Pe metacritic Guitar Hero 2 e cel mai tare music game, iar colegu il catalogheaza drept "subapreciat".
Topic-ul asta n-o sa fie prea sanatos, pentru ca merge pe ideea "cum, tu nu apreciezi ce apreciez si eu"? Starneste scandal ieftin doar de la premiza ca "vai sunt ofuscat, jocul X e genial cum de tie nu ti-a placut?". Nu mi-a placut ca asa am vrut eu, acu spanzura-ma si da-mi in cap cu sistemu' tau de valori, ca e foarte important sa stiu care-i parerea ta despre parerea mea. /irony
Supraapreciate: Call of Duty... n-am inteles niciodata isteria anuala cu CoD.
Subapreciate: Darksiders (cel mai bun joc din 2010), Prototype, The Darkness.
Na eu m-am uitat pe Gamespot nu pe Metacritic si 9.6 nu e 10. Ii dau dreptate lui Khan: fiecare sa isi dea cu parerea si aia e.
Dar, referitor la parerile lui Miata sunt de acord ca nu stie sa aprecieze jocurile.![]()
eu nu stiu? pai bine ca stii tu ma care zici ca Mass Effect 2 e subapreciat iar GTA IV si Halo sunt supraapreciate, chiar n-ai nicio treaba cu jocurile, dute si joaca god of war si lasa-ma
Uite inca un joc subapreciat care ar trebui incercat de multa lume: Mount&Blade. Si developerii au anuntat ca vor lansa in curand si un Mount&Blade Collection care o sa contina jocul+ cele doua expansion-uri (Warband si With Fire and Sword). Uitati-va pe youtube la niste video-uri ca sa vedeti ca e ceva mai diferit daca ma intrebi pe mine![]()
Subapreciat: The darkness 2, chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun, iar povestea ma face sa vreau sa adorm pana apare 3 sa vad ce se intampla cu Jackie.
Supraapreciat: Toata seria Call Of Duty, vai, ati pus un pistol nou in joc?Si doua harti?E deja un nou joc! Nu ca nu imi place sa ma joc din cand in cand online cu telecomanda de la Wii deoarece nu suporta controllerul de gamecube, dar totusi, mai schimbati cate ceva, ar fi fost buna o poveste pe care sa nu o uiti dupa 5 zile(si care nu este mare parte inspirata din realitate, imagination!).
Subapreciat: Seria The Blackwell, jocuri adventure point&click cu o grafica in stil retro. Puzzle-urile sunt destul de uşoare dar povestea este foarte interesantă şi dialogurile foarte bine scrise, povestea urmăreşte o t�nără ce descoperă că poate vorbi cu spiritele şi că le poate ajută să-şi găsească odihna. Merită să-l jucaţi dacă v-au plăcut jocurile adventure din anii 90, oricum toate cele 4 jocuri sunt foarte scurte, in jur de 50min fiecare.
Bookmarks