l-am inceput si eu azi, mi se pare o inbunatatire foarte mare, comparativ prima parte. chiar sunt curios cum se va desfasura actiunea
este un joc foarte bun, chiar ma asteptam sa nu fie chiar asa bun, dar ma bucur ca m-am inselat
l-am inceput si eu azi, mi se pare o inbunatatire foarte mare, comparativ prima parte. chiar sunt curios cum se va desfasura actiunea
este un joc foarte bun, chiar ma asteptam sa nu fie chiar asa bun, dar ma bucur ca m-am inselat
Am si eu nevoie de ajutor cu achievement vitruvian man .. nu stiu ce trebuie sa fac.. ma poate ajuta cineva? multumesc
Dar eu ce sa mai spun cu 99 pene gasite?Am renuntat dupa multe ore de cautari.. deja ma durea capul
da , e f aiurea incepi sa te enervezi cand vezi ca iti ia atata timp sa le cauti si nu gasesti sau ai luat pe parcursul jocului si uiti .Cred ca in venetia sunt alea uitate de mnacolo e mare inghesuiala de pene
vedeti ca puteti vedea unde va lipsesc pene. in meniu la dna mutati pana ajungeti la feathers. acolo va arata pe fiecare oras xx/xx unde sunt districte e si mai usor![]()
un joc frumos ca si story line dar cam prost aranjat pentru varianta de ps3, ma rog, ceva framedrops si cateva glitch-uri stupide. una peste alta merita un 7.
Bookmarks