Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 13 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 20 of 255

Thread: BioShock 2

1. #1 SP
    Member steauacroitoru's Avatar

BioShock 2

�n ultima perioadă avem parte numai de confirmări. Dacă ieri vorbeam �n mod oficial de Gothic 4, azi vorbim de mult-aşteptatul sequel pentru mult-premiatul BioShock.

E clar că un joc cu at�tea premii la activ şi cu at�tea copii v�ndute �n toată lumea nu avea cum să răm�nă ne-exploatat, mai ales că niciodată cei de la Take-Two sau Kevin Levine �nsuşi n-au negat niciodată posibilitatea unei continuări.

Ei bine, �n cadrul ultimului raport financiar al Take Two, dat publicităţii ieri, compania americană asupracaruia planeaza nori de dezvoltare s-a g�ndit că n-ar fi rău să-şi mai crească valoarea de piaţă, aşa că a confirmat bucuroarsă nevoie-mare BioShock 2.

Nu se ştie �ncă dacă va fi tot dual-platform, adică Xbox 360 şi PC, dar jocul e aşteptat �n 2009, cam �n aceeaşi perioadă �n care a "plonjat" şi BioShock 1, respectiv intervalul August-Octombrie. Echipa care se ocupă de el este una nouă, şi va fi localizată la noul studio 2K Marin, din Novato, California. Pentru cei care �ncă nu ştiu, compania Irrational Games, fondată şi condusă p�nă anul trecut de eminenţa cenuşie Kevin Levine, a devenit �ntre timp (după ce a fost preluată de Take Two) 2K Boston şi 2K Australia, cele două filiale fiind de altfel responsabile pentru varianta de PC, respectiv Xbox 360 a BioShock-ului.

2K Marin e al treilea studio �n această ordine, şi deşi are oameni noi, mai există printe ei c�ţiva care au lucrat la jocul anului 2007, iar Kevin Levine va coordona �n continuare sequel-ul, alături de un proiect nou şi misterios.
    Sursa:BioShock 2 confirmat (de parcă mai era nevoie...)
    Eu il astept cu nerabdare si am incredere ca va fi la fel de reusit ca primul

2. #2 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Va fi unul dintre cele mai bune jocuri ale anului 2009.Cred ca este jocul pe care il astept cu cea mai multa nerabdare in 2009

3. #3 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Esti cu vreo doua luni in trecut. Jocul a fost confirmat odata cu aparitia teaser-ului pentru Bioshock 2 pe varianta de PS3 a lui Bioshock. Si se stie de foarte mult timp ca Bioshock este trilogie si ca Bioshock 2 va fi pe PS3, Xbox 360 si PC.

PS: OMG! Stirea e din martie. Chiar crezi ca mai intereseaza pe cineva?

4. #4 SP
    istrategie vad ca am cati va useri pe care chiar ia interesat stirea,uita te la thanks nu te mai baga unde nu ti fierbe oala eu nu am comentat la posturile tale niciodata

5. #5 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Daca ai fi pus un comentariu facut de tine si teaser-ul jocului nu m-as fi bagat, dar o stire din martie e absurd. Pe mine m-a indus in eroare: credeam ca au confirmat ieri jocul. Nu mai da copy/paste la orice gasesti pe net de acum un an.

6. #6 SP
    Am mentionat ca stirea nu este scrisa de mine.Am dat si sursa,deci nu ai motiv de suparare

7. #7 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pai cam are dreptate istrategie, suntem in decembrie. Se stie deja de ceva timp ca va aparea Bioshock 2, deci nu este de actualitate stirea
    Oricum, poate deveni thread-ul jocului, nu neaparat al stirii.

8. #8 SP
    Member oBL1O's Avatar

9. #9 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    E pur si simplu fenomenal. Mi se pare excelent.

10. #10 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Frumos dar nu mi se pare ceva fenomenal, mi se pare un sequeel normal.Va fi in topu 2009 din cauza hypului si numelui mare facut de predecesor dar nimic special.Uitativa la traileru nou a lui Fight night round 4 pe www.gametrailers.com asa ar trebui sa fie diferenta intre prequell si sequall.

11. #11 SP
    Member Devergo's Avatar
    Sunt de acord cu Tavizu,din trailer vad ca grafica e neschimbata,nu ca nu ar fi o grafica ok...dar ma asteptam la schimbari majore.Mai e pana va fi lansat,we'll wait and see.

12. #12 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

13. #13 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    se leaga story-urile celor 2.?.adica daca nu am jucat primul pot juca linistit al doilea?

14. #14 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    se leaga story-urile celor 2.?.adica daca nu am jucat primul pot juca linistit al doilea?
    cred ca da . dar iti recomand sa faci rost de primul, mai ales ca acuma il gasesti sh, pentru ca e un joc care nu trebuie ratat de niciun gamer. nu o sa regreti, crede-ma!

15. #15 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Nu l-am citit dar am inteles de pe alte site-uri ca poate contine SPOILER. Deci atentie!!!

16. #16 SP
    Senior Member Walkman's Avatar

17. #17 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Nici sa nu te gandesti sa joci Bioshock 2 fara a-l juca pe primul. Joaca-l sa vezi cum e ca sa ne intelegi disperarea cand vedem acel trailer de gameplay de la partea a 2-a. Rock on !

18. #18 SP

19. #19 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    E super ca poti sa si inoti.
    Deabia astept sa apara.Cred ca il voi lua din prima zi de la lansare.

20. #20 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Deabia astept sa fac rost de bani sa fac si eu o donatie si sa cumpar primul Bioshock si alte jocuri pe care le mai vreau...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 13 1 2 3 11 ... LastLast