Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 66 of 66

Thread: Cele mai sub- / supraapreciate jocuri

1. #61 SP
    Member Xristina's Avatar
    Nu chiar, CoD este supra-apreciat de toata masa de jurnalisti, insa cand vine vorba de gameri e apreciat doar dupa cei ahtiati dupa serie.

Call of Duty: Modern Warfare 3 for PlayStation 3 Reviews, Ratings, Credits, and More - Metacritic uita-te la notele date de jurnalisti si cele date de useri.

2. #62 SP
    Member Hazer's Avatar
    Subapreciat: Mi se pare foarte mult Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. Am avut chiar si pre-order la el.. in primele zile au fost destui oameni online, iar dupa ce a aparut Battlefield 3 abia de mai erao vreo 800 de oameni, iar serverele erau pline cu boti. Noroc ca au mai lansat acum niste update-uri majore dupa ce au scos editia GOTY (pff yeah) si au mai hype-uit fanbase-ul.

Supraaperciat: Cu siguranta Metal Gear Solid (4). Chiar nu am inteles de ce il ridica lumea atat de mult in slavi sau poate ca nu inteleg eu stilul asta japonez de a aborda un joc de acest gen. Stealth-ul mi s-a parut o mizerie in comparatie cu, sa zic.. Deus Ex: Human Revolution unde chiar functioneaza.

Just my 2 cents!

3. #63 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Supra-apreciat Diablo III.
    Minusuri DRM-ul. , serverele pica garla si alte cele , nu stiu cum e ,nu il am , doar din ce am citit pe net si mi-au zis cunostintele...cand au timp liber sa il joace , pac errorr 73 . Asta e un joculet care e supra-apreciat cu toate +le si -le pe care la are.

4. #64 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by Xristina View Post
    Nu chiar, CoD este supra-apreciat de toata masa de jurnalisti, insa cand vine vorba de gameri e apreciat doar dupa cei ahtiati dupa serie.

Call of Duty: Modern Warfare 3 for PlayStation 3 Reviews, Ratings, Credits, and More - Metacritic uita-te la notele date de jurnalisti si cele date de useri.
    Sunt biased. Plătiți, murdari, call them as you want.

5. #65 SP
    Member Xristina's Avatar
    Conteaza cum sunt? Cand tragi linie CoD este supra-apreciat, faci un shameless copy paste in fiecare an si toata lumea incepe cu OMFG ce tare o sa fie noul Call of Duty.

6. #66 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Sadismek View Post
    Sunt biased. Plătiți, murdari, call them as you want.
    ce ma amuza la CoD e ca sunt pana si pe forum foarte multi useri care comenteaza de serie, dar totusi dau pre-order sau il cumpara in prima zi, fac parte din clanuri sau cumpara foarte multe DLC-uri. Dar cand vine vorba de asta cu unii oameni, parca le e rusine ca il joaca. Si in Anglia vorbeam cu multi oameni care tot comentau de CoD, dar totusi mergeau la lansarile ce aveau loc la miezul noptii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4