Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 50 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 993

Thread: The Elder Scrolls V: Skyrim / Anniversary Edition

1. #321 SP
    Member angellicus's Avatar
    La una din tipele cele doua care se cam urasc. Daca o omori pe cea a carui nume incepe cu N, poti lua expert robes of destruction de pe ea. nu recomand totusi ca iti da kick din mage guild. Expert robes of destruction vezi ca nu apar tot timpul la vanzare si apar doar dupa ce ai un anumit lvl la destruction. Mai multe detalii nu stiu, dar fii cu ochii in patru la vendorii aceia.

2. #322 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Wooo ! Dupa ce am umblat din mina in mina, in sfarsit am armura Daedric !
    Attached Images Attached Images daedric1.png daedric2.png daedric3.png

3. #323 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Cum e versiunea PS3? am auzit ca sunt uneori probleme cu framerateul(ca si in Fallout - probleme cu memory cache).

Ati �nt�lnit astfel de chestii?

Sent from my iPhone

4. #324 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Inca un montaj homemade pentru sufletele nemuritoare

5. #325 SP
    Member Mythul's Avatar
    Oh my god ce joc ! Parca nu e un...joc...e o poveste, un roman de nota 10. Ce muzica, ce grafica (chiar daca se chinuie pe mediu)...... au zburat 4 ore intr-o clipa.

6. #326 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Vai ce varza animat e jocul.L-am incercat si eu vreo 2 ore.E atat de........PC! Venind de la Dark souls mi-e tare greu sa ma implic in joc.Nu prea are credibilitate pt mine datorita animatiilor de anul 2000 si kilelor de bug-uri, mai ales cand joci 3rd person si vezi cum interactioneaza personajul cu terenul.Te gandesti ca de la Morrowind incoace au avut timp sa-si imbunatateasca formula.Gameplay-ul se simte haotic din cauza lipsei unui hit-detect k-lumea, vezi Dark souls.Pass pt mine, pacat ca-s multe de facut in joc.

7. #327 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by SepticEye View Post
    Vai ce varza animat e jocul.L-am incercat si eu vreo 2 ore.E atat de........PC! Venind de la Dark souls mi-e tare greu sa ma implic in joc.Nu prea are credibilitate pt mine datorita animatiilor de anul 2000 si kilelor de bug-uri, mai ales cand joci 3rd person si vezi cum interactioneaza personajul cu terenul.Te gandesti ca de la Morrowind incoace au avut timp sa-si imbunatateasca formula.Gameplay-ul se simte haotic din cauza lipsei unui hit-detect k-lumea, vezi Dark souls.Pass pt mine, pacat ca-s multe de facut in joc.
    farming is so cool

8. #328 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate View Post
    Wooo ! Dupa ce am umblat din mina in mina, in sfarsit am armura Daedric !
    Wow incredibil, de la spate zici ca esti Overlord xD

9. #329 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Am terminat plot-ul principal! Aplauze, aplauze...

10. #330 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Nice !

11. #331 SP
    Ca sa imi raspund la o intrebare mai veche de-a mea... pe masura ce avansati in level, lootul devine din ce in ce mai bun, gasesti mai mult aur in chest-uri, iar adversarii au arme mai bune. De exemplu, daca la inceput un draedra sau cum ii zice avea Ancient Nordic Sword, acum din ce in ce mai multi au Ebony Sword care e mult mai buna. Unii au inceput sa aiba si Ebony Arrows care dor ca naiba! So, sa nu va faceti griji ca veti avansa si ca nu veti mai gasi arme pe masura, se pare ca se schimba in mod automat in functie de nivel

12. #332 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ca sa imi raspund la o intrebare mai veche de-a mea... pe masura ce avansati in level, lootul devine din ce in ce mai bun, gasesti mai mult aur in chest-uri, iar adversarii au arme mai bune. De exemplu, daca la inceput un draedra sau cum ii zice avea Ancient Nordic Sword, acum din ce in ce mai multi au Ebony Sword care e mult mai buna. Unii au inceput sa aiba si Ebony Arrows care dor ca naiba! So, sa nu va faceti griji ca veti avansa si ca nu veti mai gasi arme pe masura, se pare ca se schimba in mod automat in functie de nivel
    Este ca si la Oblivion, daca tu cresti in level, asa fac si inamicii deodata cu tine

13. #333 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    A community manager from Bethesda recently touched on the subject to members over at the Elder Scrolls V forum:

�Since people are asking, wanted to briefly touch on level scaling. All our games have had some amount of randomness/leveling based on player level. Skyrim�s is similar to Fallout 3�s, not Oblivion�s,�

Da, apar si aici inamici mai puternici dupa un anumit level, dar raman si cei slabi. De asemenea, poti ajunge in zone populate cu monstrii foarte puternici inca de la inceput, cand n-ai nici o sansa. In Oblivion puteai termina tot jocul la lvl 1, si nu ajungeai niciodata intr-un loc unde sa fie inamicii mult mai puternici ca jucatorul.

14. #334 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Eu am 3 dragoni omorati la lvl 34(am facut multe side quests+smithing 100 si blocking 100) si pot sa zic ca si pe adept jocul este infiorator de greu dupa un lvl mai avansat. Dragonii ii omor deosebit de greu -doar cu ajutor de summoning staffs sau cu companion-, bandits deja au armuri full plate si arme dwarven, ebony sau glass. Pe de alta parte lupii, ursii, trolii si in general ceea ce tine de fauna raman la acelasi nivel. La inceput din 2-3 lovituri de urs eram gata. Acum abia ca mi se mai misca hp bar cand ma lupt cu ei. La fel, lupii=one hit kill; in schimb frost dragons, blood dragons sunt frustranti. Cei mai oribili sunt magii. Pai cred ca au destruction 90-100, ma fac sa ma simt ca o fetita de 6 ani ce striga dupa mamica. Am pierdut 45 de ore pana acum in joc si am facut 2-3, maxim 4 questuri din povestea principala.
    Atentie cei ce vor sa-l cumpere! Este probabil cel mai obsedant joc facut pana in prezent. Creaza dependenta ca nimic altceva.

15. #335 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Eu il joc numai pe master Sa vezi acolo lupte epice cu diferitii bossi. Mor din 2 lovituri sau o vraja, dar pana acum am reusit sa omor fiecare boss, cu un pic de alergat si ceva strategie (trapuri, etc.) Pe expert era prea usor, sau cel putin asa mi s-a parut.

16. #336 SP
    La level 34 ai probleme cu dragonii pe adept? N-ar trebui... mai ales daca zici ca ai blocking 100 atunci presupun ca te axezi pe partea de hand-to-hand deci, implicit, armura zdravana. Ai dreptate cu fauna, toate creaturile raman la fel, wolf=one hit kill inca de pe la level 20, daca nu mai putin.

17. #337 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar
    Single because you're too busy hunting dragons or too busy hunting dragons because you're single.
    Attached Images Attached Images 675512_460s_v1.jpg

18. #338 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    La level 34 ai probleme cu dragonii pe adept? N-ar trebui... mai ales daca zici ca ai blocking 100 atunci presupun ca te axezi pe partea de hand-to-hand deci, implicit, armura zdravana. Ai dreptate cu fauna, toate creaturile raman la fel, wolf=one hit kill inca de pe la level 20, daca nu mai putin.
    Corect! Hand to hand!
    -Scot Ebony Bow trag de 3 ori
    -Dual wield Fire Ball trag de 2 ori
    -Vine dragonul aproape, Dragon Breath, schimb Orcish Shield(Legandary) si Glass Sword (epic)+10 points fire damage.
    Si totusi, Frost Dragon ma violeaza in ultimul hal. 3-4 lovituri de aproape dupa care ma tine numa in frost damage. Am incercat si cu frost resist potions, si armura enchanted cu frost resist. Nimic, nimic! Bine, asta era inainte sa am 100 blocking (aveam doar 95) dar in rest nu am schimbat mai nimic. O sa mai incerc odata maine si revin cu impresii. Dragonul e localizat undeva la est de Whiterun (in apropiere)

19. #339 SP
    Member Witchalok's Avatar
    O mica expozitie pentru cine are chef de citit:

Incep jocul pe master dificulty, si ma gandesc eu ca ar cam trebui sa joc cu Shield+Sword, pentru ca-mi ofera cele mai bune sanse de a supravietui. Ajung in primul oras, iau questul cu Golden Claw. O data ce am ajuns pe acolo, am cam regretat. Inamicii destul de greu de omorat, incat am inceput sa cred ca trebuia sa-l las pentru mai tarziu. In fine, folosind capcanele puse pe acolo reusesc sa omor toti inamicii si sa ajung la boss (dupa destule morti). La boss am petrecut majoritatea timpului fugind de el, dar l-am dovedit. M-am ales cu un shout (pe care inca nu-l puteam folosi ca nu omorasem nici un dragon) si o sabie care pe langa 13 damage mai face si 10 de frost.

Dupa care am inceput alt quest de omorat un lider dintr-un bandit camp, plus am mers eu sa explorez mina aia de la inceput. Inamicii deja erau penibili, puteam sa-i las sa dea in mine pana poimaine ca nu reuseau sa ma omoare (cu greu am rezistat tentatiei sa nu stau acolo vreo ora sa cresc heavy armor si restoration).
    Ma rog, in acest moment deja ma gandesc ca poate nu am nevoie neaparat de scut si sa merg pe dual wield.
    Faza e insa ca acum mai totul ma omoara din vreo 2-3 lovituri.

TL;DR: Asa ca acum nu prea stiu ce trebuie sa fac. Sa merg in continuare pe dual wield (dar cu asta mai am o problema mare la care o sa revin in curand) sau pe sword + shield? Am sanse pe master difficulty fara un scut?

Si inca o chestie, care ma enerveaza la culme, si care se adauga peste problemele pe care deja le am cu interfata cam de *****. (joc pe PC).

Daca pun de exemplu key binds ca 1 sa fie scut in mana stanga, 2 sa fie healing in mana stanga, 3 sa fie sabie in dreapta. Merge perfect.

Daca in schimb pun 1 sa fie sabie in mana stanga, 2 sa fie healing in mana stanga, 3 sa fie sabie in dreapta. Daca am ambele sabii scoase si apas pe 2, imi pune healing in stanga. Daca apas insa pe 1 sa schimbe la loc pe sabie, doar imi face swap la sabia din mana dreapta. Deci nu am absolut nici o modalitate de a reveni la dual wield, decat sa le pun eu manual.

20. #340 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 50 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast