Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 13 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 255

Thread: BioShock 2

1. #161 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Stie cineva daca mai primesc trofeul cu "Finish the game without using vita-chambers" daca nu le-am dezactivat de la inceput, dar in final termin jocul fara sa le folosesc?
    Attached Images Attached Images 20100208.jpg

2. #162 SP
    Member Painkiller's Avatar
    daca nu mori nu ai probleme.

3. #163 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Pentru cei care se pl�ng de vitza lui Delta (cum că e prea mare și se mișcă super ușor, etc +sida) recomand asta:

1. Don't use speed tonics
    2. Options - Controller Sensitivity 10
    3. Hard
    ...there you go

C�nd jucăm și noi un MP? E excelent! De ore bune n-am mai ieșit din el. Cele mai reușite moduri:

• Civil War (6 vs 6)
    • Capture the Little Sister (6 vs 6)
    Și cu ocazia asta vreau să spun (defapt să recunosc) c-am vorbit aiurea (la �nceput) despre MP-ul jocului Nu e �n totalitate vina mea...au fost și c�teva clipuri super aiurea din care nu se �nțelegea nimic...

Clipuri de genul strică tot.

Oki, am recunoscut greșala. Now LET'S PLAY! - eu sunt �n MP 24/7.

4. #164 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Poate am avut eu ghinion in MP dar mie mi s-a parut un foarte mare haos. Nu prea-mi vine sa intru iar in el, mai bine mai dau drumul la o campanie in L4D

5. #165 SP
    Deci cum? - eu n-am avut modul Last Splicer Standing p�nă acum 5 minute - super tare!

6. #166 SP
    ce rank esti? cam cat de repede se creste?

7. #167 SP
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    ce rank esti? cam cat de repede se creste?
    Tocmai am trecut la 14. Păi depinde cum joci...și ce faci. Eu joc doar modurile menționate mai sus și...XP-ul primit e bun

Mereu ies �n top 2 (�n echipa c�știgătoare). N-am pierdut niciodată

Primești bonus pentru ORICE - dacă alegi cele două moduri...e bine să nu te grăbești. Stai și fă totul (ca să zic așa).

8. #168 SP
    platinum-ul e glitched: Platinumed without all the trophies - PS3Trophies.org

si nu e singura sursa, mai sunt cateva thread-uri asemanatoare. noroc ca nu e in dezavantajul nostru.

9. #169 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Eu tot mă chinui sa joc Bioshok 1 �nainte sa mă apuc de 2. �mi vine parca greu sa �l joc, e un fel de horror gen Killer Clown, and i find that very very disturbing. Multe alte jocuri horror mi-au plăcut dar asta parca nu mă atrage. Mă g�ndeam sa sar direct la Bioshok 2 fără sa joc primul, what say you?

10. #170 SP
    bioshock nu e horror!!! nu e nici ceva psihologic si nici nu sau animale din perete.

11. #171 SP
    ...pe voi vă lasă să jucați harta Point Prometheus? WTF IS THIS?

Xbox360Achievements.org - View Single Post - Multiplayer maps?

Ce părere aveți?

...ce mă disperă fazele astea.

---------- Post added 17-02-2010 at 05:05 PM ----------

S-a rezolvat, phew!

12. #172 SP
    am terminat jocul. am ratat doar trofeul "research master", mai aveam thugglish si big sisters. acum am inceput de la save-ul din p-drop pe easy si am terminat nivelul in vreo 10 minute. lol

13. #173 SP
    Skin Job
    Achieved Rank 30.
    ...�ncă 10 lol - uiiiii! De abia aștept. Sunt tare curios dacă 40 e limita. Dacă e așa...atunci mai joc 20-30 de meciuri și gata. Dacă nu...atunci bag p�nă pic jos p�nă la...level 99 sau c�t o să fie maxim lol

14. #174 SP
    ...hai că �ncep copii cu quit-ul. Deja sunt la al 13-lea meci consecutiv (cu oameni diferiți). După....6-7 minute quit.

Măcar să se pună ADAM-ul ...joc degeaba (Lv. 43).

Și normal că dau QUIT c�nd văd că-i fac pe c�te 3 cu-n �ncarcător de Nail Gun. Și de mai pun m�na pe-un costum de Big Daddy...s-a terminat

Două tactici super bune și eficiente (contra unui Big Daddy):

1. Loadout - Weapon - Nail Gun (cu upgrade dacă se poate) - Plasmid - Insect Swarm - �n 10 secunde (pe ceas) e jos. Se dă cu Insect Swarm-um apoi frumușel se fac cercuri �n jurul lui cu Nail Gun-ul. Cum au luat costumul asa-l și aruncă
    2. (ca la punctul 1 doar cu �ncă un amic) - �n 5 secunde (1,2,3,4,5) e jos! Pa - altul la costum!
    Ei cred că dacă iau costumul de Big Daddy...gata fac 20-0 lol - Nu! 20-0 (chiar 30-0) fac aia care se știu juca cu el. Nu ăia care se baga aiurea și strică toată treaba

...treaba lor
    Attached Images Attached Images palin-american-quitter.jpg

15. #175 SP
    deja incepe sa ma enerveze research master. am mai jucat o data, sunt la fontaine futuristics si mai am de facut spider splicers si nu mai gasesc nici unul, cred ca inebunesc. si trebuie sa ii ating cu un singur glont ca sa imi faca full. daca pun poza cu research status-ul cadeti de pe scaun de ras.

16. #176 SP
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    deja incepe sa ma enerveze research master. am mai jucat o data, sunt la fontaine futuristics si mai am de facut spider splicers si nu mai gasesc nici unul, cred ca inebunesc. si trebuie sa ii ating cu un singur glont ca sa imi faca full. daca pun poza cu research status-ul cadeti de pe scaun de ras.
    ...eu cred că tu nu știi să faci research. Pentru a accelera procesul trebuie DIVERSITATE. Nu cu aceleași arme. Schimbă plasmidele...armele...să vezi cum iei A+ de fiecare dată. Dacă tot �i dai cu acelasi LOADout nu primești mare lucru...

*p.s.

Big Sister e excepție

17. #177 SP
    ba stiu sa fac research, doar ca nu am stat destul de mult in nivel sa omor suficienti inamici. big sisters sunt la maxim (4 am omorat). la spider splicers e bara full, doar ca nu e finalizat, mai trebuie sa il ating cu un incinerate si gata, dar nu mai sunt inamici. proasta miscare asta cu reducerea tipurilor de inamici dintr-un nivel.

18. #178 SP
    Lv. 40 - esteeeeeeeee!

19. #179 SP
    gata, am facut research master. mai am 5 trofee si fac platina, sunt level 5 online.

20. #180 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Am jucat nitel multi-player si sincer, nu ma asteptam sa fie asa distractiv

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 13 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast